If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука като гледам една първокласна прогноза на 18.10.2009 година дадена от XY чак се изприщвам. Дано да не си си продал доларите по неговия съвет, че то тогава $ беше към 1.36 пък сега е 1.43. Малий!!! Голяма инвестиция!!!!
ама преди това мина през 1,29 ..така че не си съвсем прав.НалЕ
Тука като гледам една първокласна прогноза на 18.10.2009 година дадена от XY чак се изприщвам. Дано да не си си продал доларите по неговия съвет, че то тогава $ беше към 1.36 пък сега е 1.43. Малий!!! Голяма инвестиция!!!!
Така, вече е 2010 година, да видим на кой как се сбъднаха прогнозите по предложенията дадени в тази тема? В края на миналата година аз лично предложих инвестиция в 5 тона АС. Прогнозата се сбъдна.
Резултат: Доходност 18 % по данни от стойности на АС към 18.10 2009 година до момента 12.02.2010 година. Безрисково и ликвидно. С минимални разходи защото държах чувалите с АС в гаража на тати и на сухо. Сега да бутнеш цената на 50 кг чувал с 2 лева надолу и ще ти купуват АС и нощем.
Хайде, от мен селскостопанския труженик и ботаник Албенчо много здраве на Вашата борса и хартишки. Земята не ще молитва, а МОТИКА. Та и с прогнозите и предложенията е така, за да ги даваш трябва да си с ТЕНЕКИЕНИ ГАЩИ !!!
С 4 000 лв. можеш да купиш акции на 4 блу чипа. Например: ЦКБ, БАКБ, Химимпорт и Елтос. Навсякъде по 1 000 лв. Компаниите са доста подценени и са ликвидни. При някои може да има и 5-6 пъти ръст до 3 години.
С тия си виждания,ако не ги преосмислиш,в скоро време пари няма да видиш.А нали заради тях си на борсата.
Първоначално изпратено от Zaki
Първоначално изпратено от Съселът
Привилегировани на ЕНЕМОНА.
нормален ли си ?
Освен да оплюваш хорските мнения,друго можеш ли???
Късметлия си,майоре.Купил си ги навреме.Но какво би казал друг,сдобил се с тях в края на лятото.
Ами какво? Ще гледа камъните как растат
Пък за късмета, без него не може. Ама трябва и да се решиш. Ама пак казвам: мога да си го позволя. Все пак вземам 500 лв пенсия. Ха-ха
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
С 4 000 лв. можеш да купиш акции на 4 блу чипа. Например: ЦКБ, БАКБ, Химимпорт и Елтос. Навсякъде по 1 000 лв. Компаниите са доста подценени и са ликвидни. При някои може да има и 5-6 пъти ръст до 3 години.
Дааааа. И аз така мисля. Накупих си още април-май от трите чипа: ЦКБ, Хима и Елтос. Около 30% от портфейла ми. И ги чакам да пораснат. И се сещам за любимата си книга- "Шогун". Там в единия от епизодите Анджин сан седи в градината и гледа как растат камъните. Даже ги подканяше: "Расти бе диване", ама те не растяха. Та и мойте акции.
Не е препоръка. Все пак пораснаха с 35-40 %. Всеки може да вложи пари в акции, стига да може да си позволи да ги изгуби.
Късметлия си,майоре.Купил си ги навреме.Но какво би казал друг,сдобил се с тях в края на лятото.
Дааааа. И аз така мисля. Накупих си още април-май от трите чипа: ЦКБ, Хима и Елтос. Около 30% от портфейла ми. И ги чакам да пораснат. И се сещам за любимата си книга- "Шогун". Там в единия от епизодите Анджин сан седи в градината и гледа как растат камъните. Даже ги подканяше: "Расти бе диване", ама те не растяха. Та и мойте акции.
Не е препоръка. Все пак пораснаха с 35-40 %. Всеки може да вложи пари в акции, стига да може да си позволи да ги изгуби.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
С тия си виждания,ако не ги преосмислиш,в скоро време пари няма да видиш.А нали заради тях си на борсата.
Коментар