IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mysterious
    Здравейте,
    Някой навит за поръчване на швезерите за второ ниво?
    Никой ли не иска
    "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• хаха... не очаквах такъв небивал интерес ами очаквам тогава наддаванията и ще обява победителя...

Коментар

• Аз наистина бих дал 10 лева да ги имам, може някой път да разлистя някой. И съм в София, за разлика от "вола", така че съм сериозен.
        Съжалявам за ниската цена, но ако наистина ми трябваха, има достатъчно хора, от които мога да взема назаем. Все пак търга трябва да започне отнякъде, нали?
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Zvan76 e прав... но за всеки влак си има пътници. Предложението ми е по-скоро към хора, които няма да се явяват, но биха искали да имат добри учебници по темите, застъпени в CFA. Смятам, че сами по себе си, учебниците са добри на фона на българските учебници...

Коментар

• ами щом нямаш интерес, не пиши. Обявата е адресирана към хора, които проявяват интерес. Това се разбира от самосебе си...
            или ако знаеш някое по-подходящо място, където да я публикувам, го препоръчай... Идеята на форума, в крайна сметка, е да си помагаме, а не да се надцакваме...а може би греша?
            Не мога да разбера защо се подхожда винаги с негативизъм...

Коментар

• Vola, Можеш да download-неш Schweser-ите, но не и учебниците на CFA Institute, само за уточнение го пиша. Наистина е безмислено да се продават учебниците на CFA Institute, защото всеки който се запише, си ги получава.

Поздрави

Коментар

• не се заяждам
                просто като всеки v tozi forum
                може да ги downloadne, kade mi e advantig-a da ti davam pari

Коментар

• Много оригинално... за 15 лв. предпочитам да ги подаря на някой, който наистина има интерес към материята... ще отговарям само на смислени предложения на е-майла. Ако искаш да запълваш форума, по-добре дай някоя смислена тема. Отново по български се заяждаме. [/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyaat
                    Продавам учебниците за CFA Level I 2009 на CFA Institute. Ако някой се интересува, да ми пише на nadyaat@yahoo.com
                    давам ти 15 лева

Коментар

• Продавам учебниците за CFA Level I 2009 на CFA Institute. Ако някой се интересува, да ми пише на nadyaat@yahoo.com

Коментар

• Продавам 6-те учебника на CFA Institute за Level II 2009. Ако някой има интерес да ми пише на aassvv@yahoo.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ngeorgiev
                          аз платих с обикновенна дебитна карта
                          И аз си мисля, че няма логика да не става с дебитна, но пък те изрично опоменават, че не приемат... но и аз ще взема да пробвам щом е станало при теб.

Благодаря!
                          ,,Икономика, схемоикономика.Всичко е пазарна динамика!"

Коментар

• Първоначално изпратено от strataeus
                            Здравейте!

Регистрирах се в сайта на CFA Institute, но ми остава да платя, а съм студент и нямам кредитна карта. Някой плащал ли е с чужда, че ми остават няколко дни до 23-ти и цената се вдига? До колкото прочетох само с чек и кредитна карта приемат плащания. Някои да има някакви идеи?

Благодаря предварително!
                            Аз съм плащала с чужда. Не е проблем- стига да знаеш данните на картата и собственикът на картата да знае, че ще я ползваш

Коментар

• аз платих с обикновенна дебитна карта

Коментар

• аз платих с обикновенна дебитна карта

Коментар

Working...
                                X