Първоначално изпратено от vikhunter
Викхънтър,
Няколко пъти ти написах цената на АС която съм закупил за 1 тон - 438.78 лева с ДДС и 3 % РИЕ - транспорт 12 лева за 1 тон. Не е 460 лева за 1 тон, както записваш ти.
Криминални умения и капацитет показваш именно ти, когато миналата година ме съветваше да правя множествени сделки с износ и внос на АС през Порт Балчик. Там визираше ДДС и т.н.
Чети и записвай внимателно какво съм ти отговорил. .....Сега да бутнеш цената на 50 кг чувал с 2 лева надолу и ще ти купуват АС и нощем... Не съм записвал, че е правен отбив от цената. Визирал съм ликвидността на стоката АС.
Знаеш ли какво правят дистрибуторите през месец 10 2009 година - измитат шумата от плаца и хвърлят боб дали ще дойде такъв като Албенчо да им купи в брой 5 тона АС. Защото не могат да си съберат вземанията от .... едри клиенти с години.
Та с МПС 5 тона, онова с двойните гуми - което стои и събира прах на плаца на дистрибутора, общаците му го товарят безплатно и след 35 км кланяйки ми се го доставят до гаража на тати.
Плащам си като гражданин, взимам си касов бон, а товарителен лист стои при водача на МПС на дистрибутора.
При гаража на тати го разтоварва мацинствената двойка - за 2 часа без пари. Писах ти вече и за това.
През януари за цялото село и имаше по 1, 2, 3, или 4 и 5 чувала АС. Платиха си хората доволни, че нямат дертове за транспорт, гламосване и др. прецаквания в цената в големия град,за да си започнат спокойно сезона. На цена равна на цената в дистрибуторския склад.
Е, това е. 18 % - трябва само тенекиени гащи.
Коментар