IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПрокредитБанк използва Мутри за заплахи срещу клиентите си

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neoset
    Мисля че е редно да се каже кой е градът, клона на банката и името на служителката/носят табелки с имената си/ за да е по достоверно всичко.
    Не може да хвърляме в пространството обвинения просто така.
    София.
    Гео Милев
    Не си спомням никво име, не съм гледал табелки, нито пък съм се стремял да ги запомням, з-то не съм предполагал, че това ще ми се случи...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
      Първоначално изпратено от insiderr
      Първоначално изпратено от master of the seven seas
      Инсайдър,за да съм съгласен че ти си прав,моля отговори ми на следното :
      1. За какво си бил във банката(теглене,кредин,сейф и.т.н.).
      2. Пререди ли някой на опашката.
      3. Говори ли със служителката,или така както мирно си стоеше те накара да се преместиш.
      4. Имал ли си каквито и да е предишни отношения със тази служителка(да си я обиждал преди,свалял и.т.н.).
      Иначе ние си чешем езиците и не ти помагаме.
      1. Теглене от сметка
      2.Не съм прередил никой. Когато ми дойде реда, тръгнах към една каса, която се оказа не тази, която е можело да ме обслужи. През това време , следващият след мен ми зае мястото, и аз реших да остана да го чакам на вече неработешата каса, междувременно той самия каза, че не му преча и даже е готов да ми отстъпи мястото...
      3.Както мирно си стоях, тя дойде и ми каза " Върнете се обратно !!!" ( а не-" ако обичате" или " бихте ли") ( почувствах се все едно съм затворник и тя ни строява, то на нея и такъв й беше тона... не знам може да се скарала с гажето си точно този ден... ако въобще някога е имала, з-то честно казано беше рядко срещана грозотия, от тия дето и след 5-тата ракия, пак не ти се струват привлекателни...) , стоеше на 10 см от мен и ми го повтори заповедно още няколко пъти...Единственото което и казах, е че няма да се върна...казах й го завидно спокойно ( дори и за самия мен) .
      4. не съм имал. даже честно казано , ако ч видя сега трудно ще я позная...
      А за свалянето, нали ти казах, по-скоро някой гей може да свалям, то това трудно може да го оприличиш на жена....

siguren li se , che tazi deto ti se skara ne e bila s cherven pulover i nadpis SOT161 ?
      те всичките там са в червено. А и аз не съм я гледал въобще. през цялото време, тя беше застанала косо към мене, дишаше ми във врата, и ме гледаше , докато аз гледах встрани докатоп говорех с нея, противно грозна ми беше...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от porsche
        Инсайдърче, нещо не ти е чиста работата... Не е нормално в банка да те изхвърлят току-така...
        Аз съм клиент на банката от 2002г. и като цяло съм доволен от обслужването.
        Освен това има една малка подробност от доста време охраната по клоновете им е от жени - охранителки, което е малко странно, но явно е някаква политика.
        Лошото е когато са недо..е..ани жени, тогва жените са по-лоши и от мъже...
        нали знаеш че на Кадафи охраната е от девственици ( за да са злобни, з-то к.. не са виждали) Е? По-лоши са и от мъжете-мутри...
        А между другото, сега се сещам, че преди няколко години имаше повече мъже и зад гишетата, сега и зад гишетата са почти само жени...Аз лично имам някои мои приятели-мъже, които преди години работеха в тая банка , но напуснаха- казаха ми че напускат сами, заради мизерните заплати от 600 лева бруто( чисто-450лв.). Но може и да има друга причина, сега се сетих- мъжемразство ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от insiderr
          Първоначално изпратено от master of the seven seas
          3. Говори ли със служителката,или така както мирно си стоеше те накара да се преместиш.
          4. Имал ли си каквито и да е предишни отношения със тази служителка(да си я обиждал преди,свалял и.т.н.).
          1. Теглене от сметка
          2.Не съм прередил никой. Когато ми дойде реда, тръгнах към една каса, която се оказа не тази, която е можело да ме обслужи. През това време , следващият след мен ми зае мястото, и аз реших да остана да го чакам на вече неработешата каса, междувременно той самия каза, че не му преча и даже е готов да ми отстъпи мястото...
          3.Както мирно си стоях, тя дойде и ми каза " Върнете се обратно !!!" ( а не-" ако обичате" или " бихте ли") ( почувствах се все едно съм затворник и тя ни строява, то на нея и такъв й беше тона... не знам може да се скарала с гажето си точно този ден... ако въобще някога е имала, з-то честно казано беше рядко срещана грозотия, от тия дето и след 5-тата ракия, пак не ти се струват привлекателни...) , стоеше на 10 см от мен и ми го повтори заповедно още няколко пъти...Единственото което и казах, е че няма да се върна...казах й го завидно спокойно ( дори и за самия мен) .
          А за свалянето, нали ти казах, по-скоро някой гей може да свалям, то това трудно може да го оприличиш на жена....

