Първоначално изпратено от Ivetka
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от IvetkaМного ми е интересно кой работодател е предлагал 1000 лв. заплата за CFA Level 1 ,Коле ако знаеш някой кажи да се посмеем...иначе сериозно мисля че с първото ниво в момента пазара е около 2-2500 има достатъчно работодатели,които ги дават...
Влади верно е пич
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от IvetkaМного ми е интересно кой работодател е предлагал 1000 лв. заплата за CFA Level 1 ,Коле ако знаеш някой кажи да се посмеем...иначе сериозно мисля че с първото ниво в момента пазара е около 2-2500 има достатъчно работодатели,които ги дават...
Влади верно е пич
Коментар
-
Anton Chigurh
Hehe mersi brat.
Коментар
-
Хахххаа....прав си баце, абсолютно си прав за заплатата...
Аз в момента съм шеф-анализ в една финансово-счетоводна къща, просто щото се съгласиха да дават 2 000 лв. заплата /нещо, което банките не искат/...Нека да си видя резултата следващата седмица, после ще мислим....
А ОББ си беше "кууул", кога Влади Матев беше там...Беше весело.
А иначе за Бахамите е яко нали....
Топъл пясък, лунни нощи...добри кинти... хахахахахах.....
Жив и здрав братле....
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от жоркоИ нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.
Естествено в БГ всичко е опорочено.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от жоркоИ нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.
Естествено в БГ всичко е опорочено.
В чужбина разликата е много голяма дали имаш или не CFA. Ще ти дам интересен пример /малко забавен, дори/...В инвестиционните банки на Бахамите искат 2 ниво CFA и дават МНОГО висока годишна заплата. В щатите е същото.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от жоркоИ нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.
Коментар
-
Тази година за пръв път се явих на CFA и съм много доволен. Ще бъда още повече доволен, ако съм го "пас-нал", когато нвидя резултата на 29-юли-2008; Лично за мене CFA подготовката е най-добрата за анализ - всичко, което сте го учили в школото го пресъздават от практическа гл. точка, без теории, без сухи глупости.
CFA е разделителната линия между стопанския /счетоводния/ и инвестиционния анализ и лично за мене е задължително входно ниво за покриване за всеки, който сериозно иска да се занимава с инвестиционната професия.
Учи се доста, но за мене лично не е проблем, щото ми е интересно. Решете кво искате от живота пичове - ако искате да се занимавате със счетоводство и/или финансов мениджмънт, то тогава оставете CFA-то, то не е за Вас. Това е за хора, които искат да правят "топ-гъзарията " /ще ме прощавате за френския/ във финансите - инвестиционната професия.
П.П.
Имайте в предвид, че докато не се явите, никога няма да разберете как е. Мен ме бяха наплашили предварително батковците от форума, а когата се явих въпросите ми се сториха ужасно елементарни /лично мое мнение/;
Успех на всички, които тепърва се захващат със CFA. Учи се много, но си заслужава. И нямам в предвид само финансовото изражение на нещата.
Коментар
-
Anton Chigurh
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от MartingaleNai-dobre e PhD po fizika ili matematika. To e vhodnia bilet za derivatives desks. CFA e vhodnia bilet za asset management. MBA e vhodnia bilet za MA. A da rabotish v BG vhodnia bilet e da si po-golqm prostak ot shefa ti.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от MartingaleNai-dobre e PhD po fizika ili matematika. To e vhodnia bilet za derivatives desks. CFA e vhodnia bilet za asset management. MBA e vhodnia bilet za MA. A da rabotish v BG vhodnia bilet e da si po-golqm prostak ot shefa ti.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartingaleNai-dobre e PhD po fizika ili matematika. To e vhodnia bilet za derivatives desks. CFA e vhodnia bilet za asset management. MBA e vhodnia bilet za MA. A da rabotish v BG vhodnia bilet e da si po-golqm prostak ot shefa ti.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от bobsan83Да разбирам ли, че никой от Вас не се е явявал на CFA?
Коментар
Коментар