IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Споделени файлове за финансов анализ и оценка на акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този файл, който се казва "Финансов анализ" е просто някакъв отчет. Каква цена на акция точно се очаква да изплюе?
    Никой ли тука не прави оценка по метода на дисконтирантите парични потоци?
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Blagodaria ti Kork. I az izpratih edno failche. Ne e vav formata na nashite otcheti, no moje da posluji kato baza i template. Pak i niakoia nova ideia moje da dade. Nadiavam se da e polezno za niakoi.

Коментар

• Защо не си направите блог където всички регистрирани могат да пишат ще е по удобно, а и ще може да се коментира под каченото инфо
        Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Samail
          Shte bada blagodaren , ako niakoi mi obiasni malko po-podrobno kak moga da dostigna do tezi failove i kak moga da kacha. Imam edin- ne e moi, moje bi i niakoi ot vas sa go vijdali iz neta, no pak moga da go kacha za ostanalite.
          Отиваш на www.mail.bg
          Въвеждаш потребителско име,както следва- forum_investor@mail.bg
          След това въвеждаш парола,както следва- 123456

Коментар

• Shte bada blagodaren , ako niakoi mi obiasni malko po-podrobno kak moga da dostigna do tezi failove i kak moga da kacha. Imam edin- ne e moi, moje bi i niakoi ot vas sa go vijdali iz neta, no pak moga da go kacha za ostanalite.

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
              Нестор, да така се изчисляват и по мое мнение, само да ти кажа за изчисляването на цената: мисля, че трябва да е по формулата Р1-Р0/Р0, или същата само,че изразена чрез (Р1/Р0)-1. където Р1-сегашна стойност, Р0-предходен период. значи така поне аз изчислявам средната доходност за месеци или дни. би трябвало да е същата и за фонда.
              Да, разбрах и аз това съм имал предвид, но може би не сън го обяснил както трябва. От по-късния курс се изважда по-ранен / във времето / и разликата се дели на по-ранния и умножаваш по 100 / т. е. % / от по-ранната стойност на курса или коефициента / наименованието няма значение какво е /.
              Цялата тази система съм я пробвал взимайки наличната информация от фондовете и се оказва , че сравнително точно изразява за какъв период от време - колко ти е доходността взимайки в предвид и междувременните вложения или тегления на пари.
              Парите преминават през коефициента и стават на дялове, респективно тяхното тегло се отчита.

Ако някой е по-напреднал с Exel може да го спретне и в такъв вид. Аз не съм много в час и смятам ръчно, но това да му е проблема.

Коментар

• Нестор, да така се изчисляват и по мое мнение, само да ти кажа за изчисляването на цената: мисля, че трябва да е по формулата Р1-Р0/Р0, или същата само,че изразена чрез (Р1/Р0)-1. където Р1-сегашна стойност, Р0-предходен период. значи така поне аз изчислявам средната доходност за месеци или дни. би трябвало да е същата и за фонда.

Коментар

• Публикувах един файл с таблица за отчитане чрез дялове. Моля ако някой се интересува да я разгледа и сподели мнение дали е вярна и дали става за това за което е предвидена.
                  Предварително се извинявам ако нещо в нея не се разбира, моля пуснете запитване във тази тема или в пощата.

Не претендирам за никакви авторски права, не съм я копирал, сам съм стигнал до това, което е написано.

Коментар

• пуснал съм едно писмо с един екселски файл. Монте карло симулация за предвиждане бъдещ тренд

Коментар

• Диагностик, комплименти за желанието ти да споделиш лични файлове ....с повече хора!
                      Не съм поглеждала какво предлагаш, но ще го направя...
                      В повечето си мнения си достатъчно обективен, за да ми е интересно и това...
                      Пожелавам ти да запазиш доброто си усещане към света))

Коментар

• Получих лично съобщение, от някой, който не е намерил файл. Намира се в пощата, но след първото отваряне не се появява като нов. Може да го намери и от входящи и от изходящи

Коментар

• Споделени файлове за финансов анализ и оценка на акции

В тази тема Ви предлагам, който има добро желание да предоставя на останалите файлове, които използва за финансов анализ и оценка на акции. Бях обявил, че ще кача файл за финансов анализ на сайта си, но реших, че по-добре е да бъде създадена обща поща, в която да се вкарват и други подобни файлове.

Пощата е:
                          forum_investor@mail.bg
                          Парола 123456

Ако от модераторите от инвестор.бг решат, могат да открият такава поща и тук, за да се предоставят файлове от взаимен интерес.
                          1
                          Да
                          100.00%
                          1
                          Не
                          0.00%
                          0
                          До известна степен
                          0.00%
                          0
                        Working...
                        X