IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще се отразят фалитите на Унгария, Гърция и Италия на българската банкова система

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдааа, само се гледайте какви глупости сте писали???

ХАХАХА

За жалост ситуацията в Австрия се влошава и там банките вече са доста болни, ама ние трябва да му мислим. Те ще се оправят!

Ликвидността в банковата система на България продължава да пада!!!

Глобалните облигаци и еврооблигациите са единствения шанс, ама кой ще ги купи?

Според мен, няма кой да купи външен дълг за повече от 2 млрд евро.

Защо ли? Няма с какво да ги обезпечим!!!

Ако някой ме е послушал, той отдавна вече няма никакви пари! Аз също вече нямам никакви пари. Нямам депозити, нямам дори кеш, защото и банкнотите вече са шитец!!!

Парите не са в парите!!

Мдаа, парите не са в акциите, не са в облигациите, не са в златото, не са в платината? Ми, къде са тогава????

Аре, чао от мен!!

Лошо, лошо! Ама и по-лошо сме преживявали и сме оцелявали!!

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Мдаа, центалните банки вече пракаляват, което продължава да държи банковия сектор в Европа, ама това само времено забавя фалитите.

Нещата са много зле, ама много!

Въпреки, че се бавят продължават да стоя зад всяка една прогноза, която съм написал тук.

Ще изгърми всичко!

Ама то това и умен човек не го интересува, защото ПАРИТЕ НЕ СА В ПАРИТЕ!!

Т.е , ако имате още пари, то се отървете от тях!!
      Eй веселяк къде се затри.

Коментар

• Мдаа, центалните банки вече пракаляват, което продължава да държи банковия сектор в Европа, ама това само времено забавя фалитите.

Нещата са много зле, ама много!

Въпреки, че се бавят продължават да стоя зад всяка една прогноза, която съм написал тук.

Ще изгърми всичко!

Ама то това и умен човек не го интересува, защото ПАРИТЕ НЕ СА В ПАРИТЕ!!

Т.е , ако имате още пари, то се отървете от тях!!

Коментар

• Не мисля, че преди края на годината ще има фалити на банки, или по не такива големи, че да разтърсят и нашата система.

Коментар

• Всичките са "надеждни" , банките майки са деривативно свързани, една ако закъса това автоматично се предава по веригата в същия момент.А янките прилагаха някаква технология за изолация на банки и техния фалит , европейците тази технология не я притежават..ако онези им я дадат , ще могат да фалират банки от веригата без да задейктват верижната реакция. Мисля че не могат няма изгледи да могат , евентуално ще затворят банките и ще им дадат неограничено количество пари в следващите дни да отворят и да плащат на тълпата.
            D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader, мерси за отговора, аз го виждам така, фалит на банка в България трудно ще има,но ако тръгне някакъв слух може да има паника сред хората и масово да отидат да си теглят депозитите и все си мисля че най-застрашени откъм такива слухове са гръцките банки. Иначе така или иначе си мисля че ако някоя банка има проблеми просто може да си смени собственика и пак ще продължи да съществува. Аз лично си мисля, че на този етап най-надеждни банки са ПИБ и ЦКБ
              Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• sa60o0

Има още вереме до фалитите на банки , те няма да фалират а просто временно за дни ще бъдат затворени.Това ще бъде в цяла Европа , пък ти искаш тук да намериш по хубавата банка..
                D.Y.F-091066

Коментар

• Кризата в Гърция ни удари изключително зле финансово, въпреки, че за това не се пише. Един евентуален фалит и на Унгария, не би ни засегнал толкова, тъй като нямаме чак такъв стокообмен с тях, но пак бихме отбелязали загуби.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• имам един ламерски въпрос : при положение че наистина има шанс Гърция, Италия и Унгария да фалират, кои банки бихте препоръчали като по-сигурни, аз лични клоня към - Експерсбанк, Райфайзен, Алианц а какво ще кажете за българските ЦКБ И ПИБ ? И като цяло според вас кои са най- сигурните банки на българският пазар ?
                    Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

За 10 г толкова никчета са ме плюли, плюли.....

Ама добрия трейдър тука знаеееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Който НЕ слуша SPEKO изчезва от форума форевър и далеко!!!!!!!
                      Спеко ти и на бас се лови за борда.Но понякога ми липсваш.Няма кой да ме разсмива

Коментар

Хе, хе, аз съм в тоя форум от 2003 и все с тоя ник и доста преди теб и както виждаш още не съм изчезнал
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                          Пак казвам:
                          Пишат такива като теб които нямат пари, а тези които имат пари знаят как да се оправят и няма да дойдат теб да питат...

Коментар

Пак казвам:
                            Фактът че не знаете какво да пишете тук само по себе си говори, че скоро всички ще си загубите парите!!!!!!
                            Пак казвам:
                            Пишат такива като теб които нямат пари, а тези които имат пари знаят как да се оправят и няма да дойдат теб да питат...
                            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

Пак казвам:
                              Фактът че не знаете какво да пишете тук само по себе си говори, че скоро всички ще си загубите парите!!!!!!
                              Те да имат да ги загубят ама ме съмнява

Коментар

• Пак казвам:

Коментар

Working...
                                X