IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Adam_Smith Разгледай мнение
    Дръпнах си Швезер от Пайрат-а, само Кю-банк си нямам май...
    Здравей,

Ето ти линк за една част от материалите за 2012 г.:
    http://search.4shared.com/q/CCQD/1/b...ffice/cfa+2012

Коментар

• CFA Level 1 2013

Мерси за съветите кака Дечка.

За тези, които се интересуват имаме актуална страница, в която ще се радвам, да присъстват повече CFA L1 2013 кандидати!

https://www.facebook.com/CfaLevelI2013BulgarianGroup
      Last edited by 8 wayz 2 shine; 15.06.2013, 18:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        Знам го вица за бай Лазо, како... Ама не знам защо ми го казваш, да не съм те обидил с нещо
        Тц, шегувам се, просто ми дойде музата, успех догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
          Еоне, Еоне ... знаеш ли онзи виц, в който три пъти се споменава "Еоне"

www.analystforum.com - това е твоят сайт за споделяне, колко хора в БГ сте мислиш дето сте за трето ниво и може да си споделяте? Всъщност има, поне петдесетина, ама друго си е да разшириш хоризонта. А на другата кака - тази с шайването - и тя може да го ползва, но също може да ползва и хора, които вече са се явавали на изпита, примерно Еон
          А аз ще й кажа - учи що учиш и после яко Qbank и яко въпроси, това ще ти помогне много повече, отколкото самото четене.

Успех!
          Знам го вица за бай Лазо, како... Ама не знам защо ми го казваш, да не съм те обидил с нещо
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
            Кажи за кое ниво става въпрос?

Аз също искам да комуникирам с хора, които са за ... Level III

Еоне, Еоне ... знаеш ли онзи виц, в който три пъти се споменава "Еоне"

www.analystforum.com - това е твоят сайт за споделяне, колко хора в БГ сте мислиш дето сте за трето ниво и може да си споделяте? Всъщност има, поне петдесетина, ама друго си е да разшириш хоризонта. А на другата кака - тази с шайването - и тя може да го ползва, но също може да ползва и хора, които вече са се явавали на изпита, примерно Еон
            А аз ще й кажа - учи що учиш и после яко Qbank и яко въпроси, това ще ти помогне много повече, отколкото самото четене.

Успех!

Коментар

• CFA Група лято 2013 Level I

Здравей,

Изпуснала съм да напиша нивото.
              Търся кандидати за Level I CFA през юни 2013

Коментар

• Първоначално изпратено от 8 wayz 2 shine Разгледай мнение
                Здравейте!

Исках да попитам, дали има вече сформирана някаква група, за предстоящия изпит през 2013, в която бихме могли да обсъждаме вълнуващите ни конкретни въпроси от материала или да обменяме опит. Това би било много полезно.

Ако някой проявява интерес, това е Е-mail адреса ми: mag.karakoleva@gmail.com

Успех на всички!
                Кажи за кое ниво става въпрос?

Аз също искам да комуникирам с хора, които са за ... Level III
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• CFA Група лято 2013

Здравейте!

Исках да попитам, дали има вече сформирана някаква група, за предстоящия изпит през 2013, в която бихме могли да обсъждаме вълнуващите ни конкретни въпроси от материала или да обменяме опит. Това би било много полезно.

Ако някой проявява интерес, това е Е-mail адреса ми: mag.karakoleva@gmail.com

Успех на всички!

Коментар

• ЦФА ниво 1, 2012

Дръпнах си Швезер от Пайрат-а, само Кю-банк си нямам май...

Първоначално изпратено от Adam_Smith Разгледай мнение
                    Здравейте,
                    От къде мога да си намеря материали за първо ниво 2012 (освен от института като се запиша разбира се), на Швезър или Сталла примерно? Видях един добър човек беше сложил връзка чрез ФайлСоник, но не работеше, за сега си намерих за 2011 от вас, търся 2012...

Гледам ги в пайрат бей и по неразбираема за мен причина не се свалят, дали не са го затворили и пайрат бея?

Уважаеми модератор, защо моето мнение беше изтрито на латиница, а чужденците могат да пишат на латиница? Хм...

Благодаря...

Коментар

• Работа в БГ

Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                      Само да спомена на младите-утопични глави .... ако нямате връзки, не се и надявайте да почнете работа в някое българско УД...
                      Благодаря, ами Вие къде бихте работили в България, да приемем че имаме "връзки"

Коментар

• Първо ниво, 2012

Здравейте,
                        От къде мога да си намеря материали за първо ниво 2012 (освен от института като се запиша разбира се), на Швезър или Сталла примерно? Видях един добър човек беше сложил връзка чрез ФайлСоник, но не работеше, за сега си намерих за 2011 от вас, търся 2012...

Гледам ги в пайрат бей и по неразбираема за мен причина не се свалят, дали не са го затворили и пайрат бея?

Уважаеми модератор, защо моето мнение беше изтрито на латиница, а чужденците могат да пишат на латиница? Хм...

Благодаря...

Коментар

• Само да спомена на младите-утопични глави .... ако нямате връзки, не се и надявайте да почнете работа в някое българско УД...

Коментар

• CFA Level 1 2012

Niakoi ima li link kam uchebnitci za Level 1 2012? Namerih Schweser 2011, no vse si mislia che niakade ima 2012? Blagodaria..........

Коментар

• А какво ви е мнението за "Инвестиционен консултант" на КФН? Струва ли си времето и парите и има ли някаква тежест?
                              It is all about greed and fear

Коментар

• Благодаря за отговора. Този списък ще ми е от полза
                                It is all about greed and fear

Коментар

Working...
                                X