Знам, че старите хакери не отговарят на въпроси написани на неграмотен и неучтив език от по-младите хакери! Защо същото да не бъде и тук? На фона на чалгата и простащината, които избуяват повсеместно, защо да не си направим труда да се разграничим от тълпата? :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пише се акции, а не акций!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenАз си отговарям на псевдонима.
А какво се оплаквате от неграмотните инвестиращи на БФБ?
Не помня, кой финансист беше продал всичките си акции, точно преди голямата депресия, защото ваксаджията докато му четкал обувките, му казал, колко е изгодно да инвестираш на фондовата борса.
Така че следете нивото във форума и вместо да се отказвате да пишете в него, то го ползвайте за барометър. Отлично показва кога времето е хубаво за продажби/покупки.
има един ваксаджия пред Света Неделя, мисля тези дни да го навестя*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Negramoten
Аз си отговарям на псевдонима.
А какво се оплаквате от неграмотните инвестиращи на БФБ?
Не помня, кой финансист беше продал всичките си акции, точно преди голямата депресия, защото ваксаджията докато му четкал обувките, му казал, колко е изгодно да инвестираш на фондовата борса.
Така че следете нивото във форума и вместо да се отказвате да пишете в него, то го ползвайте за барометър. Отлично показва кога времето е хубаво за продажби/покупки.
Коментар
-
Аз в много по-голяма степен съм втрещен от повсеместната некомпетентност и дилетанщина която цари във форума, а и респективно на БФБ.
Говорим за ефекта на стадото и ефекта на малоумния "спекулант", който купува без дори да е чувал който и да било финансов показател, без да чете счетоводни отчети и т.н. Това ще избие много силно и жална му майка на "планктона", защото вече дори и за "цаца" не може да се говори ...
Коментар
-
О, масово се пише "й" за множествено число. Когато трябва да завършва на "ии" го пишат "ий". Понякога започвам да си мисля, че така е по някакви нови, съвременни правила.Може би нямаше да ме дразни толкова, ако четях някой тинейджърски форум, обаче тук ... Все си мисля, че сме интелигентни хора, ама знам ли...
- 1 like
Коментар
-
Пише се акции, а не акций!
Другари,
Моля, не осирайте българския език!
ето малко правопис от мен, ако на други им се занимава да добавят!
акция - акции (не акций, това да не е Древен Рим)
облигация - облигации (не облигаций или пък облигазии)
трамвай - трамваи (не, трамваий)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniuТагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар