IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivetka
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Ivetka
    Много ми е интересно кой работодател е предлагал 1000 лв. заплата за CFA Level 1 ,Коле ако знаеш някой кажи да се посмеем...иначе сериозно мисля че с първото ниво в момента пазара е около 2-2500 има достатъчно работодатели,които ги дават...
    Влади верно е пич
    Ivetke pichovete v bulbank i Raifata za kolko si mislish che rabotqt dushice? Brutno moje da sa i poveche no netno ne.
    Повечето служители в investment bankinga на тия институции ти гарантирам че взимат повече от бон....
    Ne znam kakvo mi garantirash, kato polovinata mi vipusk raboti po teq banki i mi e mnogo qsno za kakvo stava vupros. I samo kato chuq Bulbank, Raifaisen i investment banking mi idva da se razplacha.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от Ivetka
      Много ми е интересно кой работодател е предлагал 1000 лв. заплата за CFA Level 1 ,Коле ако знаеш някой кажи да се посмеем...иначе сериозно мисля че с първото ниво в момента пазара е около 2-2500 има достатъчно работодатели,които ги дават...
      Влади верно е пич
      Ivetke pichovete v bulbank i Raifata za kolko si mislish che rabotqt dushice? Brutno moje da sa i poveche no netno ne.
      Повечето служители в investment bankinga на тия институции ти гарантирам че взимат повече от бон....

Коментар

Влади верно е пич

Коментар

• Много ми е интересно кой работодател е предлагал 1000 лв. заплата за CFA Level 1 ,Коле ако знаеш някой кажи да се посмеем...иначе сериозно мисля че с първото ниво в момента пазара е около 2-2500 има достатъчно работодатели,които ги дават...
          Влади верно е пич

Коментар

• Hehe mersi brat.

Коментар

• Хахххаа....прав си баце, абсолютно си прав за заплатата...

Аз в момента съм шеф-анализ в една финансово-счетоводна къща, просто щото се съгласиха да дават 2 000 лв. заплата /нещо, което банките не искат/...Нека да си видя резултата следващата седмица, после ще мислим....

А ОББ си беше "кууул", кога Влади Матев беше там...Беше весело.

А иначе за Бахамите е яко нали....
              Топъл пясък, лунни нощи...добри кинти... хахахахахах.....

Жив и здрав братле....

Коментар

• Първоначално изпратено от жорко
                Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от жорко
                И нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.
                Ti serioznli li si mislich che ako go izkrash shte ima finansovo izrajenie na neshtata?
                Има много обяви за позиции, където дори участието в програмата се тълкува, като предимство. Много обяви на ОББ съм виждал подобни.

Естествено в БГ всичко е опорочено.
                .
                Vij sega ne si misli che sus CFA level 1 shte ti dadat nad 1000 lvzaplata. Tova che e predimstvo e fakt. Na toq etap za sujalenie e takva realnostta? A v OBB kakvo shte pravish izobshto? Bahamite haha

Коментар

Първоначално изпратено от жорко
                  Ti serioznli li si mislich che ako go izkrash shte ima finansovo izrajenie na neshtata?
                  Има много обяви за позиции, където дори участието в програмата се тълкува, като предимство. Много обяви на ОББ съм виждал подобни.

Естествено в БГ всичко е опорочено.
                  В чужбина разликата е много голяма дали имаш или не CFA. Ще ти дам интересен пример /малко забавен, дори/...В инвестиционните банки на Бахамите искат 2 ниво CFA и дават МНОГО висока годишна заплата. В щатите е същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от жорко

Коментар

• Тази година за пръв път се явих на CFA и съм много доволен. Ще бъда още повече доволен, ако съм го "пас-нал", когато нвидя резултата на 29-юли-2008; Лично за мене CFA подготовката е най-добрата за анализ - всичко, което сте го учили в школото го пресъздават от практическа гл. точка, без теории, без сухи глупости.
                      CFA е разделителната линия между стопанския /счетоводния/ и инвестиционния анализ и лично за мене е задължително входно ниво за покриване за всеки, който сериозно иска да се занимава с инвестиционната професия.
                      Учи се доста, но за мене лично не е проблем, щото ми е интересно. Решете кво искате от живота пичове - ако искате да се занимавате със счетоводство и/или финансов мениджмънт, то тогава оставете CFA-то, то не е за Вас. Това е за хора, които искат да правят "топ-гъзарията " /ще ме прощавате за френския/ във финансите - инвестиционната професия.

П.П.
                      Имайте в предвид, че докато не се явите, никога няма да разберете как е. Мен ме бяха наплашили предварително батковците от форума, а когата се явих въпросите ми се сториха ужасно елементарни /лично мое мнение/;

Успех на всички, които тепърва се захващат със CFA. Учи се много, но си заслужава. И нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.

Коментар

• Коментар

Първоначално изпратено от Боримечката
                          Първоначално изпратено от Martingale
                          Nai-dobre e PhD po fizika ili matematika. To e vhodnia bilet za derivatives desks. CFA e vhodnia bilet za asset management. MBA e vhodnia bilet za MA. A da rabotish v BG vhodnia bilet e da si po-golqm prostak ot shefa ti.
                          айде айде, айде айде айде ... малко си се престарал с последното изречение, ще ме извиняваш
                          Abe Martingale kato gledam kak hranish bulgaria i vsichko s neq zapochvam da si mislq che problema ne e bil che shefa e bil po-tup ot tebe a tova che te e shibal? Correct? Govorish vse edno cql jivot si bil v chujbina q se stegni malko. Kefi li te izobshto London? Samo gledai indiicite da ne sa partia s bivshiq ti shef i toi da im e dal preporuka. Aman ot ot psevdo upita.
                          E ima nqkoi, koito nqmat pari za nikakuv bilet.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                            Първоначално изпратено от Martingale
                            Nai-dobre e PhD po fizika ili matematika. To e vhodnia bilet za derivatives desks. CFA e vhodnia bilet za asset management. MBA e vhodnia bilet za MA. A da rabotish v BG vhodnia bilet e da si po-golqm prostak ot shefa ti.
                            айде айде, айде айде айде ... малко си се престарал с последното изречение, ще ме извиняваш
                            Abe Martingale kato gledam kak hranish bulgaria i vsichko s neq zapochvam da si mislq che problema ne e bil che shefa e bil po-tup ot tebe a tova che te e shibal? Correct? Govorish vse edno cql jivot si bil v chujbina q se stegni malko. Kefi li te izobshto London? Samo gledai indiicite da ne sa partia s bivshiq ti shef i toi da im e dal preporuka. Aman ot ot psevdo upita.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale

Коментар

Първоначално изпратено от bobsan83
                                Първоначално изпратено от niki5
                                Първоначално изпратено от bobsan83
                                Да разбирам ли, че никой от Вас не се е явявал на CFA?
                                abe imashe edin pi4 ot Sofia...
                                дано пичовете да станат повече!
                                И пичките също иначе изпита е сериозен ама не чак толкова...макар че да не говоря предварително, за да не се разочаровам идният вторник
                                Да кажа аз - "да станат повече пичките" разбирам, ама жена да го казва толкова отривисто, явно говорим за нещо прикрито

Коментар

Working...
                                X