IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПрокредитБанк използва Мутри за заплахи срещу клиентите си

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ПрокредитБанк използва Мутри за заплахи срещу клиентите

Първоначално изпратено от Respect
    Първоначално изпратено от insiderr
    Преди няколко дни в клон на Прокредитбанк възникна спор между мен и служителка от банката, къде точно е редно да застана. В резултат, тя ми извика Мутри, които ме замъкнаха извън клона и ме заплашиха, че ако още веднъж вляза в клон на банката, ще ми вземат адреса от банката и ще дойдат вкъщи да ме пребият. Нямах представа дали тези мутри са лични познати на съответната служителка или зад тях стои банката. Но вчера по тел. ми се обади мъжки глас ( явно са ми намерили телефона) и ме заплаши , че ако завбъдеще отида в клон на банката, ще ме намерят и ще ми се случи нещо лошо...
    Мислех че това е самосиндикална проява на някоя служителка от банката, която е свързана с мутрите, но днес бях поканен официално от женски глас да посетя централата на банката, където една г-жа представила ми се като Гинка Димитрова ми каза, че ме 'молят най-настоятелно' повече да не съм клиент на банката. На въпросите ми , знае ли нещо за мутрите, тя ми каза, да се оправям сам, а когато попитах какво ще ми се случи, ако продължа да съм клиент на банката, тя се усмихна многозначително, аз я попитах -'ще ме намерят ли?, а тя каза"това вие сам го казахте".
    Налага си извода че е мутрите не действат самосиндикално, а съгласувано с прокредитбанк.
    Моля за вашето мнение- 1-во- законно ли е това , една банката да използва мутри и 2-ро- на кого бих могъл да се оплача?
    Каква е била причината за проблема? Нещо реакцията ми се струва прекалена просто защото не си стоял, където са ти казали... И още - остави го това оплакване до банката. Ясно е, че ако са мутренска, т.нар. мениджър оплаквания просто ще се изсмее и ще ходи да пие още едно уиски с бригадата Оплачи се в полицията и да изземат записите от охранителните камери в клона. Ако наистина са те извели силово, това се вижда поне на 5 камери. Успех!

Ако обаче не го направиш, за мен клеветиш банката.
    обърни внимание на слените думи, пи пак кажи, дали клеветя банката:
    "Нямах представа дали тези мутри са лични познати на съответната служителка или зад тях стои банката. "
    Така е, но заглавието на темата е, че БАНКАТА използва мутри, а не че Мая Грозната от Гео Милев ги ползва
    То по ти логика всички вестници , лъжат- Напр.-Заглавие на 1-ва страница на "24 часа" Цените на имотите падат до 350 Евро", а вътре в статията, пише че в краен квартал на Бургас , има и по 350 Евро в строеж апартаменти....
    Според мен, това, че заглавието е силно засилено твърдение спрямо реалното съдържание на статията , си е чист трик, за да накараш читателите да прочетата съответната статия...и щом го използват вестниците, значи си е в реда на нещата...
    Затова и мисля че, Инсайдер просто използва такова заглавие, за да каже в общи линии в какво обвинява банката, а вътре става ясно откъде се налага извода, че точно банката стои зад всичко, а не че съвсем случайно банката е станала арена на тези събития... а това, че трудно могат да се докажат заплахите.... Както и всички заплахи по принцип трудно се доказват....з-то не е имало СРС , че да документират точно кой какво е казал?

Коментар

• Честно казано Господина ми стана безинтересен.Помъчих се да помогна -но едно си знае баба едно пее.Има си съдебни органи-да се обърне към тях.Късмет му желая.

Защо питаш frei за подробности, относно жалбата, като ти самия описваш срещата си с дознател, осъществена вследствие на подадено оплакване срещу теб?
      Откъде знаеш, че не си говорил с управителката? По-долу описваш срещата си с "проблемния" служител, като подчертаваш, че дори не си запомнил лицето й. Държанието ти, съдейки по твоето описание, е било такова, че дори да ти се бяха представили, едва ли щеше да запомниш името и длъжността.
      Защо жалбата е подадена от физическо лице ли? Ами вероятно, защото си нагрубил и заплашил /ако такъв е случая/ физическото лице, а не банката. Представяш ли си да отиде Петър Славов в районното и да каже: Един тук иска да се саморазправи с банката и я нагрубява....
      Това че банката, в писмото си до frei, се идентифицира с подадената жалба, означава че подкрепя служителите си. Това нямаше да е така, ако свидетелите на случилото се и охранителните камери не подкрепят версията на управителката, или която и да е персоната, с която си се скарал.
      И защо ти не подаде жалба, включително и след като осведоми интернет пространството за своите проблеми? Не е късно. Подай жалба, наеми си адвокат и ги съди, ако смяташ, че си прав. Има камери, свидетели, полиция. Какво ти пречи?
      Само спри да припяваш един и същи рефрен, че и без това на останалите форумци им е тъпо. Имай малко милост поне към тях.
      Апропо, frei може да има акции във всяка компания по света. За целта не е необходимо да е публична. Аз също имам акции от няколко банки, като нито една от тях не се търгува на регулиран пазар.
      Успех в живота и по-малко нерви!

