Първоначално изпратено от v.pavlov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конфликт на интереси в КФН
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 5ко Разгледай мнениеМоже от закуски да е заделяла жената, знае ли човек, колко гладни дни е изкарала
Коментар
-
Първоначално изпратено от v.pavlov Разгледай мнениеИскам някой, ако може да ми обясни - как в декларацията на Ранкова подадена през 2008 г. няма посочени влогове на нейно име, а през 2009 г. тя декларира влог от 89 000 евро. Е как тъй става за една година, с една държавна заплата да е спестила тези пари, това означава доход минимум от 100 х. евро, ако си е платила данъка. Или пък не ми остава друго освен да си мисля, че адвокатската кантора и ги е дарила тези пари, за добре свършена работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениекато си говорим на медицински език бих казал, дори и да изрежат метастазите, вече може да има разсейки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеМного е важна реакцията на Мавродиев- дали ще покрие далаверата или ще режат метастазитеМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеМного е важна реакцията на Мавродиев- дали ще покрие далаверата или ще режат метастазите
Коментар
-
Искам някой, ако може да ми обясни - как в декларацията на Ранкова подадена през 2008 г. няма посочени влогове на нейно име, а през 2009 г. тя декларира влог от 89 000 евро. Е как тъй става за една година, с една държавна заплата да е спестила тези пари, това означава доход минимум от 100 х. евро, ако си е платила данъка. Или пък не ми остава друго освен да си мисля, че адвокатската кантора и ги е дарила тези пари, за добре свършена работа!
Коментар
Коментар