Да на никого не му трябват безполезни хартиики и безполезни дипломи, но на всички им трябват знания, даже и на трейдърите колкото и минимални да са.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
"Голяма Работа" са по-вечето писачи в този форум, не им се връзвай толкова им е акъла.
Сега да ти отговоря на въпросите:
Няма как се регистрираш за изпит без да поръчаш една от опцийте за учебните материали. Също така не можеш да станеш член на CFA асоциацията ако не си придобил квалификацията CFA , това става след успешно преминаване на трите нива и покриване допълнителните изисквания за стаж.Докато това стане ако се регистрираш за изпит получаваш статута на кандидат и си такъв докато покриеш напълно критерийте.
В сайта на асоциациата е добре обяснено, но ако нещо мога да ти помогна питай.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от rish82 Разгледай мнениеЗдравейте,
две неща не успях да разбера
- мога ли да платя изпита, без да плащам за учебници?
- и за да се запиша за изпита трябва ли първо да стана член? Регистрирах се в CFA, но никъде не видях как да платя за изпита имаше само да кандидатствам за членство или не съм видял добре??
А и по въпроса със спонсорите - за прекия ми ръководител добре, но за член от CFA???
Благодаря предварително
Коментар
-
Здравейте,
две неща не успях да разбера
- мога ли да платя изпита, без да плащам за учебници?
- и за да се запиша за изпита трябва ли първо да стана член? Регистрирах се в CFA, но никъде не видях как да платя за изпита имаше само да кандидатствам за членство или не съм видял добре??
А и по въпроса със спонсорите - за прекия ми ръководител добре, но за член от CFA???
Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina Разгледай мнениеНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеНякой би ли споделил какво точно се прави с тая тапия?
но пък може да ти донесе реално 5% увеличение на заплатата... ако работиш в БНБ/МФ
абе нещо като да си професор по глейсиърология (ледници) в БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Al-elder Разгледай мнениеЗдравейте, някой може ли да помогне с question bank за ниво 1 и 2?
Досега не съм ползвал програмата, но ми се стори удобна като идея? Споделете опит ако имате ?
много благодаря
Uspeh!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнениеБлагодаря за изчерпателните отговори!
Може ли да ми кажете в какви сфери трябва да бъде професионалния опит и какво се случва, ако човека взел изпита не го притежава.
Най-общо опит, свързан с investment decision making. Тук ще намериш информация.
https://www.cfainstitute.org/about/m...xperience.aspx
Ако нямаш необходимия опит, просто не получаваш charter-a, докато не го придобиеш.Last edited by ntanev; 08.09.2010, 13:49.
Коментар
Коментар