Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пише се акции, а не акций!
Collapse
X
-
"Абе, тук във форума се носят слухове за "смъртта" на Химимпорт, който ще се окажат силно преувеличени."
Но за сметка на това е спазено правилото за ползване на "във" пред дума, започваща с ф и запетаята след "Абе" и пред "който"!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановТри въпроса на които ДФ и УД не желаят да дадат отговор !
16.07.08 / 14:15
От началото на 2008г. до момента,всички ДФ отчитат загуби.Някои по-големи,други по-малки.Ние решихме да зададем 3 прости въпроса на тези ДФ (договорни фондове) реализирали най-големи загуби до момента и те да обяснят на нас и най-вече на хората доверили им спестяванията си. Въпросите които зададохме на всички са следните
1.Как смятате да защитите от последващи загуби своите клиенти доверили Ви парите си?
2.На колко % загуба смятате да ликвидирате отворените си позиции
(портфейла си) ?
3.Смятате ли,че инвестиционните консултанти и портфольо мениджърите Ви са добре подготвени и достатъчно квалифицирани след отчетените до момента загуби от над 30% ?
По причини непонятни за нас,някои инвестиционни консултанти и портфольо мениджъри на ДФ отказаха да ни дадат отговор на тези въпроси.Какви ли са причините да не желаят да ни отговорят на нас и на доверилите им парите си ще оставим изводите да си направите сами.
А ето и тези които отказаха да ни отговорят,до момента :
- ДСК Взаимни фондове
- Карол Кепитъл Мениджмънт Взаимни фондове
Списъка ще допълваме след всеки следващ отказ от страна на ДФ
Коментар
-
Re: Браво на Императора!
Първоначално изпратено от Cash RunnerБраво на Императора!
Значи тази тема върши работа. Тогава да не я забравяме! Да я допълваме с нови примери за грешки. Да кажем "Не" на грешките, скъпи другари и другарки! Ура!
Темата е създадена, защото по едно време наистина имаше много словесна плевел, а и аз да се създаде ниво на форума, където пишат above average individuals!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от съни(тя)...пък аз, се чудех едно време, що не го проумяват някои чужденци, туй че, може да е кран - кранове, но не става крак - кракОВЕ )))))
1. крак (човешки орган) - мн.ч. е крака, а
2. крак (компютърен термин, от crack) - мн.ч. е кракове - поне не съм чувал някой да казва "програмни крака"
аз едно си мислех....за едното време....в контекста на спора за валутата ))
Прав си, Пещерняко, има и кракове ))
Между другото, по-рано намирах за леко обидна подобна тема, но напоследък...почти не виждам някой да пише акциЙ, та вероятно ефектът е добър))
Коментар
Коментар