IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
    Примера е неподходящ.Извиват ръцете на обикновените хора,при положението в което се намира страната и рано или късно ще си платят за това.С лихвите.Дали те,или тези които допускат това да се случва.

в БГ никой нищо не си плаща. БНБ е виновна както и тези смешници в Парламента . дано да им се върне ама не знам точно как ще стане . мен ми се струва ,че през 2011 г. ще станем свидетели на много интересни неща . нищо чудно да глътнем още вода и да видим до кога ще търпи бълг. народ да го управляват некадърници и продажници.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      - в чисто човешки план аз съчувствам на тези хора
      Не мога да им съчувствам... Щом има търсене ще има и предлагане. Само и единствено заради тяхното овче поведение, сега зелените площи и междублоковите пространства в градове и по Черноморието изчезнаха. Отвратително бетониране навсякъде... Нездравословна и нефункционална среда за обитаване, която ще я влачим десетилетия.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не е удачен примера,обещаваш пичка а идва травестит....Кой е виновен за лошите кредити?Кой трябва да прецени дали дадения клиент отговаря на необходимите условия?Как да прецениш,като имаш заповед "облекчен режим",получаваш бонуси за "раздаден кредити", не дадени.За какво се прави скоринг?Минава ли експертна оценка "обезпечението"?Е кой е виновен-специалиста или наивника?Отговорноста трябва поне да се подели.Наивника губи обезпечението и с това въпроса за него е приключен.Господина взел бонус,губи права поради некомпетентност.Ясно е че съвет ,от експерти взима решението,но подписа отдолу е на един.
        Пак опираме до "га ги яди кифтенцата ни рива.....".В договора ясно е описано какво ше дойде,това че глупака не е предвидил,че п...ката при определени условия може да се окаже траверс си е негов проблем!Наивникът е взел едни пари и трябва да върне това,което е взел+цената на тези пари,т.е. лихвата.Банката не е агенция за недвижими имоти и кимизарника на наивника не й трябва - тя си иска парите.Всичко друго се превръща в някаква скрита форма на покупко-продажба на имот,за което си има съвсем друг пазар.И след като банката си е направила сметката,че в един момент нещата може да се променят и е предвидила допълнително обезпечение,така и на наивника е трябвало да му светне лампичката,че цената на кимизарника му може да падне,лихвите може да се качат, може да остане без работа,може да го бутне кола и хиляди други неща,а не да си мисли,че следващите 20 години всичко ще му по мед и масло.
        Искам да бъда правилно разбран - в чисто човешки план аз съчувствам на тези хора,но не съм съгласен да стоварват вината за собственото си неудачно решение само
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Не е удачен примера,обещаваш пичка а идва травестит....Кой е виновен за лошите кредити?Кой трябва да прецени дали дадения клиент отговаря на необходимите условия?Как да прецениш,като имаш заповед "облекчен режим",получаваш бонуси за "раздаден кредити", не дадени.За какво се прави скоринг?Минава ли експертна оценка "обезпечението"?Е кой е виновен-специалиста или наивника?Отговорноста трябва поне да се подели.Наивника губи обезпечението и с това въпроса за него е приключен.Господина взел бонус,губи права поради некомпетентност.Ясно е че съвет ,от експерти взима решението,но подписа отдолу е на един.
          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

Примера е неподходящ.Извиват ръцете на обикновените хора,при положението в което се намира страната и рано или късно ще си платят за това.С лихвите.Дали те,или тези които допускат това да се случва.
            На никого не са опряли пистолет в челото,за да тегли кредит!Така че всички примери са удачни!Крайно време е да спрем да се оправдаваме с другите за това,че сме тъпи!На Ганьо все някой му е виновен,но никога той!Ганьо гледа да вземе парите,пък после ще му мисли!Банките му били виновни,че му искали само 300 лева остатъчен доход - ми що Ганьо не се замисли как се живее с 300 кинта на месец?!
            За едно съм съгласен - не трябва да има в договорите условия , написани с малки букви!Всичко трябва да се обяснява коректно на клиентите.не че това ще възпре Ганьо да тегли непосилни кредити,поради изброените по-горе причини.

