IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CFA

Някой ще сподели ли, правил ли е за второ ниво, Schweser Practice Exam, Book 2, Exam 2, Morning Session? И колко под 50 % е направил?

Коментар

• На някой попадали ли са му флаш карти в удобен (а може и не чак толкова удобен) за принтене вид? Забелязвам, че с тях преговарям и заучавам ефективно, но за сметка на това губя доста време ако тръгна да си ги правя сам.
      ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Някой чеквал ли си е акаунта да провери дали му е наличен билета за пропуск?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaloyannn
          Някой знае ли кой е тест центъра в София за Level 1 CFA през юни? В профила си в сайта на сфа на тест център пише - SOF, никъде немога да намеря къде точно е.
          Доколкото си спомням, точният адрес го има на admission ticket-a, който трябва да си притнираш от твоя профил на страницата на ЦФА Института. В момента обаче не мога да си вляза в профила в страницата на института, за да ти дам повече инфо... Там някъде обаче го търси когато новата им страница започне да функционира нормално. Успех!

Коментар

• Някой знае ли кой е тест центъра в София за Level 1 CFA през юни? В профила си в сайта на сфа на тест център пише - SOF, никъде немога да намеря къде точно е.

Коментар

• бошко

жалко за бошко - рай беше тоя сайт - даже голи каки съм си смъквал...

а иначе господ здраве да дава на Стефан Колев - сполай ти, момко, за добрината!

Коментар

• CFA prep course

Здравейте

Някой ходил ли е на подготвителен курс за ниво І? Какво представлява и заслужава ли си?

Коментар

• Здравейте колеги,
                  как върви четенето, датите наближават
                  има ли вече минали второ и трето ниво да споделят мнения и препоръки,
                  да ни кажат помага ли question bank, има ли нещо по-различно на изпита от учебниците и швезерите и друго, което сметнат, че е необходимо да знаем.

Коментар

• Благодаря за коментарите. Предположих, че вероятността да има подобен проблем е минимална, но очевидно в момента ми писнало да се боря с учебниците като прасе с тиква и затова реших да позагубя време и да се позанимая с този исключително важен въпрос :-) ... Все пак ще попитам Института и ако ми отговорят, че трябва да им пращам новите данни или нещо подобно, ще постна тук за останалите в подобна ситуация.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                      Бошко,
                      можеш ли да намериш и 5-тата книга на Schweser за CFA L2 и тестовете за второто ниво 2010?

Мерси!
                      Първоначално изпратено от BSEtrader
                      За много години на всички!
                      Да попитам какво става с www.boshko.com , от няколко дни се опитвам да го отворя ама го няма сайта.
                      www.boshko.com не съществува.

http://sss8510.data.bg/p/files/CFA%2...20Notes%202010
                      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от cfa2009
                        Колеги, дайте съвет какво да правя с изтичаща лична карта 6 дни преди изпита (да, да, знам, че съм карък в живота!)? Новите паспорти няма да ги издават до края на март, а вече съм дал номера на стария при регистрацията за изпита... Сега ще им пиша (понеже не открих отговор във FAQs на страницата на CFA Inst.), но реших и да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, пък и да дам heads up на тези, на които предстои да си подменят паспорта....

Успех на всички!
                        ами ако искаш да си 100% сигурен, че ти е наред всичко
                        на самият им сайт има формуляр, който попълваш(с новите дани) и изпрашташ по факс и ти променят даните
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Дава се, дава номерът на док. за самоличност при регистрация - още на първата страница е задължително поле заедно с личните данни... Може и да не е от особено значение, но сега трябва да се занимавам да проучвам въпроса, за да не вземе да се заяде на самия изпит някой ако се появя с новата лична карта с друг номер. Предполагам, че има някаква минимална вероятност за това...
                          Ааа, ти за това ли....

Това не може да е проблем. Квесторите не разполагат с никакви данни за паспорта ти, а и CFA Institute не сверява данните ти при проверка на теста.

За да си сигурен, по-добре ги питай наистина. Иначе, имам познат, който се регистрира с номера на шfфьорската си книжка (защото нямаше лична карта тогава), а на изпита отиде с международния си паспорт. Взе го от първия път и така не си промени данните до последния изпит - било за късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                            Първоначално изпратено от cfa2009
                            Колеги, дайте съвет какво да правя с изтичаща лична карта 6 дни преди изпита (да, да, знам, че съм карък в живота!)? Новите паспорти няма да ги издават до края на март, а вече съм дал номера на стария при регистрацията за изпита... Сега ще им пиша (понеже не открих отговор във FAQs на страницата на CFA Inst.), но реших и да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, пък и да дам heads up на тези, на които предстои да си подменят паспорта....

Успех на всички!
                            Не схванах проблема с паспорта ти - ако след март ще ги издават новите, какъв е проблема да излезе до юни месец и с него да се явиш на изпита?!?

При регистрацията не помня да се дава номер на документ а самоличност...
                            Дава се, дава номерът на док. за самоличност при регистрация - още на първата страница е задължително поле заедно с личните данни... Може и да не е от особено значение, но сега трябва да се занимавам да проучвам въпроса, за да не вземе да се заяде на самия изпит някой ако се появя с новата лична карта с друг номер. Предполагам, че има някаква минимална вероятност за това...

Коментар

Успех на всички!
                              Не схванах проблема с паспорта ти - ако след март ще ги издават новите, какъв е проблема да излезе до юни месец и с него да се явиш на изпита?!?

При регистрацията не помня да се дава номер на документ а самоличност...

Коментар

• Колеги, дайте съвет какво да правя с изтичаща лична карта 6 дни преди изпита (да, да, знам, че съм карък в живота!)? Новите паспорти няма да ги издават до края на март, а вече съм дал номера на стария при регистрацията за изпита... Сега ще им пиша (понеже не открих отговор във FAQs на страницата на CFA Inst.), но реших и да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, пък и да дам heads up на тези, на които предстои да си подменят паспорта....

Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X