IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да правя 50K

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как какво? Пари за черни дни

Коментар

• Злато и още злато....... само това може

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu
        Здравейте,

Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.

Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:

Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?

Благодаря предварително.
        дай ги на мисирката .......................... тя ще им види сметката

ето какво се случи с едни други 50 К които бяха в нейните ръце през последните 1-2 години:

БАКБ - от 12 лв. спад до 3 лв.

комерцбанк - от 6 евро спад до 1.20 евро

МАН - от 100 евро падна на 50 евро

ОТЦК - от 6 лв. до 2 ст. като последно осредни на 15 ст.

Енерго-Про - купуваше на 158 лв. а днес си останала с акции за 10 000 лв. по последна цена от 130 лв.

не е препоръка...

Коментар

• Плати си да си на избираемо място в дупетатските листи.
          Оттам нататък е "лесно"
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
            ...но кой портфейлен мениджър ще трае управлявания от него фонд да е на загуба ?!?
            Мдааааааа, определено отскоро си sales и си нямаш представа от управление на портфейл,но както казах и преди - времето е пред теб и дано успееш да научиш някои неща от хората около теб - искрено ти го пожелавам
            Не виждам смисъл да ти обяснявам и да влизам в спорове с теб.Пожелавам ти успех,доволни инвеститори и добри комисионни...
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              И кой е тоя фонд ако не е тайна??? - явно че става въпрос за реклама!!!
              Гарантирана ли е доходността? - така както я беше обявил излизаше,че е така
              Явно отскоро си sales и нямваш още опита ... надявам се времето да е пред тебе

Не става въпрос за реклама , по тази причина няма да споменавам фондове и фирми тук !!! Безплатна реклама никому

П.С. Как да е гарантирана доходността при положение , че е фонд , ако е на загуба от какво да получиш приход ,но кой портфейлен мениджър ще трае управлявания от него фонд да е на загуба ?!? Но има ниско-рискови и високо рискови , партнираме си с английска фирма , има възможност за инвестиция и в техни фондове , които са развити в глобален план.
              Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Купи си 100 лота злато и след 2 години ще имаш 100 000$

Коментар

Какъв ти е проблема бе ?!?!? Доходност над 9,5% (при 8% таргет) само за януари не е ли достатъчна с условието да се покачва с напредването на годината ?!?!? Айде като не си се поинтересувал не ми пиши става ли ? Само многознайци тука
                  И кой е тоя фонд ако не е тайна??? - явно че става въпрос за реклама!!!
                  Гарантирана ли е доходността? - така както я беше обявил излизаше,че е така
                  Явно отскоро си sales и нямваш още опита ... надявам се времето да е пред тебе
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

ГоУем си !!!

Какъв ти е проблема бе ?!?!? Доходност над 9,5% (при 8% таргет) само за януари не е ли достатъчна с условието да се покачва с напредването на годината ?!?!? Айде като не си се поинтересувал не ми пиши става ли ? Само многознайци тука

Коментар

• Първоначално изпратено от ankamar Разгледай мнение
                      Какво ще кажете за гарантирана доходност 35% за 12 год. период ?
                      ох вие от алиансчето яко налазвате, днес имам среща с една от ваще брокерки ли или както там се зовете.

12г 35% хм за мен е луд този де ще заравя пари в Бантустана. И как верно се гарантират тез 35%
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
                        Здравейте,

Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.

Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:

Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?

Благодаря предварително.
                        Наври си ги у гъзъ! Баси, поредната тъпа безсмислена тема. Писна ми.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• При този тип неща "честните думи" не важат /моя или на нотариус/.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          А сега сериозно. Финансиране на 2,6-2,7% няма как да получиш. Дори и да гарантираш не с една, а с две Честни думи.
                          В предложението на "Алианц TOP INVEST-2" eмитeнт на индексния сертификат: UniCredit S. p. A ; Дилър : UniCredit Bank AG ;
                          "Животът трябва да се живее с любов, за да го разберем, и с хумор, за да го понесем"

Коментар

..можем да ги вложим във няколко фонда и да имаш значителна доходност ,..

ГоУем си !!!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
                              Здравейте,

Благодаря предварително.
                              Ами виж сега , аз съм застрахователен брокер и в същото време и инвестиционен посредник , няма да споменавам компании за да не стане реклама , ама ако си заинтересован можем да ги вложим във няколко фонда и да имаш значителна доходност , като в същото време разполагаш с парите си по всяко време и може някоя застраховчица да направим , както споменават колегите форумци ! Можем да постигнем добри финансови резултати , ако имаш интерес разбира се , поздрави , можеш да се свържеш с мен тук като за начало ! А също има и опция да играеш на борсата чрез фирмената ни платформа , но там вече всичко зависи от теб самия !
                              Last edited by vankera; 18.02.2013, 17:17.

Коментар

• Малко инфо...

Става дума за ИНДИВИДУАЛНА ЗАСТРАХОВКА "ЖИВОТ", СВÚРЗАНА С ИНДЕКСЕН СЕРТИФИКАТ, В ЕВРО „Алианц Топ Инвест II” .
                                "Животът трябва да се живее с любов, за да го разберем, и с хумор, за да го понесем"

Коментар

Working...
                                X