IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PEG - мостът между различните пазари и компании?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Първоначално изпратено от prodigal
    Първоначално изпратено от Nikola
    Резултатите от тази тема са покъртителни. Според бг инвестора P/E e най-доброто. Каквато ни държавата, такъв ни и батмана.
    Нивата на БФБ са още по-покъртителни. Почнаха с П/Е щото беше високо и от там иде.. Е сега са ниски и понеже всичко е ниско минахме на технически..

Е всичко е временно
    и разправяха, че в щатите било така и колкото по-голямо е.... и т.н.
    Инвестирам на БФБ, а щатите ги видях що за мерило са 20 млрд. премии за несвършена работа - е не знам как се чустват акционерите им, но и не искам да съм на тяхно място!
    Не отричам, че всичко се върти около п/е, но номерът е да знаеш колко ще е, а не колко е... за това моментното п/е помага, но не чак много.

За сега сме се съсредоточили как са данните в Щатите.. факт, а това колко ще изкарат компаниите в които сме инвестирали не зависи много от това нали. Пък и тези данни се менят бързичко, а възможностите на различните дружества изведнъж да се спукат от печалби, понеже Дау е 13к не са големи, ако са ги нямали!

Казват : По-добре е да грешиш с всички, отколкото да бъдеш интелигентен съвсем сам.

И доста вярно, особено ако нямаш време и възможности да изчакаш да си променят мнението, което неизменно се случва все пак.

Успехи

Коментар

• Тея па пичаги с техническия анализ не мога да ги разбера. Аз използвам само обемите, за да преценявам къде мога да влезна и къде да излезна но нищо повече.

То вече cycle rotation-а е поставен под въпрос, а какво остава с техническия анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от Nikola
        Резултатите от тази тема са покъртителни. Според бг инвестора P/E e най-доброто. Каквато ни държавата, такъв ни и батмана.
        Нивата на БФБ са още по-покъртителни. Почнаха с П/Е щото беше високо и от там иде.. Е сега са ниски и понеже всичко е ниско минахме на технически..

Е всичко е временно
        и разправяха, че в щатите било така и колкото по-голямо е.... и т.н.
        Инвестирам на БФБ, а щатите ги видях що за мерило са 20 млрд. премии за несвършена работа - е не знам как се чустват акционерите им, но и не искам да съм на тяхно място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Е всичко е временно

Коментар

• Резултатите от тази тема са покъртителни. Според бг инвестора P/E e най-доброто. Каквато ни държавата, такъв ни и батмана.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
              ебати кукуто съм.сори.....
              +1
              как да не се съгласи човек с теб?! толкова убедителен си!

Коментар

• EquityPrivate имаш лично съобщение

Коментар

• Първоначално изпратено от herco
                  Щом имат думичката "клон" май не са отделно дружество.
                  мерси браточка.има логика.имах кинти за черни дни в бг(диверсифицирам.......),но ми изтече 30 месечния договор по депозит с ДЗИ(на 7,5лихва),и ме е страх да ги върна дългосрочно обратно в банковата система.взех си сейф бокс в банката за 50 кинта на година за сега...
                  ше се разтърся по сериозно за клоновете на чужди банки и кви лихви дават(дали са като нашите) по депозити.
                  аре,че трябва да излизам

успех

Коментар

• Щом имат думичката "клон" май не са отделно дружество.

