IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобалните облигации са единственият шанс на България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: нема спасение

Първоначално изпратено от SPEKO
    България върви към емитиране на външен и вътрешен дълг
    http://www.investor.bg/?cat=5&id=95614

Само не ми е ясно, кой ще купи вътрешния дълг?????

ХАХАХАХА

Кашата е пълна!!!
    Защо да няма кой да купи вътрешния дълг? Гледал ли си последните търгове за пласиране на ДЦК-та как минаваха бързо и се пласираше всичко?

Коментар

България върви към емитиране на външен и вътрешен дълг
      http://www.investor.bg/?cat=5&id=95614

Само не ми е ясно, кой ще купи вътрешния дълг?????

ХАХАХАХА

Кашата е пълна!!!

Коментар

Абе Априлци,
        1. Няма ли да прочетеш от кога е започната темата????
        (14 сеп. 2009г. или 3 месеца преди проблемите в Гърция)

2. България oще може да се спаси с глобални облигации или еврооблигации, ама вече трябва евро/лев да стане поне 4 лв + други реформи.!!! Септември можеше да се спаси Борда при този курс 1,95583, но както писах още тогава, ГЛАВНИЯ БУТАЧ НА БОРДА е МФ и ГЕРБ! Този курс няма да издържи дълго....!

ГЕРБ, РЗС и АТАКА са същия боклук като БСП, СДС, НДСВ ДСБ само, че са некомпетентни и въобще не подозират какво ще се стовари на главите им скоро!!!

Коментар

• нема спасение

http://www.zerohedge.com/article/eur...C1-trillion-go

да не е само гърция фалирала?

и които се надява на облигации е твърде назад на опашката.

двете снимчици са интересни
          http://1.bp.blogspot.com/_2W8aiXwTE4...Issuance+2.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_2W8aiXwTE4...Issuance_1.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
            Стига се шашка бе, аре малко успокойте топката. Продавате всичко, връщате се на село, ядете хубава и органична храна и нямате терзания за МВФ, Дянков, Гърция и Венецуела. Аман от страхове!
            И тая хубава органична храна да не би Дядо Коледа да я носи или пък да стои по селата на склад и да чака гражданите да се върнат.Изискват се много знания и умения за зеленчукопроизводство.Разберет че от градски хора не става зеленчукопроизводители.Един ден като се върнете по селата ще разберете че там са по големи граждани дори от софиянците

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
              До колкото се ориентирам в обстановката, в края на март правителството ще има дефицит от над 2млрд лева!!

Честито!

Както и преди писах, мисля че валутния борд ще падне и ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЩЕ Е МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ!!!

Държавата се срива изкуствено, като не мисля ,че затова са виновни нито Дянков, нито Борисов!

Прави се точно обратното, на това което трябва!
              Ти като голЕм експерт що не кажеш какво "трябва" да се направи? Най-добре и на Обама звънни, защото и там дефицита е доооооста по-голЕм
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• До колкото се ориентирам в обстановката, в края на март правителството ще има дефицит от над 2млрд лева!!

Честито!

Както и преди писах, мисля че валутния борд ще падне и ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЩЕ Е МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ!!!

Държавата се срива изкуствено, като не мисля ,че затова са виновни нито Дянков, нито Борисов!

Прави се точно обратното, на това което трябва!

Коментар

• Стига се шашка бе, аре малко успокойте топката. Продавате всичко, връщате се на село, ядете хубава и органична храна и нямате терзания за МВФ, Дянков, Гърция и Венецуела. Аман от страхове!
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Re: Бате Пешо

Fitch предупреди, че може да намали рейтинга ни на „junk“
                    http://www.investor.bg/?cat=5&id=94845

Скоро може да е късничко за еминиране на правителствен дълг!

Сами си направете изводите, що за ГЕНЕТИЧЕН БОКЛУК ни управлява от 20г. насам????
                    Дянков искаше да емитира еврооблигации и глобални облигации, ама кой ли му попречи?????Сега ще си измият ръцете с него!!!!!!!Кой умишлено съсипва България?

Лошо! Бедите започват и падането на борда ще е само началото! Вече и Господ не знам дали може да ни помогне?????

Коментар

• Бате Пешо

Поне месец ще издържат още..спокойно , възможно е и до май.
                      D.Y.F-091066

Коментар

хехехе

Не съм данъчен, ама ако до 2 месеца не емитираме глобални облигации с борда и банковата система на БГ до коледа е свършено!!!!!!!!

Прасетата се готвят за банкрут, а тук има банки само на прасетата!!!!!

Това е само началото на бедите за България!!!!!!!
                        Ta куги каиш фалирват банките и борда пада.Кажи та а си маанем кинтата оти да не ми я гепят.

Коментар

• хехехе

Не съм данъчен, ама ако до 2 месеца не емитираме глобални облигации с борда и банковата система на БГ до коледа е свършено!!!!!!!!

Прасетата се готвят за банкрут, а тук има банки само на прасетата!!!!!

Това е само началото на бедите за България!!!!!!!

Коментар

Скоро и на държавните служители ще им дойде краят!
                            Намаляването на Допълнителното Материално Стимулиране ще увеличи корупцията и укриването на данъците поне 3 пъти! ТОВА И СТАНА!
                            По интересно е как да вкара пари в тая държава???????
                            Как да вкара пари в хазната, А НЕ КАК ДА ПЕСТИ!
                            ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА и ще се възстанови чак след 10г.
                            Гнида мръсна ти си данъчен!

Коментар

• Браво СПЕКО!!!! И ти тогава ставаш за финансов министър :-))) хахахахаха

П.П. Имаш ли завършен 4-ти клас? :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Jay,
                                Съгласен съм теб!
                                Скоро и на държавните служители ще им дойде краят! Дянков се провали!
                                Приходите във фиска намаляват и той е принуден да тегли от фискалния резерв и ще продължи да го прави!
                                Оказва се че всеки може да е финансов министър в България, стига да има 4 клас!
                                Как се прави бюджет ли?
                                Ами вземаш данните от бюджета за 2009г, умножаваш по 0.8 всяка цифра в него и оп, ето ти бюджет!
                                Намаляването на Допълнителното Материално Стимулиране ще увеличи корупцията и укриването на данъците поне 3 пъти! ТОВА И СТАНА!
                                http://vbox7.com/play:50bdc7f7

ХАХАХХА

То така всеки може! По интересно е как да вкара пари в тая държава???????
                                Как да вкара пари в хазната, А НЕ КАК ДА ПЕСТИ!
                                Дянков имаше добри идеи, но явно има план за умишлено съсипване на държавата и не зависи от него!

ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА и ще се възстанови чак след 10г.

Коментар

Working...
                                X