Първоначално изпратено от mysterious
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
Аз наистина бих дал 10 лева да ги имам, може някой път да разлистя някой. И съм в София, за разлика от "вола", така че съм сериозен.
Съжалявам за ниската цена, но ако наистина ми трябваха, има достатъчно хора, от които мога да взема назаем. Все пак търга трябва да започне отнякъде, нали?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
ами щом нямаш интерес, не пиши. Обявата е адресирана към хора, които проявяват интерес. Това се разбира от самосебе си...
или ако знаеш някое по-подходящо място, където да я публикувам, го препоръчай... Идеята на форума, в крайна сметка, е да си помагаме, а не да се надцакваме...а може би греша?
Не мога да разбера защо се подхожда винаги с негативизъм...
Коментар
-
vola
не се заяждам
просто като всеки v tozi forum
може да ги downloadne, kade mi e advantig-a da ti davam pari
Коментар
-
vola
Първоначално изпратено от nadyaatПродавам учебниците за CFA Level I 2009 на CFA Institute. Ако някой се интересува, да ми пише на nadyaat@yahoo.com
Коментар
-
Продавам учебниците за CFA Level I 2009 на CFA Institute. Ако някой се интересува, да ми пише на nadyaat@yahoo.com
Коментар
-
Продавам 6-те учебника на CFA Institute за Level II 2009. Ако някой има интерес да ми пише на aassvv@yahoo.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ngeorgievаз платих с обикновенна дебитна карта
Благодаря!,,Икономика, схемоикономика.Всичко е пазарна динамика!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от strataeusЗдравейте!
Регистрирах се в сайта на CFA Institute, но ми остава да платя, а съм студент и нямам кредитна карта. Някой плащал ли е с чужда, че ми остават няколко дни до 23-ти и цената се вдига? До колкото прочетох само с чек и кредитна карта приемат плащания. Някои да има някакви идеи?
Благодаря предварително!
Коментар
Коментар