IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Незнам точно колко милиона има, но ти колко милионера познаваш?

Управлява над 10 милиона, колко точно не е важно, което за мен не е малко. Щом някой със сериозен капитал му се доверява с големи суми, да не мислиш, че е случайно.

Според мен просто завиждаш, че никой не ти дава на теб да управляваш милиони и се чувстваш недооценен.
    типично за хората говорещи наизуст .

Коментар

• Чуваш или слушаш , те тва е въпроса.

Коментар

• Е, Сорос сигурно има повече пари от Владо и Хърсев, ама и на неговите приказки слагаме фира.
        Абе много са емоционални Хърсев и особено Каролев. Като се разприказват, като се увлекат..... Та чак вземат и изпуснат някоя истина.
        Ама честно да си призная, слушам ги внимателно и двамата, заради различния гледен ъгъл. Аз и Стоян Александров слушам.
        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
          Кажи горе-долу какви знания и какви пари има? Да поговориме и за какви суми управлява?

Щото Хърсев си е бивш банкер от избраната ДС-арска и комунистическа клика, благодарение и на него фалира една банка. Дали затова сега има пари и движи разни неща из Германия или заради знанията си?

Незнам точно колко милиона има, но ти колко милионера познаваш?

Управлява над 10 милиона, колко точно не е важно, което за мен не е малко. Щом някой със сериозен капитал му се доверява с големи суми, да не мислиш, че е случайно.

Според мен просто завиждаш, че никой не ти дава на теб да управляваш милиони и се чувстваш недооценен.

Коментар

Познавам Хърсев чрез баща ми, така че знам горе долу какви знания и пари има. Да не говориме какви суми управлява.
            Кажи горе-долу какви знания и какви пари има? Да поговориме и за какви суми управлява?

Щото Хърсев си е бивш банкер от избраната ДС-арска и комунистическа клика, благодарение и на него фалира една банка. Дали затова сега има пари и движи разни неща из Германия или заради знанията си?

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
              Хърсев често пише глупости (например как частния дълг нямал никакво, ама никакво значение и да не се притесняваме) ,

но е един от най умните икономисти в БГ.
              +1 Най-умния обаче е all_trader.

Коментар

• Хърсев често пише глупости (например как частния дълг нямал никакво, ама никакво значение и да не се притесняваме) ,

но е един от най умните икономисти в БГ.

Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                От много време не чета глупостите на Хърсев . Банките щяли да затварят.... тоя на кой свят се намира ми е чудно . Увеличаването на лихвите било положителен сигнал ..... по -голяма простотия трудно може да се види .
                тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене .

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  ти да не му светиш ? аре шъъът с глупостите .
                  Познавам Хърсев чрез баща ми, така че знам горе долу какви знания и пари има. Да не говориме какви суми управлява.

Коментар

Хърсев и Каролев когато ги стигнеш по капитал, тогава ги коментирай така високомерно.

От коменатерите ти перфектно се вижда колко разбираш от "ракетостроене".
                    ти да не му светиш ? аре шъъът с глупостите .

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                      От много време не чета глупостите на Хърсев . Банките щяли да затварят.... тоя на кой свят се намира ми е чудно . Увеличаването на лихвите било положителен сигнал ..... по -голяма простотия трудно може да се види .
                      тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене.
                      Хърсев и Каролев когато ги стигнеш по капитал, тогава ги коментирай така високомерно.

От коменатерите ти перфектно се вижда колко разбираш от "ракетостроене".

Коментар

Ето няколко мнения за лихвите, като имате предвит, че Каролев и Хърсев не са банкери и имат заеми с високи лихви.

http://www.focus-news.net/?id=f14986
                        тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене .

Коментар

• Ето няколко мнения за лихвите, като имате предвит, че Каролев и Хърсев не са банкери и имат заеми с високи лихви.

http://www.focus-news.net/?id=f14986

Коментар

• "SG иска 4,9 милиарда евро от Кервиел"

"Банката обвинява Жером Кервиел в заемане на неразрешени спекулативни позиции за десетки милиарди евро на финансовите пазари, което е довело до историческа загуба

Френската банка Sociеtе Gеnеrale поиска парижкият съд да осъди бившия й дилър Жером Кервиел да й плати 4,9 милиарда евро за щети, нанесени в началото на 2008 г.
                            Това предаде Франс прес, цитирана от БТА. Тази сума е поискана с цел по-голяма „простота“ и „разбиране“, обясни в пледоарията си един от тримата адвокати на банката, Жан Вей. Той добави, че Sociеtе Gеnеrale е можела да поиска и лихви, както и обезщетения за нанесени морални щети.
                            Банката обвинява Жером Кервиел в заемане на неразрешени спекулативни позиции за десетки милиарди евро на финансовите пазари, което е довело до историческа загуба от 4,9 милиарда евро през 2008 година.
                            Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на пет години затвор и глоба от 375 000 евро. Тридесет и три годишният Жером Кервиел оспорва тези твърдения и отказва да поеме отговорността за загубата."

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                              Пийни водичка и иди дядо поп да ти чете против бесове!
                              Тъй, тъй,

тя последователността и фазите при брокерите преди самоубийство са следните:

1.Молби до Господ
                              2.Когато 1 не помогне - алкохол
                              3.Когато и 2 не помогне - куршум

Тъй като ти чета писанията ти си между 2 и 3 и клониш скоро да влезеш в 3-тата фаза
                              http://dnes.dir.bg/news.php?id=6117011

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Kаква конкуренция, кви 5 лева?

Ти вместо да плещиш, вземи завърши някакво образование, че то съдия изпълнител ей тъй не се става

П.П. И да вземеш да се извиниш на многото хора, които си подвел да теглят кредити. Сега да църкаш, да не църкаш файда няма. И орицата като разберат, че с банките няма да стане, познай към кого ще насочат гнева си? Колко опита ти трябват за правилен отговор?
                                Пийни водичка и иди дядо поп да ти чете против бесове!

Коментар

Working...
                                X