IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как бихте инвестирали 10 000 лв?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• investiraite ne spiraite

neoh,drupl.unip.gagbt,eur,chim,bord,

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз бих ги хакнал в Химимпорт, Евроинс, Гагарин, Топливо и Биовет ... ша си ги мерим след някой годинка
      според мен - не и евроинс и топливо. Спекулантски перли от преминалата балониада са изостанали в нечии портфейли, а цените им май доста нестабилни... лошо. Очакваме още форумни изяви
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз бих ги хакнал в Химимпорт, Евроинс, Гагарин, Топливо и Биовет ... ша си ги мерим след някой годинка

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          съгласен
          Не е ли по-добре в атерата?

Коментар

• Първоначално изпратено от plamex Разгледай мнение
            Само в земеделска земя!
            съгласен

Коментар

• Само в земеделска земя!

Само в земеделска земя!
              Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Абе, какъв е тоя Ретро следобед, бе...
                Е, ся - ретро, ти пък . Ми човек се учи цял живот. Аз за тези симпатяги говоря: http://www.amundi.com/int/product/in...5623512&doc=FP
                И си имам обица на ухото, вече сам си се грижа за парите, Императоре
                Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Абе, какъв е тоя Ретро следобед, бе...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KSP Разгледай мнение
                    Инвестирайте в Китай.... 1 седмица посветена в проучвания на китайския пазар биха донесли avg return oт 20 do 100%, и то в краткосрочен план.
                    Еми аз 2007-ма инвестирах в Китай и станах дългосрочен...но до края на годината мисля, ще съм на 0 (нула) и после вече нагоре. К'во да прайш, грешки на растежа...
                    Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      То, ССГ, могат и друго да си ги набият

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        аферим, че не си тръгнал като средностатистическият глупак да си набиеш парите в кола... чети туканка форумът, търси инфо за компаниите и смело напред. Ще правиш грешки, ще правиш и кинти и ще се учиш и ще надобряваш, само храбро. :-)

Коментар

• Инвестирайте в Китай.... 1 седмица посветена в проучвания на китайския пазар биха донесли avg return oт 20 do 100%, и то в краткосрочен план.
                          Buy Low, Sell High!

Коментар

• Преди години в подобни теми винаги съветвах да си купят ЦКБ и да почакат. Мислех да го драсна в петък... днес събитията ме изпревариха...

Коментар

• намери някоя слоболиквидна, недооценена компания с по-висока счетоводна стойност от цената. Купуваш и чакаш ;-) Като направиш дабъл - ще черпиш. Ако обаче не направиш ще си научил нещо важно - не инвестирай в слабо ликвидни компании ;-)

Коментар

• аферим, че не си тръгнал като средностатистическият глупак да си набиеш парите в кола... чети туканка форумът, търси инфо за компаниите и смело напред. Ще правиш грешки, ще правиш и кинти и ще се учиш и ще надобряваш, само храбро. :-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X