IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До 2г лих.% по валутните кредити в БГ ще скочат до 25-30%

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от мечкарник
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от rover
    Време е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
    Ми всеки си има глава на раменете ! Ако пък не разбира - да си наеме консултант. Тези специалисти от ИП с радост ще го консултират (ако някой все още им вярва)

Човека си поства анализа, а на който не му харесва или му харесва да си изрази мнението - форумите са за това.
    Ей, кочан, колкo кинта взимаш за консултация ?
    За теб 99.00лева за час. Иначе 100лв/час :-)
    много е, не давам толкова. Парите се изкарват с пот на челото.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Време е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
      Ми всеки си има глава на раменете ! Ако пък не разбира - да си наеме консултант. Тези специалисти от ИП с радост ще го консултират (ако някой все още им вярва)

Човека си поства анализа, а на който не му харесва или му харесва да си изрази мнението - форумите са за това.
      За теб 99.00лева за час. Иначе 100лв/час :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Коментар

• Първоначално изпратено от swifter
          Ако лихвата в САЩ и Европа само доближи 10%, индексите ще паднат точно 3 пъти.. и DJIA ще стане 3000. Справка: периода 1950 - 1980. P/E на S&P500 пада от 25 на 7 --> всичкото кеш отива в трежърис за дебел yield. P/E почти винаги следва лихвите на трежърис + добавен премиум, понякога ефекта е забавен, понякога има и балони в следствие на дългогодишни ниски лихви.

Така че - намали хаповете. Лобито няма да си направи харакири.

Малко история:
          http://www.multpl.com/
          Я сега ти си направи една справка и ми кажи колко беше лихвата в САЩ през 2007г. когато Дау беше на 14 000
          И си направи справката къде беше Дау преди 1г при лихва 0.0-0.25% ?
          Неможе да се прави сравнителен анализ само на база лихви при коренно различни условия, макроикономически показатели и половин век време.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover

Коментар

• Ако лихвата в САЩ и Европа само доближи 10%, индексите ще паднат точно 3 пъти.. и DJIA ще стане 3000. Справка: периода 1950 - 1980. P/E на S&P500 пада от 25 на 7 --> всичкото кеш отива в трежърис за дебел yield. P/E почти винаги следва лихвите на трежърис + добавен премиум, понякога ефекта е забавен, понякога има и балони в следствие на дългогодишни ниски лихви.

Така че - намали хаповете. Лобито няма да си направи харакири.

Малко история:
              http://www.multpl.com/

Коментар

• Време е да се появи някой и да заплаши Спеко. Защото последният прави предсказания, въз основа на които могат да се вземат решения. С всичките им последици.
                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Re: До 2г лих.% по валутните кредити в БГ ще скочат до 25-30

Първоначално изпратено от SPEKO
                  Не ми издържаха нервите и пускам моята прогноза!

Аз съм изумен от банковата мафия в България, която постоянно кара раята си да говори, че лихвите по кредитите щели да паднат!

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!

Скоро лихвите по рефинансиране на ТБ на ФЕД и ЕЦБ ще скочат до нива от 10-15% на г. , което ще доведе до скок на лихвите по кредитите на ТБ до мин. 20% в САЩ и ЕВРОПА. Това от своя страна ще доведе до скок на лихвите по депозитите на ТБ в България до поне 25% на г. , в противен случай това ще доведе до отлив на капитали от България.
                  Дори да няма отлив на капитали, как банките в БГ ще плащат лихви по привлечения ресурс от майките им?

А за левовите?
                  Ако не приемем еврото, лихвите по кредитите в левовия ресурс може да достигне 200% на г.!
                  Рядко смислено мнение.Отдавна не бях чел такова в този форум.

Коментар

• Спеко...лошо си се спекъл брат.
                    Не се коси - няма да е скоро.

лека
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Спеко, ако си зле с нервите, пийни нещо...Тази тема може да подлуди стотици и тогава става лошо...

Коментар

• И бре Спекоооооооооооооооооооо.Боже Боже Божкеееееееееееееееее до какво доведе здреавната реформа.Този не издържал и започнал да плещи глупости.Добре че няма оръжие в ръцете.Дали няма да видим сцените от САЩ в някоя банкова централа.Народа от мързел и простотия съвсем изтрещя

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                          Не ми издържаха нервите и пускам моята прогноза!

Аз съм изумен от банковата мафия в България, която постоянно кара раята си да говори, че лихвите по кредитите щели да паднат!

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!

Скоро лихвите по рефинансиране на ТБ на ФЕД и ЕЦБ ще скочат до нива от 10-15% на г. , което ще доведе до скок на лихвите по кредитите на ТБ до мин. 20% в САЩ и ЕВРОПА. Това от своя страна ще доведе до скок на лихвите по депозитите на ТБ в България до поне 25% на г. , в противен случай това ще доведе до отлив на капитали от България.
                          Дори да няма отлив на капитали, как банките в БГ ще плащат лихви по привлечения ресурс от майките им?

А за левовите?
                          Ако не приемем еврото, лихвите по кредитите в левовия ресурс може да достигне 200% на г.!
                          а стига бе, баси и коравата партенка

Коментар

• SPEKO , SPEKO , SPEKO....УРАААААААА...ДА ЖИВЕЕ СПЕКО , ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА ...СПЕКО ПРЕЗИДЕНТ , НЕ СПЕКО ЦАР НА БЪЛГАРИЯ...

между другото пази си нервите пич, че много си ни нужен.

Коментар

• ПАМЕТНИК!!! ПАМЕТНИК ТРЯБВА ДА ТИ ВДИГНАТ!!!!!

Коментар

• Re: До 2г лих.% по валутните кредити в БГ ще скочат до 25-30

МАФИЯ!!

Коментар

Working...
                                X