Първоначално изпратено от 3008
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си купя акции?
Collapse
X
-
AfterDark
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullЩо се подигравате с човека
тц тц тц
много Ви порасна работата май
а когато Вие за пръв път чухте думата акция сигурно сте задавали и по тъпи въпроси.........................
сега по темата
пич, ако не знаеш как да си купиш акции а искаш да инвестираш свободни средства мисля, че е най добре да се ориентираш към взаимен фонд
това ще те ориентира като за начало
www.fondovete.com
... когато още не знаех от къде да започна - само един служител от ИП-то, при когото съм сега беше така добър да ми дава отговори без да ми обяснява "кое е най-добре за мен" (като ме гледа така ...
...а бях минал през два посредника преди това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullЩо се подигравате с човека
тц тц тц
а когато Вие за пръв път чухте думата акция сигурно сте задавали и по тъпи въпроси.........................
сега по темата
пич, ако не знаеш как да си купиш акции а искаш да инвестираш свободни средства мисля, че е най добре да се ориентираш към взаимен фонд
www.fondovete.comI am so bad with that cash, I drop a whole bag!
Коментар
-
Re: Как да си купя акции?
Първоначално изпратено от largokak da si kupq akcii
YspehI am so bad with that cash, I drop a whole bag!
Коментар
-
Що се подигравате с човека
тц тц тц
сега по темата
www.fondovete.com
Коментар
-
Re: Как да си купя акции?
Първоначално изпратено от largokak da si kupq akcii
това е списъка с ИП-тата...
http://profili.investor.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAКултовото място за покупка е Женският пазар. А най-харни са тия акции, които се продават на ръка от "ръждиви търговци", с подканващото "Аде бате - голема далавера..."Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
AfterDark
По принцип в Била също продават акций и облигазий.
Попитай и за Маргин търговия, може да е голям, а може и да е малък.
Коментар
Коментар