IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кредит от финансова институция?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приятел ще ме извиняваш ама се занимавам с кредитно посредничество и тази информация струва пари. По изгоден кредит до 4000 лв. няма, вярвай ми.
    Това за дигането на лихвите са пълни глупости. Има си договор, лихвите се коригират според договора.
    Този който казвам е фиксиран лихвен процент. И това не е реклама. Писах мнението си като безплатен съвет.
    За ПИБ не смятам да се повтарям.

Охо к.к., овърдрафти и от лихвари да взема при 30% ГПР минимум.
    За 500 лв. обади се на приятел най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackthorn Разгледай мнение
      Най-добре е да отиде в Уникредит.
      -без такса
      -фикс. лихва
      -бърз отговор
      -без поръчители.

Колеги ще ме извинявате ама ПИБ са им скъпи кредитите, а това с кредитните карти въобще да не се занимава също и с лихварски къщи, ако не му се плаща ГПР от порядака на 30-100%. Наскоро имах клиентка, която теглила 500лв. и плащала по 86лв./м. за 1 година. от финансова къща.
      Началото на поста ти доста рекламно звучи пич. И на всичкото отгоре предлагаш на човека банка, която вдигна лихвите на старите си клиенти с 2 пункта ако не се лъжа и то без да ги предупреди. Това е една от най-безкруполните банки.
      Понеже на тема банки съм се поразровил доста и съм проучил нета, то мога да ти кажа че ПИБ в момента са една от малкото банки, които предлагат едни от най-добрите условия по кредити. Друг е въпросът че за 500 лв. по-добре кредитна карта, офърдрафт или обади се на приятел.

Коментар

• Най-добре е да отиде в Уникредит.
        -без такса
        -фикс. лихва
        -бърз отговор
        -без поръчители.

Колеги ще ме извинявате ама ПИБ са им скъпи кредитите, а това с кредитните карти въобще да не се занимава също и с лихварски къщи, ако не му се плаща ГПР от порядака на 30-100%. Наскоро имах клиентка, която теглила 500лв. и плащала по 86лв./м. за 1 година. от финансова къща.

Коментар

• предполагах че някой голфаджия ще е отворил тази тема със супер ценен въпрос..сега очаквам до утре да има поне 500 поста с анализи , съвети, прогнози обзори и тем подобни измишльотини...Защо Инвестора позволява всеки минал за малко да отваря по 200 теми от тъпи по тъпи и после докога собствениците на Инвестора ще си мислят че правят западен бизнес с такъв селски форум...Вдигнете си малко нивото бе пичове..

Коментар

• За такива колосални суми, се прави устно искане към близки роднини и приятели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
              Аз искам 500лв да взема, а от първа инвестиционна банка искат само 40лв за разглеждане на документите.
              Човек, много рискуваш с такъв голям кредит. Намали малко размера!

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                Аз искам 500лв да взема, а от първа инвестиционна банка искат само 40лв за разглеждане на документите.
                Пич, че кой ти тегли 500 лв. като кредит. Вземи си кредитна карта ако си толкова назор. Там няма такива такси.

Коментар

• Аз искам 500лв да взема, а от първа инвестиционна банка искат само 40лв за разглеждане на документите.
                  ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Много внимай с условията и чети всичко. Аз лично съм клиент на Първа инвестционна и честно казано засега съм много доволен. Ако не греша, наскоро предложиха едни от най-ниските лихви по кредити за нови клиенти.

Коментар

• Що бе?! То и аз моята кола със заем си я купих, че ако чакам да събера от заплата ... Перничанче, доколкота знам в момента повечето банки имат добри условия, но доколкото чувам от познати ПИБ държат едни от най-добрите позиции по отношение на лихвите. Може да провериш там. Успех.

Коментар

• А стига с тия голфове вече...

Коментар

• Кредит от финансова институция?!

Моля, препоръчайте ми финансова институция от която мога да взема бърз кредит на добра лихва, за кратък период от време?
                          ПЕРНИК над всичко!
                        Working...
                        X