siguren li se , che tazi deto ti se skara ne e bila s cherven pulover i nadpis SOT161 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Първоначално изпратено от dobi
            Моля те да не призоваваш никого да сменя държавата, докато правим така и към нас не се държат като клиенти, а като към прошляци, нищо няма да се промени. Нито един човек в Германия не може и да си представи, че към него ще се отнасят отвратително в банка, а за мутри да не говорим. И ако това наистина се случи, ще е по първите страници на вестниците седмици наред. Ами да се обади човекът на медиите, като в същия момент ги викне докато пише жалбата в полицията..Това е моят съвет. Да ги видим тогава...
            Добре де - що към мене винаги държат като към клиент, а не като към прошляк? Докъде трябва да стига благоразположението към клиентът, ако сам той се държи не както трябва? В Германия дали клиентът на някоя бамка би пробвал да плесне служителката по дупето или да я гепне за допълненията (напримерно)? Сега уважението трябва да е взаимно - това че сме клиенти на някоя бамка не означава, че имаме право да третираме служителките в нея като робки, които са на наше разположение за похотливи закачки.
            Ами на знам за "бамките", аз говорех за банките
            майтап бе Уили, да не земеш да се обидиш, просто малко разведрявам обстановката...
            ...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
              1. Теглене от сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake

Лелееее, откога не се бях смял така докато чета форума :-D

Колега, ша прощаваш, ама да не би да не е било банка, а някой нощен клуб и ти да си пробвал да теглиш пари вместо да внасяш?
                Ако беше в нощем клуб, нямаше и да се учудя, ама в банка не съм и предполагал.....
                Аз и тва им казах на срещата като ме извикаха- ако беше в клуб нямаше и да се учудя, но не съм предполагал, че може да стане в банка, на което те хладнокръвно ми отговориха- може , може , може да стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                  Преди няколко дни в клон на Прокредитбанк възникна спор между мен и служителка от банката, къде точно е редно да застана. В резултат, тя ми извика Мутри, които ме замъкнаха извън клона и ме заплашиха, че ако още веднъж вляза в клон на банката, ще ми вземат адреса от банката и ще дойдат вкъщи да ме пребият. Нямах представа дали тези мутри са лични познати на съответната служителка или зад тях стои банката. Но вчера по тел. ми се обади мъжки глас ( явно са ми намерили телефона) и ме заплаши , че ако завбъдеще отида в клон на банката, ще ме намерят и ще ми се случи нещо лошо...
                  Мислех че това е самосиндикална проява на някоя служителка от банката, която е свързана с мутрите, но днес бях поканен официално от женски глас да посетя централата на банката, където една г-жа представила ми се като Гинка Димитрова ми каза, че ме 'молят най-настоятелно' повече да не съм клиент на банката. На въпросите ми , знае ли нещо за мутрите, тя ми каза, да се оправям сам, а когато попитах какво ще ми се случи, ако продължа да съм клиент на банката, тя се усмихна многозначително, аз я попитах -'ще ме намерят ли?, а тя каза"това вие сам го казахте".
                  Налага си извода че е мутрите не действат самосиндикално, а съгласувано с прокредитбанк.
                  Моля за вашето мнение- 1-во- законно ли е това , една банката да използва мутри и 2-ро- на кого бих могъл да се оплача?
                  Братле незнам дали това е истинска история звучи невероятно за сегашните времена...

Та ако НЕ дължиш пари, и НЕ си закачал някоя служителка за да има повод за лична вендета а е стнало точно така като си го описал ще ти покажа основните грешки за да ги имаш на предвид за бъдещето... Ако дължиш ще трябва да връщаш. Ако си преклалил в закачаките на някоя служителка нямаш си на идея с колко комплексирани ревниви типове може да ходи някоя такава кифла... Избягваи да се забъркваш в такива филми иначе да приемем условно че си клиент изкушен от вискоите лихви по депозита тогава защо:

1. Мамау стара защо упорсваш да използваш услугите на банка в която не ти лижат достатъчно задника?

2. Като ти се обадят да те заплашват по телефона просто им кажи че незнаят на кого са звъннали и телефона се записва в 99% от случаите ще затворят и няма да звъннат повече.

3. Като те поканиха официално на разговор в централата на банката щом не дължиш пари им тегли една маина и да се оправят по точка едно... Направо не мога да повярвам че си си вдигнал задника и си отишън на ботев през деня в задръстването доброволно без да имаш сериозна работа...

И никъде в тая държава не ходи сам или невоъръжен
                  Май наистина сгреших, че ходих в банката, сл. път ще ги поканя те да дойдат в моя офис...
                  Мислех че е жест, който ще оценят, но вместо това съвсем хладнокръвно ме заплашиха , че м.... ми. ше....

Коментар

• аве пич стига си се излагал само във форума!
                    паднало ти е пердето в банката, направил си се на мъж а сега пищиш!
                    най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                      Някой да знае къде може да се оплаче човек, че полицията го вика да дава показания по жалба, която не съществува ?!
                      v "Gospodari na efira"
                      Ами май така ще направя...
                      Аз си мислех, че сме в Европейския съюз, а ние май сме в Ориентския Съюз...