Коментар

• Първоначално изпратено от insiderr
        1.Как така имаш акции от тази банка, като тя е непублично дружество? Не си спомням кога е емитирала акции ?!
        2.Банката така ли дава отговор, на всеки, който поиска ?!
        Питай тогава кога са подали жалбата и кой я е подал, къде ? Номер на жалбата?
        Ако ти кажат, пиши, а аз ще те черпя после :-)
        След като има заплахи за "за саморазправа и физическо насилие", защо дознателят ми каза- " пише че си се държал грубо..." Не каза за заплахи...
        3.Най-после банка не може да подава жалба....
        Може да я подаде физическо лице, някое конкретно лице от банката..
        Защо се крият зад това "банката е подала жалба"?!
        А и дознателят ми каза-" Управителката на клона" е подала жалба. А аз даже не съм говорил с тази управителка....как може някой с когото дори не си говорил, да подаде жалба срещу тебе?!
        Ако банката е подала жалба, тогава защо не го признае публично, а ми казват, че управителката на клона, като физическо лице е подала....
        Въобще когато германските собственици на банката научат какво става тук с тяхната банка...мале мила, едва ли ще остане на работа някой от сегашните мениджъри... Оплетоха се като в кълчища в лъжите си....
        А то оставаше и да признаят за мутиртие....:-)
        Защо питаш frei за подробности, относно жалбата, като ти самия описваш срещата си с дознател, осъществена вследствие на подадено оплакване срещу теб?

Откъде знаеш, че не си говорил с управителката? По-долу описваш срещата си с "проблемния" служител, като подчертаваш, че дори не си запомнил лицето й. Държанието ти, съдейки по твоето описание, е било такова, че дори да ти се бяха представили, едва ли щеше да запомниш името и длъжността.

Защо жалбата е подадена от физическо лице ли? Ами вероятно, защото си нагрубил и заплашил /ако такъв е случая/ физическото лице, а не банката. Представяш ли си да отиде Петър Славов в районното и да каже: Един тук иска да се саморазправи с банката и я нагрубява....

Това че банката, в писмото си до frei, се идентифицира с подадената жалба, означава че подкрепя служителите си. Това нямаше да е така, ако свидетелите на случилото се и охранителните камери не подкрепят версията на управителката, или която и да е персоната, с която си се скарал.

И защо ти не подаде жалба, включително и след като осведоми интернет пространството за своите проблеми? Не е късно. Подай жалба, наеми си адвокат и ги съди, ако смяташ, че си прав. Има камери, свидетели, полиция. Какво ти пречи?

Само спри да припяваш един и същи рефрен, че и без това на останалите форумци им е тъпо. Имай малко милост поне към тях.

Апропо, frei може да има акции във всяка компания по света. За целта не е необходимо да е публична. Аз също имам акции от няколко банки, като нито една от тях не се търгува на регулиран пазар.

Успех в живота и по-малко нерви!

Коментар

Преди няколко дни в клон на Прокредитбанк възникна спор между мен и служителка от банката, къде точно е редно да застана. В резултат, тя ми извика Мутри, които ме замъкнаха извън клона и ме заплашиха, че ако още веднъж вляза в клон на банката, ще ми вземат адреса от банката и ще дойдат вкъщи да ме пребият. Нямах представа дали тези мутри са лични познати на съответната служителка или зад тях стои банката. Но вчера по тел. ми се обади мъжки глас ( явно са ми намерили телефона) и ме заплаши , че ако завбъдеще отида в клон на банката, ще ме намерят и ще ми се случи нещо лошо...
          Мислех че това е самосиндикална проява на някоя служителка от банката, която е свързана с мутрите, но днес бях поканен официално от женски глас да посетя централата на банката, където една г-жа представила ми се като Гинка Димитрова ми каза, че ме 'молят най-настоятелно' повече да не съм клиент на банката. На въпросите ми , знае ли нещо за мутрите, тя ми каза, да се оправям сам, а когато попитах какво ще ми се случи, ако продължа да съм клиент на банката, тя се усмихна многозначително, аз я попитах -'ще ме намерят ли?, а тя каза"това вие сам го казахте".
          Налага си извода че е мутрите не действат самосиндикално, а съгласувано с прокредитбанк.
          Моля за вашето мнение- 1-во- законно ли е това , една банката да използва мутри и 2-ро- на кого бих могъл да се оплача?
          Каква е била причината за проблема? Нещо реакцията ми се струва прекалена просто защото не си стоял, където са ти казали... И още - остави го това оплакване до банката. Ясно е, че ако са мутренска, т.нар. мениджър оплаквания просто ще се изсмее и ще ходи да пие още едно уиски с бригадата Оплачи се в полицията и да изземат записите от охранителните камери в клона. Ако наистина са те извели силово, това се вижда поне на 5 камери. Успех!

