IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запор на сметка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Asen_Dimitrov Разгледай мнение
    Виждам, че и този форум не прави изключение по отношение хора, които няма какво да правят по цял ден, ровят се тук, ровят се там, дават акъл (понеже много го имат). Първо да поясня, не аз съм докарал това ДДС, което не мога да платя в момента, а мой роднина, на когото сега правя услуга да му помогна. Второ, както написах в първия пост „не желая да коментирам как се е стигнало до тук, а просто да получа адекватен отговор” получих няколко за което съм много благодарен, идеята с кеш плащане май е най-резонна в случая, искам да кажа БЪЛГАРИНО на този хал сме не само заради такива като мен, но също и заради такива като теб, които си нямат друга работа, а само се бъркат в чуждите неща, критикуват и не дават никакво разрешение на проблема. Моето мислене е поне проактивно, търся изход от ситуацията, за разлика от твоето реактивно, което само знае да храни и упреква. Още един път, благодаря на тези, които дадоха идеи и предложиха някакво разрешение на проблема, а на другите със здраве.

Ти какво очакваш от държавните чиновници, които от 9:00 до 17:00 четат форума и злобеят. Ще получиш и адекватни и неадекватни отговори, не трябва да те впечатлява.

Коментар

• отвори си друга сметка , запорите могат да продължат до безкрай с обяснението - тече проверка. успех и умната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
        Аз че съм зле съм зле обаче ти си направо трагичен .
        Как може да родиш такова върховна глупост че запора не е наказание ?
        Какво е тогава ? Награда за съвестен данъкоплатец ? или поощрителна мярка ?

Освен запора със сигурност ще има и не малка глоба и след още някое и друго писъмце ще има и още от твоите така наречени "награди"
        Че си зле - си зле! За това няма спор и сам си го призна! Някой ден, когато и на теб ти се наложи да станеш "добросъвестен" данъкоплатец, ще ти светне лампата за какво точно иде реч. Ние останалите /недобросъвестните/, обаче не сме длъжни да стоим със скръстени ръце и да те чакаме теб или настъпването на този момент. Нали?

Коментар

• И какво разбра кат го прочете ?

По мои наблюдения данъчните доста добре познават законите -> не си данъчен. Сигур си милиционер. От икономическа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            Ябе я отвори ДОПК и земи се Убразовай малко.
            Аз ДОПК съм го чел но лошото е че умствения ти капацитет е в голям дефицит и изобщо не можеш да проумеш какви глупости пишеш

Коментар

• Ябе я отвори ДОПК и земи се Убразовай малко.

Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение

Освен запора със сигурност ще има и не малка глоба и след още някое и друго писъмце ще има и още от твоите така наречени "награди"

Коментар

Много си зле мой човек, много

Запора на сметки не е наказание, лихвата е наказанието . Запора е друго нещо.

.

Коментар

Много си зле мой човек, много

Къде виде опит за измама бе къпан момък млад ?

Човека си е написал, че ще ги плати по-късно (със съответната лихва)

между другото малко по-умните от теб си ползват кредити с 10% проста лихва от поне година и половина. Ако изобщо проумееш за какво говоря.
                  Остави го тоз босоходец по тревата!

Коментар

• Много си зле мой човек, много

Къде виде опит за измама бе къпан момък млад ?

Човека си е написал, че ще ги плати по-късно (със съответната лихва)

между другото малко по-умните от теб си ползват кредити с 10% проста лихва от поне година и половина. Ако изобщо проумееш за какво говоря.

Като не е нарушение защо има запор на сметки от НАП
                    Тъп ли си или така изглежда само по постовете ти?
                    А опита да измами държавата и то съвсем умишлено !!! като не си плати задължението също ли не е нарушение? И търси съвет в Публичното пространство как да измами държавата също ли не е нарушение ?Или това е едно добро дело ?
                    Ей за такова мислене ,което гледам е посевместно вече никога няма да ги стигнем белите държави

Коментар

Q pa ti koлko си отворен.

Забавата на плащане все още не е престъпение.

Забавата на данъчно пащане не е дори и адм.нарушение (ипи поне не беше доскоро - не следя мииционерските безумия напоследък).
                      Като не е нарушение защо има запор на сметки от НАП
                      Тъп ли си или така изглежда само по постовете ти?
                      А опита да измами държавата и то съвсем умишлено !!! като не си плати задължението също ли не е нарушение? И търси съвет в Публичното пространство как да измами държавата също ли не е нарушение ?Или това е едно добро дело ?
                      Ей за такова мислене ,което гледам е посевместно вече никога няма да ги стигнем белите държави

Коментар

• Q pa ti koлko си отворен.

Забавата на плащане все още не е престъпление.

Забавата на данъчно пащане не е дори и адм.нарушение (ипи поне не беше доскоро - не следя мииционерските безумия напоследък).

