If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
брей, брей, тук три ника два дни цъкат постове през две минути и са направили 99 % от коментарите. да не сте на заплата при Агайн бре недейте толкова елементарно, че ще вземат да ви баннат темата
Не трябва ли Маврудиев да проучи колко от целесъобразните решения на комисията с Ранкова, са взети в конфликт на интереси и са свързани с Димитров и Чомпалов
Aпостолов е бил председател на Агенцията за приватизация по времето на НДСВ. После става председател на КФН и започва възхода на Ранкова под неговия чадър. Интересно ще е да се провери и неговото имущество. За Ранкова се размириса вече
С изключение на Маврудиев, цялата КФН се контролира от НДСВ и в частност хора доверени на М.Велчев. Но то не е само там така. М.Велчев контролира цялата финансова система в държавата.
БНБ - Иван Искров, ФГВ (фонда за гарантиране на влоговете) - Бисер Манолов, сега и КФН.
Той Мавродиев, даже и да е честен и почтен, а нямам добри примери за почтенност в ГЕРБ, пак нищо няма да направи, понеже мисля че като чуе АКЦИЯ, и излиза с шиш пред блока да чисти...
най-вероятно е някой консултантски договор (знаете как е)
До колкото съм запознат, тя на тази дължност не може да сключва такива договори, но даже и да има такъв договор, тя не го е посочила в края на декларацията си ? За мен тези 89 х. евро влог за тъмна Индия.
Коментар