"Нямах представа дали тези мутри са лични познати на съответната служителка или зад тях стои банката. "
          Така е, но заглавието на темата е, че БАНКАТА използва мутри, а не че Мая Грозната от Гео Милев ги ползва

Е нормално е структурата по своята същност е нещо виртуално, хората правят организацията. Няма как фирмата ХХХХ да те напсува. Може да те напсува шофьора от фирмата ХХХХ. Тук се е заформила интересна тема. Аз като един любител на криминални романи и бивш банков служител (не на Прокредит) ми е много интересно как ще се развие казуса и каква е истината. Аз залагам на вярното в 90% от случаите - истината е по средата. Нашия се е направил на мъж в клона, някаква леля по-изнервена е прекалила с тона и по стар български обичай при всеки спор всеки заплашва със роднини и познати и явно жената има тук таме някой познат и са порекалили, а нашия е попреиграл със тълкуванието на случката. Абе същата ситуация възникна с един мой познат на пътя. Блъснала го някаква жена, скарали се от там доъл мъжа и със брат му, дошли и колеги на нашия и се сбили в центъра на София. След това покрай полицията като се поуспокоили се разбрали и се оказало че и двете страни в побоя били интелигентни хора но стреса в ежедневието понякога избива в най лошия момент и така.... Но на тази тема ще ми е интересна развръзката...

Коментар

• Тази банка ползвам от 2-3 години, винаги са любезни, силно ориентирана към дребните клиенти - работно време до 19 или 19.30 беше и събота до 16 ч - незнам друга банка да предлага това. А и можеш да си направиш колекция от куче-касичка, прасе -касичка и т.н. (раздават керамични фигурки на всеки вложител, за тези които не знаят)
            Ако е вярно написаното, то е някакво изключение, такава арогантност, не че е невъзможна, но това не може да бъде в политиката на една небългарска банка. Прави впечатление от профила ти, че ти се регистрираш в този форум и пускаш въпросната тема ... благодарим за високото доверие, дано го оправдаем ... То и без това няма какво друго да коментираме

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от netware5
                .......... и ме заплашиха, че ако още веднъж вляза в клон на банката, ще ми вземат адреса от банката и ще дойдат вкъщи да ме пребият. ............ Но вчера по тел. ми се обади мъжки глас ( явно са ми намерили телефона) и ме заплаши , че ако завбъдеще отида в клон на банката, ще ме намерят и ще ми се случи нещо лошо..................
                Червените неща са абсолютно ненормални и можеш да подадеш жалба в прокуратурата. Съответните лица, повтарям - конкретни физически лица, а не банката, са осъществили състава на чл. 144 ал. 1 от НК и могат да отнесат до 6 месеца затвор, а ако са те заплашли с убийство (чл. 144 ал. 3) - до три години. Отделно банката може да го отнесе защото е предоставила лични данни на трети лица.

