Първоначално изпратено от derk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
iCard карти
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kalojan Разгледай мнениеОтидох на каса и изрично поисках да платя цялото си задължение. служителката след дълго смятане ми предостави сума за плащане и аз я платих. Няколко дни по-късно получих SMS, който гласеше че им дължа пари. Обадих им се и започна драмата. След многократни разговори с различни служители на iCard ми се обади някаква тяхна служителка, която се представи, като Николина Божкова. Държа се изключително арогантно и ми нареди да платя каквото ми е казала. По неадекватно поведение от финансова институция не съм наблюдавал никъде по света. Силно препоръчвам услугите на тази компания да бъдат избягвани.
Коментар
-
Чиста измама
Отидох на каса и изрично поисках да платя цялото си задължение. служителката след дълго смятане ми предостави сума за плащане и аз я платих. Няколко дни по-късно получих SMS, който гласеше че им дължа пари. Обадих им се и започна драмата. След многократни разговори с различни служители на iCard ми се обади някаква тяхна служителка, която се представи, като Николина Божкова. Държа се изключително арогантно и ми нареди да платя каквото ми е казала. По неадекватно поведение от финансова институция не съм наблюдавал никъде по света. Силно препоръчвам услугите на тази компания да бъдат избягвани.
Коментар
-
Колективен съдебен иск към Icard за cash-back-a
Тези дни предстои да бъде заведен колективен съдебен иск към Icard, за да изплати на всеки пострадал дължимите му пари- в моя случай - над 300 лева с лихвите.
Общата сума на дължимите суми към всички пострадали от нелоялната търговска практика клиенти би могла да надхвърли 1 000 000 ( един милион) лева, което би било сериозен удар за нелоялната компания, за справка това е 50 % от приходите й за годината, което би било сериозно предупреждение към бъдещи подобни тарикати .
Който желае да се присъдини към колективния иск, да ми пише на лична.
Коментар
-
Започва дело в което Икарт, ще бъде принудена да плати кеш-бека на всичките си излъгани клиенти.
който се чувства ощетен, да ми пише на лична за повече информация.
П.С. Що се отнася до коректността на фирмата- това се споделя и от самите служители във тази фирма- служителка, и то на ръководен пост, когато отидох да си искам кеш-бека ми каза, дано да бъде осъдена да плати фирмата този кеш-бек и да фалира, че ми е писнало тук.....
Коментар
-
Относно дължимия 1% кеш-бек
Започва дело в което Икарт, ще бъде принудена да плати кеш-бека на всичките си излъгани клиенти.
който се чувства ощетен, да ми пише на лична за повече информация.
П.С. Що се отнася до коректността на фирмата- това се споделя и от самите служители във тази фирма- служителка, и то на ръководен пост, когато отидох да си искам кеш-бека ми каза, дано да бъде осъдена да плати фирмата този кеш-бек и да фалира, че ми е писнало тук.....
Коментар
-
мошеници
ICARD е фирма, в която некоректността и идиотията не са случайни явления. Примерно, лъгаха за кеш-бека на картите класик. Минаха 6 месеца, мина година такъв не беше изплатен. Друг пример - непрестанно тормозят клиентие с фрапантни грешки от сорта на "дължите 3000 евро изискуем дълг, при условие, че картата е закрита, без дори да е била използвана..Да не говорим за кадровата им политика, където се назначават служители, по "препоръки" от други работещи във фирмата, в т.ч. и "мениджъри". Да не говорим, моите уважения, че меко казано се толерират за одобрение за отпускане на кредитни лимити хора с ненормална сексуална ориентация . С две думи неблагодарна и нечестна фирма.Last edited by clint; 29.06.2010, 21:20.
Коментар
-
Просто в България все още се случват неща, които не биха могли да се случат в правова държава.
Решил бай ти Ицо георгиев ( шефа на тея мошеници), че няма смисъл да дава обещаното на клиентите, з-то те или няма да се занимават да го искат, или ще забравят, и както много пъти се случва в тази страна- го взел за себе си.......
Коментар
-
Просто в България все още се случват неща, които не биха могли да се случат в правова държава.
Решил бай ти Ицо георгиев ( шефа на тея мошеници), че няма смисъл да дава обещаното на клиентите, з-то те или няма да се занимават да го искат, или ще забравят, и както много пъти се случва в тази страна- го взел за себе си.......
Коментар
-
Коментар
-
То и сега го има в член 33 от Общите условия. Скрили са ги на сигурно място - ето ти и линка:
https://icard.bg/cardmembersvcs/acqs/app/?sc=Classic
А и брошурката трябва да са я скрили отдавна...Но пък аз имам няколко бройки още- и в комисията я имат....
Коментар
-
Наскоро преподписах договора си с iCard, такова беше условието, иначе ти изискват парите които си изхарчил от картата Ама не си спомням да е имало 1% в новите условия. А не си спомням и за таква брошува за 1%. Мога да питам.
Все пак имаше момент миналата година когато бях позакъсал за пари та много освежаващо ми дойдоха техните, харча и разсрочвам, харча и разсрочвам. А на скоро теглих фирмен кредит с хиляда условия и се оказа, че е с по-голям лихвен процент отколкото лихвата по картата по разсрочения лимит!
Който имам време и кеф, нека да ги съди, даже си мисля дали има някакво сдружение в България което да съди всеки един недобросъвестен тарикат. Аз като нямам време да се занимавам, поне с удоволствие бих превел някой лев за да го прави за обществото.Чувал съм, че в чужбина имам организации които помагат на хората да съдят такива.
Коментар
-
Това прави благотворителността БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ.
- Ако ме разбирате ;-)
Иначе, картите /кредитни и дебитни/ далеч не са задължителен атрибут. Дори /а, може би, главно!/ в системите за мобилни разплащания.
Обаче, едни кратунковци, от които зависи това да стане факт, са си заврели главата в задника и се надуват, колко са велики и "широко скроени", търпейки от простотията си многомилионни загуби.
...
Или, "пропуснати ползи", както желаете. Но, на идиот да помагаш, е жива загуба на време и, ето го резултатът: Надуват се, надуват, надуват...
- Кога ли ще се спукат?
Коментар
Коментар