IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си купя акции?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
    И друг форум е пробвал.

А и изглежда всестранно развита личност :

Нали искахте бакшиши на БФБ, е ви и ВиК специалисти.
    Остава Софикс 2 000 !

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777 Разгледай мнение
      Poneje vijdam 4e ve4e se poqvqvat i dobronamereni otgovori da zadam i az moq amatiorsi vapros .Kak moga da se zapi6a v ipoto na trace?
      +++
      помните ли епопеята ?
      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• И друг форум е пробвал.

А и изглежда всестранно развита личност :

Коментар

• Калояне купи ми бе - къде да ти пратя пари?
          Каква възвращаемост гарантирате?

Коментар

• Баси, този изчезна като пръдня

Коментар

• Младежо Александров, знаеш ли след колко хиляди сделки на щатски пазари ще стигнеш бройката на моите????
              Моля те, не ми пиши на лични!!!! Честно, не ме кефиш. Падам си по жени.
              Освен това, твоето предложение е не само неетично, а и супер незаконно по българското законодателство.
              Успех с балъците!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Здравейте, мечтата ми е да търгувам на пазарите в САЩ. Моля ви за малко повече информация. Колко пари трябва да ви преведа и след колко време мога да ви се обаждам за покупки на акции по телефона?

Коментар

• абе Алексадров това Ломбарди не е ли Глобал Маркетс. В тоя форум мисля,че няма да си намериш клиенти

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleksandrov
                    Здравейте.

Аз съм Калоян Александров, професионален акционерен брокер от Lombardi Invest Holding LLC.

Ние даваме възможност да търгувате на капиталовите пазари като това може да става само по телефона с един разговор в рамките на не повече от 1-2 мин.

На кратко спокойно можете да движите вашият бизнес или да си почивате пред телевизора и успоредно с това без особени ангажименти да търгувате на тези пазари и допълнително да допринасяте стабилен процент доходност към вашият бюджет.

Ние търгуваме на американският капиталов пазар тъй като той е най-ликвиден и се извършват най-голям обем от сделки с ценни книжа в света. За пример ще ви дам, че за една търговска сесия българската борса прави по-малко оборот, от колкото един магазин на Кауфланд до обяд. Също така това е едно от малкото места да не кажа единствено където забележете може да се печели не само от ръста на даден актив, но и от неговият спад. Как ви се струва нещо да губи от своята стойност, вие да печелите от това?

Възможно е чрез къса позиция или „short”. Това ни дава възможност да сме доста гъвкави и динамични и да посрещнем за вас всяка една ситуация на пазара. На този пазар има нещо по-консервативно, има и нещо по-доходоносно, за това ако решите да се възползвате от нашите услуги ви се назначава личен брокер в мое лице напълно безплатно и екип от анализатори, които следят пазарите и винаги ви препоръчваме, това което е най-печелившо на пазара.

Допълнителна информация: 0876149496

aleksandrov.kaloyan@abv.bg
                    Добре звучи, до момента, в който ползваш мейл в abv.bg. Lombardi Invest Holding LLC. няма ли си домейн и ти нямаш ли мейл в него?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleksandrov
                      Здравейте.

Аз съм Калоян Александров, професионален акционерен брокер от Lombardi Invest Holding LLC.

Ние даваме възможност да търгувате на капиталовите пазари като това може да става само по телефона с един разговор в рамките на не повече от 1-2 мин.

На кратко спокойно можете да движите вашият бизнес или да си почивате пред телевизора и успоредно с това без особени ангажименти да търгувате на тези пазари и допълнително да допринасяте стабилен процент доходност към вашият бюджет.

Ние търгуваме на американският капиталов пазар тъй като той е най-ликвиден и се извършват най-голям обем от сделки с ценни книжа в света. За пример ще ви дам, че за една търговска сесия българската борса прави по-малко оборот, от колкото един магазин на Кауфланд до обяд. Също така това е едно от малкото места да не кажа единствено където забележете може да се печели не само от ръста на даден актив, но и от неговият спад. Как ви се струва нещо да губи от своята стойност, вие да печелите от това?

Възможно е чрез къса позиция или „short”. Това ни дава възможност да сме доста гъвкави и динамични и да посрещнем за вас всяка една ситуация на пазара. На този пазар има нещо по-консервативно, има и нещо по-доходоносно, за това ако решите да се възползвате от нашите услуги ви се назначава личен брокер в мое лице напълно безплатно и екип от анализатори, които следят пазарите и винаги ви препоръчваме, това което е най-печелившо на пазара.

Допълнителна информация: 0876149496

aleksandrov.kaloyan@abv.bg
                      Здравейте, мечтата ми е да търгувам на пазарите в САЩ. Моля ви за малко повече информация. Колко пари трябва да ви преведа и след колко време мога да ви се обаждам за покупки на акции по телефона?

Коментар

• Ако вече имаш избран инвестиционен посредник, отиваш при него (ако нямаш - избираш си някой) и заявяваш колко на брой акции искаш да купиш по фиксираната цена. Посредникът ще ти каже има ли изискване за внесена при него сума или друг начин с оглед гарантиране на твоята финансова възможност да заплатиш заявеното количество. Най-общо, това е.

Коментар

• Poneje vijdam 4e ve4e se poqvqvat i dobronamereni otgovori da zadam i az moq amatiorsi vapros .Kak moga da se zapi6a v ipoto na trace?

Коментар

• Ами напримерно моите Еврофинанс смятам че могат да ти уредят акции от Гугълът...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• използвам темата да попитам продават ли се акции на google и как мога да си купя.Извинявам се ако ми е глупав въпросът нямам представа как се купуват акции от чужди компании

Коментар

• Императорът-ti naistina si prav v gneva si No nqma smisal taka e vav vsi4ko Az 4eta starite temi i ima razlika v horata i mneniqta Ima mn hora koto samo 4etat bez da pi6at i to ot mn vreme taka 4e znaqt za kakvo stava vapros

Коментар

Working...
                                X