Първоначално изпратено от CrazyHorse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от жоркоИ г-да инвеститори, научете се най-накрая, по дяволите, че професия аналитик НЯМА !!! АНАЛИЗАТОР СЕ КАЗВА !!!
Едно време баба ти, като е била главен счетоводител "ТПК Средно Село" сигурно е имало "аналитици", сега няма.
Коментар
-
niki5
Naemam CFAs za brane na jagodi v UK.
Plastane po dogovarjane.
Dopalnitelni iziskvnija:
Minimum tri godini opit v M&A ili Structured finance
Za kontakt:
Koljo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар СимеонПървоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от NikolaВ 4 часа до колкото разбрах ще излезнат резултатите. Успех на всички. :wink:
Мене ме плаши по-скоро факта, че целия свят ще се юрне да гледа резултатите и ще се задръстят сървърите им.
Няма значение.
Пичове аре "на хаирлия да е ..."
Колеги, желая успех на всички !
И боговете бъркат...
Коментар
-
Anton Chigurh
Коментар
-
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от NikolaВ 4 часа до колкото разбрах ще излезнат резултатите. Успех на всички. :wink:
Мене ме плаши по-скоро факта, че целия свят ще се юрне да гледа резултатите и ще се задръстят сървърите им.
Няма значение.
Коментар
-
По темата,
ЦФА е на практика доста неприложим в БГ. Но пък е плюс.
Нивото на трудност е високо (не е кой знае колко задълбочен, но обхваща солиден обем материал), но пък ако харесваш финансите и искаш да работиш в асет мениджмънт или рисърч, това е пътят. Смешното е, че доста работодатели не го оценяват подобаващо и разбрали недоразбрали го лепват в изискванията. Още по-смешното е, че няма подобаващо финансово отражение. С 1000 лв заплата трудно ще гониш ЦФА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKПозволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.
http://obuchenie.investor.bg/?cat=119&id=58189
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKПозволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.
предлагам да започнем с някой истински мъж, Man така да се каже :-)
независимо дали бил той Nice, Cave, Super, Hiper или каквото там
Коментар
-
Позволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от NikolaВ 4 часа до колкото разбрах ще излезнат резултатите. Успех на всички. :wink:
Няма значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от NikolaВ 4 часа до колкото разбрах ще излезнат резултатите. Успех на всички. :wink:
Няма значение.
Колеги, желая успех на всички !BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар