Как какво? Пари за черни дни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да правя 50K
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rururuЗдравейте,
Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.
Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:
Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
Благодаря предварително.
ето какво се случи с едни други 50 К които бяха в нейните ръце през последните 1-2 години:
БАКБ - от 12 лв. спад до 3 лв.
комерцбанк - от 6 евро спад до 1.20 евро
МАН - от 100 евро падна на 50 евро
ОТЦК - от 6 лв. до 2 ст. като последно осредни на 15 ст.
Енерго-Про - купуваше на 158 лв. а днес си останала с акции за 10 000 лв. по последна цена от 130 лв.
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение...но кой портфейлен мениджър ще трае управлявания от него фонд да е на загуба ?!?
Не виждам смисъл да ти обяснявам и да влизам в спорове с теб.Пожелавам ти успех,доволни инвеститори и добри комисионни...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ кой е тоя фонд ако не е тайна??? - явно че става въпрос за реклама!!!
Гарантирана ли е доходността? - така както я беше обявил излизаше,че е така
Явно отскоро си sales и нямваш още опита ... надявам се времето да е пред тебе
Не става въпрос за реклама , по тази причина няма да споменавам фондове и фирми тук !!! Безплатна реклама никому
П.С. Как да е гарантирана доходността при положение , че е фонд , ако е на загуба от какво да получиш приход ,но кой портфейлен мениджър ще трае управлявания от него фонд да е на загуба ?!? Но има ниско-рискови и високо рискови , партнираме си с английска фирма , има възможност за инвестиция и в техни фондове , които са развити в глобален план.Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеКакъв ти е проблема бе ?!?!? Доходност над 9,5% (при 8% таргет) само за януари не е ли достатъчна с условието да се покачва с напредването на годината ?!?!? Айде като не си се поинтересувал не ми пиши става ли ? Само многознайци тука
Гарантирана ли е доходността? - така както я беше обявил излизаше,че е така
Явно отскоро си sales и нямваш още опита ... надявам се времето да е пред тебеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
ГоУем си !!!
Какъв ти е проблема бе ?!?!? Доходност над 9,5% (при 8% таргет) само за януари не е ли достатъчна с условието да се покачва с напредването на годината ?!?!? Айде като не си се поинтересувал не ми пиши става ли ? Само многознайци тукаАко аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ankamar Разгледай мнениеКакво ще кажете за гарантирана доходност 35% за 12 год. период ?
12г 35% хм за мен е луд този де ще заравя пари в Бантустана. И как верно се гарантират тез 35%Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеЗдравейте,
Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.
Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:
Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
Благодаря предварително.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
При този тип неща "честните думи" не важат /моя или на нотариус/.
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА сега сериозно. Финансиране на 2,6-2,7% няма как да получиш. Дори и да гарантираш не с една, а с две Честни думи."Животът трябва да се живее с любов, за да го разберем, и с хумор, за да го понесем"
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение..можем да ги вложим във няколко фонда и да имаш значителна доходност ,..
ГоУем си !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеЗдравейте,
Благодаря предварително.Last edited by vankera; 18.02.2013, 17:17.Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
Коментар