If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[quote="Negramoten"]Аз си отговарям на псевдонима.
"А какво се оплаквате от неграмотните инвестиращи на БФБ?
Не помня, кой финансист беше продал всичките си акции, точно преди голямата депресия, защото ваксаджията докато му четкал обувките, му казал, колко е изгодно да инвестираш на фондовата борса.
Така че следете нивото във форума и вместо да се отказвате да пишете в него, то го ползвайте за барометър. Отлично показва кога времето е хубаво за продажби/покупки.[
"
не си и представяш колко си прав!!!
за момента "тълпата" не инвестира, макар че има над 2 000 000 акционери.
питайте в депозитара или КФН колко обаче са активно търгуващите- или поне хората, които купуват/продават веднъж седмично -
НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15 000 души от 8 000 000 народ!
машалла, че сме от първите, че след 2-3- години всички ще се юрнат...
Знам, че старите хакери не отговарят на въпроси написани на неграмотен и неучтив език от по-младите хакери! Защо същото да не бъде и тук? На фона на чалгата и простащината, които избуяват повсеместно, защо да не си направим труда да се разграничим от тълпата? :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
А какво се оплаквате от неграмотните инвестиращи на БФБ?
Не помня, кой финансист беше продал всичките си акции, точно преди голямата депресия, защото ваксаджията докато му четкал обувките, му казал, колко е изгодно да инвестираш на фондовата борса.
Така че следете нивото във форума и вместо да се отказвате да пишете в него, то го ползвайте за барометър. Отлично показва кога времето е хубаво за продажби/покупки.
поучителна история
има един ваксаджия пред Света Неделя, мисля тези дни да го навестя
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
Negramoten
Аз си отговарям на псевдонима.
А какво се оплаквате от неграмотните инвестиращи на БФБ?
Така че следете нивото във форума и вместо да се отказвате да пишете в него, то го ползвайте за барометър. Отлично показва кога времето е хубаво за продажби/покупки.
Аз в много по-голяма степен съм втрещен от повсеместната некомпетентност и дилетанщина която цари във форума, а и респективно на БФБ.
Говорим за ефекта на стадото и ефекта на малоумния "спекулант", който купува без дори да е чувал който и да било финансов показател, без да чете счетоводни отчети и т.н. Това ще избие много силно и жална му майка на "планктона", защото вече дори и за "цаца" не може да се говори ...
Коментар