IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шефа на Прокредит е популист. Те се финансирали с кредитни линии от чужбина в размер на 10 млн. евро???
    Това е една троха на фона на банки с балансови числа от много милиарди лева. Повтарям милиарди!
    Булбанк, ДСК, ОББ Райфайзен, Пошенска, ПИБ, Пиреус - за тези банки това е едно гоооооолямо нищо. Абсолютно нищо!
    Сигурен съм че и той самия не си вярва че ще живее само с тези въшливи 10 милиона ама пък как се харесва на народа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Повишения със сигурност ще има по договорите, които са с променлива лихва, каза Хампарцумян. Това е така, защото лихвата по кредита е базирана на основния лихвен процент, който се определя от БНБ.
      Ашколсун... Явно лихвата по кредита на тази банка е базирана на основния лихвен процент само когато ОЛП-то се вдига, но не и когато пада?!?!... :lol:
      Много ясно )) ехх какви сме глупави и грозни клиентите а какви умни и красиви са левончовците, а днес имаше друго интервю /интересно не виждам коментари/ на шефа на Прокредит "... с високите лихви сами си копаем гроба. . ." Явно Булбанк се надяват да умрат последни

Коментар

• Повишения със сигурност ще има по договорите, които са с променлива лихва, каза Хампарцумян. Това е така, защото лихвата по кредита е базирана на основния лихвен процент, който се определя от БНБ.
        Ашколсун... Явно лихвата по кредита на тази банка е базирана на основния лихвен процент само когато ОЛП-то се вдига, но не и когато пада?!?!... :lol:
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
          А сега една малко "по-приятна" новина:

Лихвите по кредитите ще продължават да се вдигат

Повишението на основния лихвен процент може да вдигне лихвите по някои кредити
          Напълно е възможно да има увеличение на лихвите по кредитите, съобщи за Новинар банкерът Левон Хампарцумян. Причина за повишението ще е увеличаването на основния лихвен процент от Българската народна банка (БНБ), който от вчера вече е 2.35%.

Това е с 0.08% повече спрямо предходния месец. През май основната лихва беше 2.27%, което е най-ниското й ниво от 2006 г. насам. Показателят се използва от някои банки като база за определяне на лихвата по кредитите.
          Повишения със сигурност ще има по договорите, които са с променлива лихва, каза Хампарцумян. Това е така, защото лихвата по кредита е базирана на основния лихвен процент, който се определя от БНБ. При договорите с фиксирана лихва, които предлагат банките, все още е рано да се коментира дали ще има промяна, каза банкерът.
          евала

Коментар

• А сега една малко "по-приятна" новина:

Лихвите по кредитите ще продължават да се вдигат

Повишението на основния лихвен процент може да вдигне лихвите по някои кредити
            Напълно е възможно да има увеличение на лихвите по кредитите, съобщи за Новинар банкерът Левон Хампарцумян. Причина за повишението ще е увеличаването на основния лихвен процент от Българската народна банка (БНБ), който от вчера вече е 2.35%.

Това е с 0.08% повече спрямо предходния месец. През май основната лихва беше 2.27%, което е най-ниското й ниво от 2006 г. насам. Показателят се използва от някои банки като база за определяне на лихвата по кредитите.
            Повишения със сигурност ще има по договорите, които са с променлива лихва, каза Хампарцумян. Това е така, защото лихвата по кредита е базирана на основния лихвен процент, който се определя от БНБ. При договорите с фиксирана лихва, които предлагат банките, все още е рано да се коментира дали ще има промяна, каза банкерът.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• 2. Разни PR от други банки, които са надушили лесната плячка, да не го играят разгневени клиенти с 20 сметки по 3 млн. всяка, които ей сега ги теглят заради Кирето. Смешно е
              Пи-ари ми-ари, смешно или тъжно, обаче току-що се връщам от клона на Янко Сакъзов. Закрих си двете сметки и си изтеглих депозитчето. Не съм ги ощетил много, но пак е нещо.

