Първоначално изпратено от nns
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмутен съм от Булбанк
Collapse
X
-
Моля, всички, които се чувстват ужилени от Булбанк - съмнителни надбавки към лихвата и почти ежемесечно увеличение на вноските по кредита,
ПИШЕТЕ: investitor1@abv.bg
(за договори по ипотечен кредит с лихвен процент SOFIBOR/EUROBOR+фиксирана надбавка)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EnergyУниКредит Булбанк пусна безплатно е-банкиране
News.dir.bg - 11 Юни 2009, 11:31
Всички клиенти на УниКредит Булбанк, които искат да се възползват от безспорните предимства на онлайн банкирането, ще могат да го направят без да плащат месечна такса през първата половин година.) не благодаря
)
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=264&id=82254
Пак нещо не са му угодили на бат Левон , да се готвят тези с кредитите в булбанк за ново повишение на лихвите им.
Коментар
-
"Да заколим клиента , както башибозука не го е клал&quo
Според един цитат на Хампарцумян :
"...Повишения със сигурност ще има по договорите, които са с променлива лихва, каза Хампарцумян. Това е така, защото лихвата по кредита е базирана на основния лихвен процент, който се определя от БНБ...."
Ако беше базирана на нещо написано в договора животът щеше да е песен, но на практика нещата са други. Моят кредит например е базиран на ЕУРИБОР по договор. Банката има право да го намалява ако иска или да го увеличава ако юриборът мръдне с повече от 1 % нагоре. Така пише ясно и недвусмислено. Какво се оказва на Практика. Индекса падна от 4% на 0.9% но управителния съвет реши че може да съдере тия дето все още си плащат редовно вноските. Почвам да се питам аз с банка в 'правова държава' ли имам писмен договор , както и акт на нотариус или устна приказка с махленската мутра .
На практика излиза, че е второто. И ако и нещата не се оправят чрез съда не ми остава нищо освен да оставя купчината тухли на бат' Левон , а аз да си търся друга държава с банки дето поне си спазват написаното от тях.
Коментар
-
УниКредит Булбанк пусна безплатно е-банкиране
News.dir.bg - 11 Юни 2009, 11:31
Всички клиенти на УниКредит Булбанк, които искат да се възползват от безспорните предимства на онлайн банкирането, ще могат да го направят без да плащат месечна такса през първата половин година.==Не е препоръка за покупка или продажба==
Коментар
-
Първоначално изпратено от trolaот 2 години имам кредит в булбанк .вноската ми е около 130 лв. За пръв път този месец закъснях с 1 вноска и за 15 дни ми се обадиха над 10 пати !!!!!!!!!
потресен съм от психологическият тормоз за едно закъснение от около 20 дни за пръв път от 2 години и то за едни смешни 130 лв.
за мен това е една смешна банка!!
Не защитавам Булбанк, гола вода са, напр. имат такса за Интернет банкиране!, изплащам кредита и аут. Само лихвата по него е добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановИмах подобен проблем с ЦКБ.Просто нищо не им платих и след 2г. получих писмо,че сметката е закрита служебно поради неплащане на таксите.Така че не е нужно да си закривате сметките - те след определен период ги закриват служебно. И никой неможе да ви търси каквато и да е имуществена отговорност за това,че не сте си обслужвали сметката.Това е УСЛУГА която никой неможе да Ви задължи да ползвате.
явно си имал друг проблем, но не ти се иска да го споделишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановТова е УСЛУГА която никой неможе да Ви задължи да ползвате.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановИмах подобен проблем с ЦКБ.Просто нищо не им платих и след 2г. получих писмо,че сметката е закрита служебно поради неплащане на таксите.Така че не е нужно да си закривате сметките - те след определен период ги закриват служебно. И никой неможе да ви търси каквато и да е имуществена отговорност за това,че не сте си обслужвали сметката.Това е УСЛУГА която никой неможе да Ви задължи да ползвате.
А за некъдърноста и базхаберието на Искров не си струва да се говори дори.
Вчера му отправих покана да ми гостува в студиото,че имам някои важни неща да го питам,но се съмнявам да приеме поканата.Но пък като получа отговора,ще го кача да видите какво е написано и как е аргументирано.
Първоначално изпратено от AleeСега вече започнахме да установяваме колко е хубаво дето продадохме всички банки на чужденци. След години преструктуриране започна стригането, доенето и клането на потребителя в България.
Хората с фирмени сметки в Булбанк да си проверят колко е месечната им такса. Ще останат "приятно" изненадани.
А Искров да вземе да свърши малко работа, че нещо май само неговото преизбиране мина с такава подкрепа в парламента, което ме навежда на мисълта, че банките са зад него и той действа само в тяхна полза, не в на гласоподавателите. Другите централни банки следят извращенията и действат. Някой път про-активно, друг път в последствие.
Разбира се за действията на банките и за техните своеволия могат да бъдат обвинени и техните клиенти, които не си четат общите условия и не си следят нещата.
Коментар
-
Имах подобен проблем с ЦКБ.Просто нищо не им платих и след 2г. получих писмо,че сметката е закрита служебно поради неплащане на таксите.Така че не е нужно да си закривате сметките - те след определен период ги закриват служебно. И никой неможе да ви търси каквато и да е имуществена отговорност за това,че не сте си обслужвали сметката.Това е УСЛУГА която никой неможе да Ви задължи да ползвате.
А за некъдърноста и базхаберието на Искров не си струва да се говори дори.
Първоначално изпратено от AleeСега вече започнахме да установяваме колко е хубаво дето продадохме всички банки на чужденци. След години преструктуриране започна стригането, доенето и клането на потребителя в България.
Хората с фирмени сметки в Булбанк да си проверят колко е месечната им такса. Ще останат "приятно" изненадани.
А Искров да вземе да свърши малко работа, че нещо май само неговото преизбиране мина с такава подкрепа в парламента, което ме навежда на мисълта, че банките са зад него и той действа само в тяхна полза, не в на гласоподавателите. Другите централни банки следят извращенията и действат. Някой път про-активно, друг път в последствие.
Разбира се за действията на банките и за техните своеволия могат да бъдат обвинени и техните клиенти, които не си четат общите условия и не си следят нещата.
Коментар
-
от 2 години имам кредит в булбанк .вноската ми е около 130 лв. За пръв път този месец закъснях с 1 вноска и за 15 дни ми се обадиха над 10 пати !!!!!!!!!
потресен съм от психологическият тормоз за едно закъснение от около 20 дни за пръв път от 2 години и то за едни смешни 130 лв.
за мен това е една смешна банка!!
Коментар
Коментар