Всичко останало си е напълно нормално. В смисъл че охраната може да те изхвърли от банковия салон и че банката може да те обяви за нежелан клиент и да ти ограничи достъпа до банковите си клонове. Само че за тази цел трябва да ти осигури възможността да си изтеглиш парите ( в брой или по сметка в друга банка) и да си закриеш сметките. Което най-вероятно ще наложи посещаването на техен клон поне веднъж.
                Много ти благодаря за тези препратки към НК, ще ги изуча и ще питам адвоката ми дали мога да се позова на тях ...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    Първоначално изпратено от freeman1
                    Първоначално изпратено от polki
                    Първоначално изпратено от freeman1
                    Първоначално изпратено от dobi
                    Моля те да не призоваваш никого да сменя държавата, докато правим така и към нас не се държат като клиенти, а като към прошляци, нищо няма да се промени. Нито един човек в Германия не може и да си представи, че към него ще се отнасят отвратително в банка, а за мутри да не говорим. И ако това наистина се случи, ще е по първите страници на вестниците седмици наред. Ами да се обади човекът на медиите, като в същия момент ги викне докато пише жалбата в полицията..Това е моят съвет. Да ги видим тогава...
                    Подкрепям, ако трябва ще отидем и ние за свидетели! Но пак ти казвам, единици сме нормалните хора тука, погледни само каква помия се разхожда тука из форума, с такъв овчи народ-мърша държава можеш ли да правиш. Но спецялно за случая на инсайдър съм готов да се съберем хора и да го подкрепим! Писнало ми е от мутри и лошо облечени бизнесмени на по 25-30 години с лоши обноски! Нещата в тази държава трябва да се сложат на мястото им!
                    искаш нормална държава и си готов да лъжесвидетелстваш - интересен феномен си ти
                    Полки, ти си жив пример как дявола чете Евангелието )) Къде видя нещо за лъжесвидетелстване? Отиваме да сме сидетели, че на човека нищо няма да му се случи пък и да се убедим как действа законноста в българската държава и има ли верно такива директни връзки между мутри и банки! Ама това не е за теб полки, вие комунягите сте експерти по това как да фалирате, манипулирате и мутризирате нашата държава, ерго вие не сте българи, руски подлоги може би, но не и българи!
                    на тебе явно са избили бушоните

от къде съдиш , че не съм българин , а руска подлога - цитирай поне един мой пост

какво може да му се случи на инсайдъра в прокуратурата като си подаде по надлежния ред жалбата ???

за какво искаш да свидетелстваш ти ???
                    Ами то и аз не мислех че нещо , ще ми се случи, но ето- не искат да ми приемат жалбата....
                    А ме викат на разпит по нарещна жалба срещу мен от банката( която като юрид. лице не може да подаде цялата банка срещу мен жалба), която жалба май и не съществува въобще...

Коментар

• Първоначално изпратено от freeman1
                      Първоначално изпратено от Остап Бендер
                      Първоначално изпратено от jays
                      за всички е толкова нормално тук в БГ да с е проявява сила

...ти приятелю май си дошъл на почивка хихих

...хихих напиi се ...Това е решението !!!
                      Аз бях за известно време в чужбина и си мислех, че с ЕС вече тук няма такива неща.....
                      Като ти чета глупостите виждам, че си обикновено българско говедо от село, което никога не е помирисвало чужбина. Или най-много да си ходил да вадиш картофи в Гърция.
                      Благодаря за всяко едно мнение, вкл. и твоето ! В Гърция не съм бил никога. В Германия съм бил.
                      Пич, БГ реалността е културен шок в сравнение с Германия! Много добре те разбирам и съм 100% сугурен, че си прав като си направил забележка на оная п..ка от банката и от там е тръгнала работата.
                      Сега по същество, няма какво да се обаждаш на този от профила, пиши на медиите, свържи се е телевизията, нека направят едно разследване. БГ наистина е мутренска държавица, така че справедливост тука не очаквай по принцип, както виждаш и голяма част от хората тука са овчи душици, а има някой откровенно ненормални, те си ги знаем, единия по-горе се е разписал )
                      Не забравяй ако искаш да имаш успех напускай тази измислена държава! Тука можеш единствено да чадеш и ев..ш евтино, но не и да вършиш сериозна работа. Поздрави!
                      Тва за овичите душици си има обяснение защо е така.. знаеш ли от кого го научих? От един помак, той ми каза следното:
                      [color=red]"500 години сме били под турско робство, и докато не минат още 500 , няма color]да се оттърсим от това , което сме научили тогава.."
                      Това ми го каза той- помака...
                      Мнооого умно....!!!
                      Иначе и на мен мие лесно да си подвия опашката и да се преместя в друга бамка :-)
                      Но не искам да съм овца ....
                      навремето Левски затва се е борил- да не сме овце...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                        Първоначално изпратено от pesho777
                        Първоначално изпратено от master of the seven seas
                        Инсайдър,за да съм съгласен че ти си прав,моля отговори ми на следното :
                        1. За какво си бил във банката(теглене,кредин,сейф и.т.н.).
                        2. Пререди ли някой на опашката.
                        3. Говори ли със служителката,или така както мирно си стоеше те накара да се преместиш.
                        4. Имал ли си каквито и да е предишни отношения със тази служителка(да си я обиждал преди,свалял и.т.н.).
                        Иначе ние си чешем езиците и не ти помагаме.
                        1. Теглене от сметка
                        2.Не съм прередил никой. Когато ми дойде реда, тръгнах към една каса, която се оказа не тази, която е можело да ме обслужи. През това време , следващият след мен ми зае мястото, и аз реших да остана да го чакам на вече неработешата каса, междувременно той самия каза, че не му преча и даже е готов да ми отстъпи мястото...
                        3.Както мирно си стоях, тя дойде и ми каза " Върнете се обратно !!!" ( а не-" ако обичате" или " бихте ли") ( почувствах се все едно съм затворник и тя ни строява, то на нея и такъв й беше тона... не знам може да се скарала с гажето си точно този ден... ако въобще някога е имала, з-то честно казано беше рядко срещана грозотия, от тия дето и след 5-тата ракия, пак не ти се струват привлекателни...) , стоеше на 10 см от мен и ми го повтори заповедно още няколко пъти...Единственото което и казах, е че няма да се върна...казах й го завидно спокойно ( дори и за самия мен) .
                        4. не съм имал. даже честно казано , ако ч видя сега трудно ще я позная...
                        А за свалянето, нали ти казах, по-скоро някой гей може да свалям, то това трудно може да го оприличиш на жена....

