IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
    Първоначално изпратено от жорко
    И г-да инвеститори, научете се най-накрая, по дяволите, че професия аналитик НЯМА !!! АНАЛИЗАТОР СЕ КАЗВА !!!

Едно време баба ти, като е била главен счетоводител "ТПК Средно Село" сигурно е имало "аналитици", сега няма.
    анаЛИЗАТОР звучи доста грубо, не смяташ ли...
    професията изисква жертви.

Коментар

• Първоначално изпратено от жорко
      И г-да инвеститори, научете се най-накрая, по дяволите, че професия аналитик НЯМА !!! АНАЛИЗАТОР СЕ КАЗВА !!!

Едно време баба ти, като е била главен счетоводител "ТПК Средно Село" сигурно е имало "аналитици", сега няма.
      анаЛИЗАТОР звучи доста грубо, не смяташ ли...

Коментар

• Naemam CFAs za brane na jagodi v UK.
        Plastane po dogovarjane.
        Dopalnitelni iziskvnija:

Minimum tri godini opit v M&A ili Structured finance

Za kontakt:

Koljo

Коментар

• И г-да инвеститори, научете се най-накрая, по дяволите, че професия аналитик НЯМА !!! АНАЛИЗАТОР СЕ КАЗВА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
            Първоначално изпратено от Nikola
            В 4 часа до колкото разбрах ще излезнат резултатите. Успех на всички. :wink:
            Не съм сигурен, че си прав. Института е в Вирджиния /east cost - east time/ Аз съм живял там, и разликата е категорично и точно 6 часа. Което означава, че още в 15.00 часа резултати следва да са публикувани. ( 9 + 6 = 15);

Мене ме плаши по-скоро факта, че целия свят ще се юрне да гледа резултатите и ще се задръстят сървърите им.

Няма значение.
            Пичове аре "на хаирлия да е ..."
            Колеги, желая успех на всички !
            Жоре, май не е 15 часа, а...
            ми ще почакаш, бе...няма да ти се откачи оная работа...
            И боговете бъркат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              да не вземеш да се отрежеш сега
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Коментар

Не съм сигурен, че си прав. Института е в Вирджиния /east cost - east time/ Аз съм живял там, и разликата е категорично и точно 6 часа. Което означава, че още в 15.00 часа резултати следва да са публикувани. ( 9 + 6 = 15);

Мене ме плаши по-скоро факта, че целия свят ще се юрне да гледа резултатите и ще се задръстят сървърите им.

Няма значение.
                  Жоре, май не е 15 часа, а...

Коментар

• По темата,

ЦФА е на практика доста неприложим в БГ. Но пък е плюс.
                    Нивото на трудност е високо (не е кой знае колко задълбочен, но обхваща солиден обем материал), но пък ако харесваш финансите и искаш да работиш в асет мениджмънт или рисърч, това е пътят. Смешното е, че доста работодатели не го оценяват подобаващо и разбрали недоразбрали го лепват в изискванията. Още по-смешното е, че няма подобаващо финансово отражение. С 1000 лв заплата трудно ще гониш ЦФА.

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
                      Позволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.
                      тук в Инвестора имаше едно интервю с Калин Методиев ... може да ти е интересно ...

http://obuchenie.investor.bg/?cat=119&id=58189

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
                        Позволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.
                        Мдааааааа,
                        предлагам да започнем с някой истински мъж, Man така да се каже :-)
                        независимо дали бил той Nice, Cave, Super, Hiper или каквото там

Коментар

• Позволете ми и аз да се включа в темата. Относно стойностния принос, който носи покриването на някое от трите нива, следва да се допитате до хората, притежаващи сертфиката и упражняващи професията "Финансов аналитик". Считам, че тезите, базирани на обяви във вестниците са несъстоятелни и манипулиращи. Искам да прочета коментари, касаещи реални лица, даващи интервюта по познати нам печатни и елетронни медии.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Няма значение.
                            :-) Юруш на ЦФА-то!
                            Юруш на КФЦ-то!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
                              В 9 източноевропейско време ли ще излязат резултатите?
                              Напишках се от смях...

Коментар

Няма значение.
                                :-) Юруш на ЦФА-то!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X