If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Навън ликвидността е страхотно нещо! Просто ти прави кеф . Жалко за гадните такси от по 10 евро ама рано или късно и на БФБ ще дойдат!
Нали, друго си е като има ликвидност
Бенча са скъпи, стават, ама ако търгуваш рядко и влагаш минимум по 1 кило евра/$ на сделка.
Ма инак ако търгуваш по често - дей Илия на кирия, направо ще те фалират тия комисионни
Има много по евтини алтернативи - напр. директно чрез Интерактива.
Дори и през карол или булброкърса когато ползваш ИБ ти излиза поне двойно по евтино в евро и 4-5 пъти в $.
Съответно това ти дава възможност и с по малки суми да си тайминговаш влизането/излизането от позициите.
Замислям се за малка част - около 20 % от портфейла
Навън ликвидността е страхотно нещо! Просто ти прави кеф . Жалко за гадните такси от по 10 евро ама рано или късно и на БФБ ще дойдат! Аз не съм теглил пари от БФБ ами закрих доброволното си пенсионно и реших да пробвам на запад . Тук всички чакаха хим-а да е тапата, след която да тръгне борсата - е не тръгна. Оборота се вдига поне в сравнение с някои сесии от близките години, но всякаш трябва БФБ да мине през още катарзиси .
п.с. Целта ми за Райфата е 40евро, а и дава дивидент!
аферим, че не си тръгнал като средностатистическият глупак да си набиеш парите в кола... чети туканка форумът, търси инфо за компаниите и смело напред. Ще правиш грешки, ще правиш и кинти и ще се учиш и ще надобряваш, само храбро. :-)
аз съжалявам, че не тръгнах с кола, щото и досега карам стари бракми.....
Ако всяка година влагаш по 10 хилки в перспективни дивидентни акции - Софарма трейдинг, Спиди, М+С хидравлик след 10 години ще си доволен от ежегодните приходи.
Може и земя да купуваш за отдаване под аренда.
няма как да имаш светкавични успехи, но ще си направиш малък бизенс
само 10000 лв ? ако това са ти възможностите не ги мисли не стигат за свясна инвестиция, това са пари за ежедневни нужди и разходи. изяж ги изпий ги похарчи ги по някоя путка направи си кефа и това е.
само 10000 лв ? ако това са ти възможностите не ги мисли не стигат за свясна инвестиция, това са пари за ежедневни нужди и разходи. изяж ги изпий ги похарчи ги по някоя путка направи си кефа и това е.
Коментар