Коментар

• Екуити прайвит,линка на фич не пуска към зададената страница.влез им в сайта и на тяхвата търсачка напиши EFG.
                      ще ти излезнат рейтингс на тях и отделните им дружества,от които едно е в бг и е с негативен рейтинг......
                      тва,че са с едно име,не означава,че не са отделни дружества

Коментар

• Първоначално изпратено от herco
                        Асене, кво правите в Щатите бе, що разтоварихте трежарито?
                        Ето ти някои клонове, но на кое дружество на банката са клонове не знам.
                        "ИНГ Банк Н. В. - клон София"
                        "БНП Париба С. А. - клон София"
                        "Алфа банка - клон България"
                        "Ситибанк Н. А. - клон София"
                        "Те-Дже Зираат Банкасъ - клон София"
                        ---------------------------------------------------------------------------------
                        сити банк-преди две години ходих при тях в бг.те са от инвестиционното им крило и тогава не се занимаваха на ниво телър.дори и от бизнес акаунта си не можах да изтегля кинти.
                        не знам вече имат ли телърски услуги?и ако имат,съмнявам се,че депозитите им ще са на равнището на бг банките.сигурно ще дават двойно по малки лихви.....
                        ако някой знае повече информация-ще съм ви благодарен да споделите.
                        а,дааа,яко задлъжняваме-докато има кукумицини да купуват амер.ценни книжа-дъ шоу уил гоу оннннннннннннн.
                        кво да ги правиш японците и китайците,че за да си държат валутите обезценени на равнището на долара,за да са конкурентно способни,купуват яко и не само книжки,ами и трупат доларови резервчета.......да им е честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                          Първоначално изпратено от acen1975
                          ако се не лъжа-тва е вътрешен мърдж?или са вече част от чужда банка?
                          верно не съм в бг отдавна.ако има банка,която не е самостоятелно дружество,а част от чужда-ще се радвам да знам.щото не ми се пропуска депозитчета на рекрдни лихви-от сащ имам достъп до по-ниско кредитиране,от колкото са лихвите по депозитите в бг .
                          само че в бг банка-пари не смагам.защо-ще видите до една година...
                          Sliaha se pomejdu si i posle s Bulbank. Ne mojah da razbera kakvo si iskal da kajesh s: "ако има банка,която не е самостоятелно дружество,а част от чужда-ще се радвам да знам". U nas mnogo banki ne sa samostoiatelni, a chast ot chujdi. Ne sluchaino i nosiat imenata na chujdite banki - Societe Generale, Pireos, Alpha Bank, Emporiki Bank, Raiffeisen Bank.
                          не съм мнго сигурен......ето ти и пример:

http://www.fitchratings.com/corporat...ch/results.cfm

забележи-отделни дружества са.европейските им структури са с позитивен рейтинг,гръцската им банка-стабилен
                          бгетовската-разбира се-НЕГАТИВЕН.......

Коментар

• Асене, кво правите в Щатите бе, що разтоварихте трежарито?
                            Ето ти някои клонове, но на кое дружество на банката са клонове не знам.
                            "ИНГ Банк Н. В. - клон София"
                            "БНП Париба С. А. - клон София"
                            "Алфа банка - клон България"
                            "Ситибанк Н. А. - клон София"
                            "Те-Дже Зираат Банкасъ - клон София"

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5

Abe vija v England ne spite li ?
                              Navan vali pari, kak da zaspia?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от acen1975
                                ако се не лъжа-тва е вътрешен мърдж?или са вече част от чужда банка?
                                верно не съм в бг отдавна.ако има банка,която не е самостоятелно дружество,а част от чужда-ще се радвам да знам.щото не ми се пропуска депозитчета на рекрдни лихви-от сащ имам достъп до по-ниско кредитиране,от колкото са лихвите по депозитите в бг .
                                само че в бг банка-пари не смагам.защо-ще видите до една година...
                                Sliaha se pomejdu si i posle s Bulbank. Ne mojah da razbera kakvo si iskal da kajesh s: "ако има банка,която не е самостоятелно дружество,а част от чужда-ще се радвам да знам". U nas mnogo banki ne sa samostoiatelni, a chast ot chujdi. Ne sluchaino i nosiat imenata na chujdite banki - Societe Generale, Pireos, Alpha Bank, Emporiki Bank, Raiffeisen Bank.
                                Abe vija v England ne spite li ?

Коментар

Working...
                                X