Първоначално изпратено от javcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банките върнали крепостничеството у нас
Collapse
X
-
Е, Сорос сигурно има повече пари от Владо и Хърсев, ама и на неговите приказки слагаме фира.
Абе много са емоционални Хърсев и особено Каролев. Като се разприказват, като се увлекат..... Та чак вземат и изпуснат някоя истина.
Ама честно да си призная, слушам ги внимателно и двамата, заради различния гледен ъгъл. Аз и Стоян Александров слушам.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеКажи горе-долу какви знания и какви пари има? Да поговориме и за какви суми управлява?
Щото Хърсев си е бивш банкер от избраната ДС-арска и комунистическа клика, благодарение и на него фалира една банка. Дали затова сега има пари и движи разни неща из Германия или заради знанията си?
Незнам точно колко милиона има, но ти колко милионера познаваш?
Управлява над 10 милиона, колко точно не е важно, което за мен не е малко. Щом някой със сериозен капитал му се доверява с големи суми, да не мислиш, че е случайно.
Според мен просто завиждаш, че никой не ти дава на теб да управляваш милиони и се чувстваш недооценен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПознавам Хърсев чрез баща ми, така че знам горе долу какви знания и пари има. Да не говориме какви суми управлява.
Щото Хърсев си е бивш банкер от избраната ДС-арска и комунистическа клика, благодарение и на него фалира една банка. Дали затова сега има пари и движи разни неща из Германия или заради знанията си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеХърсев често пише глупости (например как частния дълг нямал никакво, ама никакво значение и да не се притесняваме) ,
но е един от най умните икономисти в БГ.
Коментар
-
Хърсев често пише глупости (например как частния дълг нямал никакво, ама никакво значение и да не се притесняваме) ,
но е един от най умните икономисти в БГ.
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеОт много време не чета глупостите на Хърсев . Банките щяли да затварят.... тоя на кой свят се намира ми е чудно . Увеличаването на лихвите било положителен сигнал ..... по -голяма простотия трудно може да се види .
тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене .
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениети да не му светиш ? аре шъъът с глупостите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеХърсев и Каролев когато ги стигнеш по капитал, тогава ги коментирай така високомерно.
От коменатерите ти перфектно се вижда колко разбираш от "ракетостроене".
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеОт много време не чета глупостите на Хърсев . Банките щяли да затварят.... тоя на кой свят се намира ми е чудно . Увеличаването на лихвите било положителен сигнал ..... по -голяма простотия трудно може да се види .
тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене.
От коменатерите ти перфектно се вижда колко разбираш от "ракетостроене".
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеЕто няколко мнения за лихвите, като имате предвит, че Каролев и Хърсев не са банкери и имат заеми с високи лихви.
http://www.focus-news.net/?id=f14986
тоя разбира от икономика колкото аз от ракетостроене .
Коментар
-
Ето няколко мнения за лихвите, като имате предвит, че Каролев и Хърсев не са банкери и имат заеми с високи лихви.
http://www.focus-news.net/?id=f14986
Коментар
-
SoKoLoV
"SG иска 4,9 милиарда евро от Кервиел"
"Банката обвинява Жером Кервиел в заемане на неразрешени спекулативни позиции за десетки милиарди евро на финансовите пазари, което е довело до историческа загуба
Френската банка Sociеtе Gеnеrale поиска парижкият съд да осъди бившия й дилър Жером Кервиел да й плати 4,9 милиарда евро за щети, нанесени в началото на 2008 г.
Това предаде Франс прес, цитирана от БТА. Тази сума е поискана с цел по-голяма „простота“ и „разбиране“, обясни в пледоарията си един от тримата адвокати на банката, Жан Вей. Той добави, че Sociеtе Gеnеrale е можела да поиска и лихви, както и обезщетения за нанесени морални щети.
Банката обвинява Жером Кервиел в заемане на неразрешени спекулативни позиции за десетки милиарди евро на финансовите пазари, което е довело до историческа загуба от 4,9 милиарда евро през 2008 година.
Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на пет години затвор и глоба от 375 000 евро. Тридесет и три годишният Жером Кервиел оспорва тези твърдения и отказва да поеме отговорността за загубата."
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеПийни водичка и иди дядо поп да ти чете против бесове!
тя последователността и фазите при брокерите преди самоубийство са следните:
1.Молби до Господ
2.Когато 1 не помогне - алкохол
3.Когато и 2 не помогне - куршум
Тъй като ти чета писанията ти си между 2 и 3 и клониш скоро да влезеш в 3-тата фаза
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6117011
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеKаква конкуренция, кви 5 лева?
Ти вместо да плещиш, вземи завърши някакво образование, че то съдия изпълнител ей тъй не се става
П.П. И да вземеш да се извиниш на многото хора, които си подвел да теглят кредити. Сега да църкаш, да не църкаш файда няма. И орицата като разберат, че с банките няма да стане, познай към кого ще насочат гнева си? Колко опита ти трябват за правилен отговор?
Коментар
Коментар