Коментар

• Примера е неподходящ.Извиват ръцете на обикновените хора,при положението в което се намира страната и рано или късно ще си платят за това.С лихвите.Дали те,или тези които допускат това да се случва.

Коментар

На Ганьо не му разрешаваха,а му набиваха по канчето-"взимаш лесно,връщаш още по лесно".Като са толкова коректни банките,това с малкия шрифт що не го писаха с големи букви на първа страница,ъа?Защото така им беше наредено -да раздават кинти.Експанзия от страна на чужди банки.Верно е че клоновете тук сега се оправят сами,след като си изтеглиха кеша.И сега какво,да го ду.ат балъците!Те са от "лошия генетичен материал". Не може така.Организирано по 2-300 ипотекари тихичко спират вноските за 3 месеца.Да има малко обратен стрес.
                Всеки си има глава на раменете и трябва да може да прецени нещата.На теб, ако ти набиват в главата колко е хубаво да си обратен,ще станеш ли обратен или ще се позамислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  банките ебават цялата икономика на държавата така- издърпват пари от икономиката и прецакват поттреблението . не е въпросът кой се е прецакал. до кога ще се опитваме да се крадеме един друг и да си играем на прееби другарче? така не се прави икономика
                  Ще бъдеш ли така любезен да ни обясниш как икономиката ще функционира без банките?Когато банките наливаха пари в икономиката според теб лоши ли бяха или са лоши само,когато реагират според ситуацията и се опитват да оцелеят?Кое те кара да мислиш,че някой с 5к евро депозит,ако няма банки,ще се юрне да ги инвестира някъде?
                  Кое ти дава право да търсиш вината само и единствено у другите за това,че си се прецакал да теглиш кредит без да си направиш сметката и не си предвидил възможните рискове за срока на кредита?
                  Банките според теб благотворителни дружества ли са,социална функция ли изпълняват или някаква друга?

Коментар

• На Ганьо не му разрешаваха,а му набиваха по канчето-"взимаш лесно,връщаш още по лесно".Като са толкова коректни банките,това с малкия шрифт що не го писаха с големи букви на първа страница,ъа?Защото така им беше наредено -да раздават кинти.Експанзия от страна на чужди банки.Верно е че клоновете тук сега се оправят сами,след като си изтеглиха кеша.И сега какво,да го ду.ат балъците!Те са от "лошия генетичен материал". Не може така.Организирано по 2-300 ипотекари тихичко спират вноските за 3 месеца.Да има малко обратен стрес.

Коментар

• За "клона" в бг няма евтини пари от ецб евтините пари свършиха 2008 сега се оправят сами.... ако нещо трябваше да се направи това беше 2006 да се охлади пазарът на имоти и да не а не да ги помпаме с лесен кредит и на ганьо да не му се разрешава да тегли кредити с внокса повече от 30% ама те тогава балъците щяха да ревът що не им давът да изтеглят...

Да не кажа че беше станало модерно да имаш кредити и не си куул като нямаш има умни хора във форума предупреждаваха разправяха какво ще стане и бяха усмивани че не са били удобрени за кредит... както беше писал някои във форума народ които има поговрка: Пари ми дай акъл ми нетрябва рано или късно ще си счупи главата е дадоха им
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Банките на Гърция взимат пари от ЕЦБ на много по-ниска лихва.
                        1. кой ти каза ?
                        2. банките в БГ не са ли чужди , около 60% не са ли гръцки?

Коментар

• Банките на Гърция взимат пари от ЕЦБ на много по-ниска лихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                            Точно това имам и аз предвид
                            не знам кво имаш предвид . обесни на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                              не разбирам за кво говориш
                              Точно това имам и аз предвид
                              Last edited by javcho; 21.12.2010, 23:56.

Коментар

• Защо ?

Коментар

Working...
                                X