IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

iCard карти

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблема е че те ме излъгаха , че трбва да чакам цяла година за кеш-бека, и сега, като е минала годината- викат- ама то няма такова нещо, ние мислехме че ще има, ама го няма....
    А тва че го пише в договора, явно за тях нищо не е.
    Класическа измама , кво повече да кажа....
    Пускаш реклами, че даваш кеш-бек, хората се връзват, после им казваш - изчакайте годината да мине, и като мине годината- казваш- няма такова нещо- даже един от техните служители , койот ми се обади от тел. 0886788846, направо така ми вика- а бе съди ни бе, нас не ни пука...

Коментар

• Това им е от общите условия, срокът е 30 дни.
      При определени покупки на стоки или услуги, извършени с Картата, Картодържателят може да получи от Картоиздателя бонус, определен в Тарифата („cash-back”). 31. При покупка на стока или услуга в определени търговски обекти, извършени с ко-брандирана Карта (носеща логото на Картоиздателя и на търговския обект), Картодържателят получава обратно процент от стойността й. Процентът е различен за всеки отделен търговски обект и важи за определени периоди от време. Информация за процентите и периодите им на валидност може да се види на www.iCARD.bg. Когато се ползва предимство по ко-брандирана Карта, не може да бъде получен и cash-back бонус. 32. За Platinum Карти важат допълнителните възможности и услуги, които могат да се ползват с тях. Тези услуги се определят периодично от MasterCard, като за някои от тях се дължат такси, определяни от MasterCard. Актуална информация за тези възможности и услуги може да се види на www.iCARD.bg. 33. Всички плащания, дължими на Картодържателя от Картоиздателя по бонуси от cash back или други, се отразяват като положително салдо по Картата до края на месеца, следващ месеца, за който отнасят.
      Скъсай им шушоните

Коментар

• iCard карти

forex_trader

Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 9:03 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Благодаря ти за идеята, не бях се сетил за Комисията за Защита на Конкуренцията.
        Аз им казах по тел.-по-добре ми дайте на мен кешбека, з-то иначе ще се наложи да го давате на всеки един клиент, ако тръгне до съд работата....
        Ако има други такива, пострадали и те да предявят иска си....

bertram

Местожителство: София
        Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 6:47 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

колега forex trader,
        подгони ги по линия на Комисия Защита на Конкуренцията.
        ти си малка риба и държавата няма да те брани, НО КЗК брани другите мошенници и ако ги натисне тия ще бъде , защото с подвеждаща реклама са получили предимство пред други подобни дружества. Струва си времето и нервите, а дано да пазиш и рекламните материали, защото подвеждащата реклама също подлежи на санкция от КЗК

успех

YMEH_TOCTEP

Местожителство: Перник
        Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 3:48 am Заглавие:

forex_trader написа:
        Здравейте,
        искам да съобщя за измама, която се върши от ИКАРТ - когато кандидатствах за карта, ми дадоха брошура, на която пишеше- "до 1%
        CASHBACK". ПОПИТАХ СЛУЖИТЕЛКАТА-как се определя то4но колко е
        CASHBACK-а, до 1%, а тя ми отговори -"1% е за всички". Като свърши годината-2008, питах , къде ми е CASHBACK-а, тогава служителката в офиса ми отвърна-
        "Ще го получите, като се навърши точно една година от договора Ви". Тази една година се навърши мин. месец, и когато получих извлечението за него, и видях че няма CASHBACK, се обадих, и ми отговориха съвсем безсрамно:"Няма да получите CASHBACK. Няма го в договора.". Аз отговорих, че го има в брошурите им, но те ми отвърнаха: "Нещата се промениха, развиха се в друга насока".....
        Това е класически пример за измама- пишат на брошурите едно, после казват-нека да мине една година, а като мине тази година казват-"Няма такова нещо...", който се хванал на въдицата им, хванал...да пие една студена вода и тва е ...Трябва затвор за такива пладнешки разбойници....

Класическо е да. Мръсни твари са MBA-тата.

forex_trader

Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 3:07 am Заглавие:

Здравейте,
        искам да съобщя за измама, която се върши от ИКАРТ - когато кандидатствах за карта, ми дадоха брошура, на която пишеше- "до 1%
        CASHBACK". ПОПИТАХ СЛУЖИТЕЛКАТА-как се определя то4но колко е
        CASHBACK-а, до 1%, а тя ми отговори -"1% е за всички". Като свърши годината-2008, питах , къде ми е CASHBACK-а, тогава служителката в офиса ми отвърна-
        "Ще го получите, като се навърши точно една година от договора Ви". Тази една година се навърши мин. месец, и когато получих извлечението за него, и видях че няма CASHBACK, се обадих, и ми отговориха съвсем безсрамно:"Няма да получите CASHBACK. Няма го в договора.". Аз отговорих, че го има в брошурите им, но те ми отвърнаха: "Нещата се промениха, развиха се в друга насока".....
        Това е класически пример за измама- пишат на брошурите едно, после казват-нека да мине една година, а като мине тази година казват-"Няма такова нещо...", който се хванал на въдицата им, хванал...да пие една студена вода и тва е ...Трябва затвор за такива пладнешки разбойници....
      Working...
      X