Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До 2г лих.% по валутните кредити в БГ ще скочат до 25-30%
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от мечкарникПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от roverВреме е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
Човека си поства анализа, а на който не му харесва или му харесва да си изрази мнението - форумите са за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от roverВреме е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
Човека си поства анализа, а на който не му харесва или му харесва да си изрази мнението - форумите са за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swifterАко лихвата в САЩ и Европа само доближи 10%, индексите ще паднат точно 3 пъти.. и DJIA ще стане 3000. Справка: периода 1950 - 1980. P/E на S&P500 пада от 25 на 7 --> всичкото кеш отива в трежърис за дебел yield. P/E почти винаги следва лихвите на трежърис + добавен премиум, понякога ефекта е забавен, понякога има и балони в следствие на дългогодишни ниски лихви.
Така че - намали хаповете. Лобито няма да си направи харакири.
Малко история:
http://www.multpl.com/
И си направи справката къде беше Дау преди 1г при лихва 0.0-0.25% ?
Неможе да се прави сравнителен анализ само на база лихви при коренно различни условия, макроикономически показатели и половин век време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roverВреме е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
Коментар
-
Ако лихвата в САЩ и Европа само доближи 10%, индексите ще паднат точно 3 пъти.. и DJIA ще стане 3000. Справка: периода 1950 - 1980. P/E на S&P500 пада от 25 на 7 --> всичкото кеш отива в трежърис за дебел yield. P/E почти винаги следва лихвите на трежърис + добавен премиум, понякога ефекта е забавен, понякога има и балони в следствие на дългогодишни ниски лихви.
Така че - намали хаповете. Лобито няма да си направи харакири.
Малко история:
http://www.multpl.com/
Коментар
-
Re: До 2г лих.% по валутните кредити в БГ ще скочат до 25-30
Първоначално изпратено от SPEKOНе ми издържаха нервите и пускам моята прогноза!
Аз съм изумен от банковата мафия в България, която постоянно кара раята си да говори, че лихвите по кредитите щели да паднат!
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!
Скоро лихвите по рефинансиране на ТБ на ФЕД и ЕЦБ ще скочат до нива от 10-15% на г. , което ще доведе до скок на лихвите по кредитите на ТБ до мин. 20% в САЩ и ЕВРОПА. Това от своя страна ще доведе до скок на лихвите по депозитите на ТБ в България до поне 25% на г. , в противен случай това ще доведе до отлив на капитали от България.
Дори да няма отлив на капитали, как банките в БГ ще плащат лихви по привлечения ресурс от майките им?
А за левовите?
Ако не приемем еврото, лихвите по кредитите в левовия ресурс може да достигне 200% на г.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOНе ми издържаха нервите и пускам моята прогноза!
Аз съм изумен от банковата мафия в България, която постоянно кара раята си да говори, че лихвите по кредитите щели да паднат!
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!
Скоро лихвите по рефинансиране на ТБ на ФЕД и ЕЦБ ще скочат до нива от 10-15% на г. , което ще доведе до скок на лихвите по кредитите на ТБ до мин. 20% в САЩ и ЕВРОПА. Това от своя страна ще доведе до скок на лихвите по депозитите на ТБ в България до поне 25% на г. , в противен случай това ще доведе до отлив на капитали от България.
Дори да няма отлив на капитали, как банките в БГ ще плащат лихви по привлечения ресурс от майките им?
А за левовите?
Ако не приемем еврото, лихвите по кредитите в левовия ресурс може да достигне 200% на г.!
Коментар
Коментар