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                        Тъй като имам некоя акция в Прокредит Банк се заинтересувах от Жалбата на господина-Това е отговора от банката:

Срещу господина има подадена жалба в полицията от ПроКредит Банк за отправени към наши служители заплахи за саморазправа и физическо насилие. Същият е помолен в определен срок да си закрие всички сметки при нас. Колкото до отправените обвинения, че мутри са го били и заплашвали - това не е вярно. Господинът е бил помолен от охраната ни да напусне салона на клона на банката, поради неправомерно поведение - обиди и заплахи срещу наши служители.
                        1.Как така имаш акции от тази банка, като тя е непублично дружество? Не си спомням кога е емитирала акции ?!
                        2.Банката така ли дава отговор, на всеки, който поиска ?!
                        Питай тогава кога са подали жалбата и кой я е подал, къде ? Номер на жалбата?
                        Ако ти кажат, пиши, а аз ще те черпя после :-)
                        След като има заплахи за "за саморазправа и физическо насилие", защо дознателят ми каза- " пише че си се държал грубо..." Не каза за заплахи...
                        3.Най-после банка не може да подава жалба....
                        Може да я подаде физическо лице, някое конкретно лице от банката..
                        Защо се крият зад това "банката е подала жалба"?!
                        А и дознателят ми каза-" Управителката на клона" е подала жалба. А аз даже не съм говорил с тази управителка....как може някой с когото дори не си говорил, да подаде жалба срещу тебе?!
                        Ако банката е подала жалба, тогава защо не го признае публично, а ми казват, че управителката на клона, като физическо лице е подала....
                        Въобще когато германските собственици на банката научат какво става тук с тяхната банка...мале мила, едва ли ще остане на работа някой от сегашните мениджъри... Оплетоха се като в кълчища в лъжите си....
                        А то оставаше и да признаят за мутиртие....:-)

Коментар

Някой да знае къде може да се оплаче човек, че полицията го вика да дава показания по жалба, която не съществува ?!
                          v "Gospodari na efira"

Коментар

Първоначално изпратено от polki
                            ДОЗНАТЕЛЯ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ТЕ ИЗВИКА

НЕ ТИ ЛИ ПОКАЗА ЖАЛБА СРЕЩУ ТЕБЕ ?
                            Каза ми- че имало жалба срещу мене, от управителката на клона, че съм се държал грубо ......
                            не ми я показа..........
                            Май му се предоверих..........
                            Днес като ходих при него да го питам дали има наистина жалба, той малко се притесни.....каза- как да няма, викам- " а какво пише в нея?", ами вика-"заплахи някви..." Но хич не звучеше убедително...
                            Моя адвокат ми каза, че били длъжни, да ми я покажат, ако е насочена срещу мен, той затова искаше да дойде с мен, ама аз....
                            Вече само с него ще ходя , ако трябва пак да ходя....

не се занимавай повече с дознатели и полицаи

отивай при тях само ако те викнат

дръж се дружелюбно с тях и ако не ти помогнат , поне няма да ти навредят

не си създавай допълнително врагове
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Някой да знае къде може да се оплаче човек, че полицията го вика да дава показания по жалба, която не съществува ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                абе вътрешен си уж , а не можеш да се оправиш

нали ти казах да си дадеш жалбата в ПРОКУРАТУРАТА

като на първолаче ли да ти обяснявам , че в Полицията не искат да приемат жалби

ако случайно я приемат жалбата , трябва да я пратят по закон в прокуратурата

прокурора ти разглежда жалбата и в зависимост от това дали ще прецени дали има нещо нередно я праща за повече информация в полицията с указания какво да стори полицията => после всички материали събрани от полицията с жалби и всичко останало се връща при прокурора и той взема решение какво да направи

за това ти казах право в прокуратурата да идеш за да няма разкатаване в полицията

уж имаш адвокат , а за какво му плащаш - не мога да разбера => явно не се е занимавал с подобни казуси и въпреки всичко това горното няма начин да не го знае

освен да не му плащаш и той да се бъзика с тебе и да не иска да ти помогне

ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ КАК ТИ Е НАПИСАНА ЖАЛБАТА ДО ПРОКУРАТУРАТА - ТРЯБВА НА ПРОКУРОРА ДА МУ КАЖЕШ ЗА КАКВО СЕ ЖАЛВАШ И ТОЙ ПО КОЙ ЧЛЕН ДА ГИ НАТИСНЕ , ИНАЧЕ ЩЕ ТИ КАЖЕ , ЧЕ НЯМА ИЗВЪРШЕНО НАРУШЕНИЕ И НАЙ-МНОГО ДА ВИ НАКАРА ДА ПОДПИШЕТЕ ПО ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ , ЧЕ С ШЕФКАТА НА БАНКАТА НЯМА ДА СЕ НАПАДАТЕ ИЛИ КАРАТЕ
                                Адвоката ми ще опита в жалбата до прокуратурата да помолим да се провери , дали наистина има въобще жалба ?!

Коментар

Working...
                                X