Виж , недекларирането е друга работа. Ама човека най-вероятно чинно си ги е декларирал.

Милиционерите освен юридически неграмотни сте и неграмотни в буквалния смисъл на думата.

Я модераторите му засечете на тоя келеш ИП-то и от кой доставчик е да се обада аз на НАП как иска да ги изработи .И толкова е тъп че иска съвет по Интернет.
                        Щял да го плати по късно ,келеш с келеша ти

И изобщо защо тази тема не е изтрита и автора баннат ?
                        Тук се прави опит за измама с ДДС което е подсъдно ! а инвестора носи вина за съочастничество !!!!!
                        Last edited by SStoilov; 25.11.2010, 01:10.

Коментар

Първо да поясня, не аз съм докарал това ДДС, което не мога да платя в момента, а мой роднина,
                          Aбре момче нагло ,не се обеснявай като ученичка.По късно щял да го бил платил,сега пък бил на роднина третия пост ще измислиш нещо друго .Плащаш като поп и това е ! Няма задни вратички.Те НАП да не са тъпи като теб . И точно заради такива келеши като теб сме на тва дередже пък на всичкото отгоре и нагъл бе .

Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Проблема е,че 80% от съфорумците са умствено ограничени чиновници,
                          А ти си най-умния тук ,природно интелигентен ,професор по икономика завършил в Харвард , на всичкото отгоре и милиардер и в свободното си време влизаш ей така в форума да даваш тъпи акъли ......И всъщност ти и нищо не каза ама карай постове да се трупат
                          Last edited by Zal_Negodnik; 25.11.2010, 00:59.

Коментар

Виждам, че и този форум не прави изключение по отношение хора, които няма какво да правят по цял ден, ровят се тук, ровят се там, дават акъл (понеже много го имат). Първо да поясня, не аз съм докарал това ДДС, което не мога да платя в момента, а мой роднина, на когото сега правя услуга да му помогна. Второ, както написах в първия пост „не желая да коментирам как се е стигнало до тук, а просто да получа адекватен отговор” получих няколко за което съм много благодарен, идеята с кеш плащане май е най-резонна в случая, искам да кажа БЪЛГАРИНО на този хал сме не само заради такива като мен, но също и заради такива като теб, които си нямат друга работа, а само се бъркат в чуждите неща, критикуват и не дават никакво разрешение на проблема. Моето мислене е поне проактивно, търся изход от ситуацията, за разлика от твоето реактивно, което само знае да храни и упреква. Още един път, благодаря на тези, които дадоха идеи и предложиха някакво разрешение на проблема, а на другите със здраве.
                            Проблема е,че 80% от съфорумците са умствено ограничени чиновници,които си гризат ноктите по цял ден в жалкото си офисче и не знаят за какво иде реч въобще!!!
                            Аз също съм имал запорирани фирмени сметки от НАП и ........... няма отърване. Освен това ,ако те гонят за неплатено ДДС ,наистина е по-добре да се плати НЕЗАБАВНО,защото следващата им стъпка ще е да те отпишат от ДДС и да ти направят ревизия за 5 години назад и бъди сигурен ,че ще ти разкатаят фамилията. Пожелавам ти да се справиш с проблемите си и всичко да е наред.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Виждам, че и този форум не прави изключение по отношение хора, които няма какво да правят по цял ден, ровят се тук, ровят се там, дават акъл (понеже много го имат). Първо да поясня, не аз съм докарал това ДДС, което не мога да платя в момента, а мой роднина, на когото сега правя услуга да му помогна. Второ, както написах в първия пост „не желая да коментирам как се е стигнало до тук, а просто да получа адекватен отговор” получих няколко за което съм много благодарен, идеята с кеш плащане май е най-резонна в случая, искам да кажа БЪЛГАРИНО на този хал сме не само заради такива като мен, но също и заради такива като теб, които си нямат друга работа, а само се бъркат в чуждите неща, критикуват и не дават никакво разрешение на проблема. Моето мислене е поне проактивно, търся изход от ситуацията, за разлика от твоето реактивно, което само знае да храни и упреква. Още един път, благодаря на тези, които дадоха идеи и предложиха някакво разрешение на проблема, а на другите със здраве.

Коментар

• Я модераторите му засечете на тоя келеш ИП-то и от кой доставчик е да се обада аз на НАП как иска да ги изработи .И толкова е тъп че иска съвет по Интернет.
                                Щял да го плати по късно ,келеш с келеша ти

И изобщо защо тази тема не е изтрита и автора баннат ?
                                Тук се прави опит за измама с ДДС което е подсъдно ! а инвестора носи вина за съочастничество !!!!!
                                Last edited by Zal_Negodnik; 24.11.2010, 15:50.

Коментар

Working...
                                X