Първоначално изпратено от v.pavlov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КФН готви нова брадва за пазара
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе е КФН, а МФ, като за начало. Иначе не са им големи заплатите...
И като са им ниски заплатите, какво пречи да ги покажат? Нали са стожер на прозрачността? Толкова и толкова души, на такива и такива длъжности, с еди какви си заплати... Или е твърде сложно?
И да кажат какво са свършили, за да си ги заработят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеКакви "чипове" ? Сини ли ? Че те отдавна са червени ! и чипове на БФБ отдавна няма. Има само пародия, най-вече пародия......Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнениеИ БФБ точи брадвата за комисионните.Изнемогва с xetra.Ако стане примерно 2 лева на сделка още от БФБ ще станем бати бутика - купува продава спред минимум 5 % при "сините чипове".
Коментар
-
SoKoLoV
Даа,след 3 години на минус -70 % доходност при Рисковите фондове,-40%-50% при балансираните,средно.И Държавна борса,както и
и липсата на всякакъв морал или корпоративна култура от мажоритарите.Това се превръща в опасна смесица.Която пречи на капитала,поради това БФБ може да заприлича на паразит.Това доверие няма да може да се възстанови,даже и с много пари.Да видим...
И такива ситуации се използват умело,особенно на тази борса.
не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениескъсали са си задниците от работа....Мостстрой, Оргахим и т.н...да не изброявам!!! кога са ти защитили интереса! даже без тях ще е по-добре!
Вчера се карах за последно с тях, апропо.
Пак казвам: само с тояга не може, трябва си и морков и най-вече човек да не се чувства тъпанар, само защото е честен.
Коментар
-
Направих малко груби сметки:
оборот на БФБ за 2009 г - близо 900 млн.
общо приходи на посредниците от оборот на БФБ - макс. 3.6 млн.
такси на посредниците към КФН на база предложената тарифа 0.7 млн.
Излиза, че КФН ще прибира 20% от оборота на посредниците на БФБ...
Дори данъкът на хазарта е по-нисък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениемного им е и това! повечето взимат около 1300-1500 лв на месец! ако ги резнат с около 500 лв ще вържат бюджета! над 80% са провинциялисти с ипотеки и няма кой да ги вземе....така че има откъде да се намали бюджета! да им сменат сградата/да не са под наем/....отделно не знам откъде имат пари за безжичен интернет като са под наем....
На мен ми е важно да ми защитават интереса, а така няма да стане, очевидно. Баси и логиката - де ще ходят
Ами, по стар обичай ще докажат че могат да работят по-малко от това което им се плаща. Очевидно интереса в подобен сценарии не е на дребния инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеПи*ка им лелина тогаз!Last edited by Amsterdamm; 04.11.2010, 23:08.
Коментар
-
много им е и това! повечето взимат около 1300-1500 лв на месец! ако ги резнат с около 500 лв ще вържат бюджета! над 80% са провинциялисти с ипотеки и няма кой да ги вземе....така че има откъде да се намали бюджета! да им сменат сградата/да не са под наем/....отделно не знам откъде имат пари за безжичен интернет като са под наем....
Коментар
Коментар