siguren li se , che tazi deto ti se skara ne e bila s cherven pulover i nadpis SOT161 ?
                        те всичките там са в червено. А и аз не съм я гледал въобще. през цялото време, тя беше застанала косо към мене, дишаше ми във врата, и ме гледаше , докато аз гледах встрани докатоп говорех с нея, противно грозна ми беше...:-)

a mutrite v uniformi li bqha?
                        Тъмни дрехи, силно казано униформи...

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                          Направо не мога да си представя такова нещо за тази банка, но ... явно всичко е възможно.
                          А аз за никоя банка не можех си го представя, не само за тази,....докато не ми се случи...

Коментар

• Първоначално изпратено от insiderr
                            Първоначално изпратено от pesho777
                            Първоначално изпратено от master of the seven seas
                            Инсайдър,за да съм съгласен че ти си прав,моля отговори ми на следното :
                            1. За какво си бил във банката(теглене,кредин,сейф и.т.н.).
                            2. Пререди ли някой на опашката.
                            3. Говори ли със служителката,или така както мирно си стоеше те накара да се преместиш.
                            4. Имал ли си каквито и да е предишни отношения със тази служителка(да си я обиждал преди,свалял и.т.н.).
                            Иначе ние си чешем езиците и не ти помагаме.
                            1. Теглене от сметка
                            2.Не съм прередил никой. Когато ми дойде реда, тръгнах към една каса, която се оказа не тази, която е можело да ме обслужи. През това време , следващият след мен ми зае мястото, и аз реших да остана да го чакам на вече неработешата каса, междувременно той самия каза, че не му преча и даже е готов да ми отстъпи мястото...
                            3.Както мирно си стоях, тя дойде и ми каза " Върнете се обратно !!!" ( а не-" ако обичате" или " бихте ли") ( почувствах се все едно съм затворник и тя ни строява, то на нея и такъв й беше тона... не знам може да се скарала с гажето си точно този ден... ако въобще някога е имала, з-то честно казано беше рядко срещана грозотия, от тия дето и след 5-тата ракия, пак не ти се струват привлекателни...) , стоеше на 10 см от мен и ми го повтори заповедно още няколко пъти...Единственото което и казах, е че няма да се върна...казах й го завидно спокойно ( дори и за самия мен) .
                            4. не съм имал. даже честно казано , ако ч видя сега трудно ще я позная...
                            А за свалянето, нали ти казах, по-скоро някой гей може да свалям, то това трудно може да го оприличиш на жена....

siguren li se , che tazi deto ti se skara ne e bila s cherven pulover i nadpis SOT161 ?
                            те всичките там са в червено. А и аз не съм я гледал въобще. през цялото време, тя беше застанала косо към мене, дишаше ми във врата, и ме гледаше , докато аз гледах встрани докатоп говорех с нея, противно грозна ми беше...:-)

a mutrite v uniformi li bqha?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                              Банката се охранява от СОТ161 , пусни една жалба в полицията , те имат лиценз и си го пазят , повярваи ми ... напиши в кой клон ти се е случила случката ?
                              гео Милев

Коментар

• Първоначално изпратено от punch
                                Другия път като влизаш в същия клон вземи двама яки циганина за респект
                                Ако не се получи ще смените главната новина по БТВ във вечерната емисия.
                                не ще взема цяла тумба цигани, от тея мръсните, и ще кажа че са с мене, да омиришат клона :-)

Коментар

Working...
                                X