Коментар

• Вижте, колеги, Кирчо просто е подчинан на едни хора, които създават тъпи правила и които всъщност са хората, които се гаврят с клиента. Той, съгласен или не с правилата, е длъжен да си защитава банката. Това е. Но:

1. Разни такси закриване от 10000 евро са подигравка с клиента и говори много зле за банката. Така че съм против банката, но не и против Кирчо - той просто е длъжен да защитава тази позиция.
                2. Разни PR от други банки, които са надушили лесната плячка, да не го играят разгневени клиенти с 20 сметки по 3 млн. всяка, които ей сега ги теглят заради Кирето. Смешно е

P.S. Нямам никакви отношения с Булбанка и нямам и намерение да имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj
                  Първоначално изпратено от prodigal
                  Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от lp
                  оня пищи за наср...и 2лв. такса
                  Е па щом са толкова мизерни тия 2 лева, тая наср...а банка да вземе да я премахни тези наср...и 2лв. такса? а, а, а???

стига де, разкатахте ги.

То ако ги почнем по списък сборник къси разкази мога да напиша, ама нейсе
                  Ми дай да го направим. Ще намерим един майстор на късия разказ да го опише. След това ще го цензурираме и остане само това:

".......... ... ........ ........ .. ....... ..... ........ майката"
                  Хахаха, с добър редактор толкова някъде ще остане

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                    Първоначално изпратено от Forex Master
                    Е па щом са толкова мизерни тия 2 лева, тая наср...а банка да вземе да я премахни тези наср...и 2лв. такса? а, а, а???

стига де, разкатахте ги.

Ми дай да го направим. Ще намерим един майстор на късия разказ да го опише. След това ще го цензурираме и остане само това:

".......... ... ........ ........ .. ....... ..... ........ майката"
                    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

стига де, разкатахте ги.

Коментар

• този кирчо не може да бачка за булбанк и да ръси подобни неща, а още по-малко да се държи по този начин

кирчо работи за някоя друга банка и с действията си успя да постигне целите си, като отказа няколко техни клиенти, а доста други никога няма да посмеят да минат прага на булбанк - а слуховете в България бързо се разпространяват

няма да се учудя, ако се окаже, че пеньо пише и с ника кирчо -

пеньо, не ми се кълни - не хващаш дикиш
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от lp
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• То и аз пищя. Ама едно е да имаш мнение и да го защитаваш, коренно различно е да обиждаш...

Първоначално изпратено от stdmv
                            И аз не харесвам подхода на Булбанк, но не разбирам защо обиждате kirilab.
                            Нали има дискусия? Дискутирайте без да се нападате.

Ако се псувате като хамали, какво отличава този икономически форум от караницата на женския пазар?
                            Е, та то си е чист Женски пазар, бе колега - не виждаш ли че интелекта на плюещите тук е доста под средния на продавачките от тържището - тоя не му харесвала тарифата, оня пищи за наср...и 2лв такса, трети врещи, че щел да си изтегли мизерните сметки за преводи - куцо и сакато взе да интелектуателствува - та банки бол, бре дечковци - марш от була, прав ви път - парите са ми там и няма да мръднат оттам - и вервайте ми те са доста, ама наистина доста по каквито и щете стандарти

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                              И аз не харесвам подхода на Булбанк, но не разбирам защо обиждате kirilab.

Ако се псувате като хамали, какво отличава този икономически форум от караницата на женския пазар?
                              Е, та то си е чист Женски пазар, бе колега - не виждаш ли, че интелекта на плюещите тук е доста под средния на продавачките от тържището - тоя не му харесвала тарифата, оня пищи за наср...и 2лв. такса, трети врещи, че щял да си изтегли мизерните сметки за преводи - куцо и сакато взе да интелектуателствува - та банки бол, бре дечковци - марш от була, прав ви път - парите са ми там и няма да мръднат оттам - и вервайте ми те са доста, ама наистина доста по каквито и щете стандарти

Коментар

• И аз не харесвам подхода на Булбанк, но не разбирам защо обиждате kirilab.

Коментар

Working...
                                X