IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В какво да инвестирам 20 000 лв.?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Абе що вие не си купите от тези акции а карате новобранците а?
    Ей па големи разбирачи станахте

Коментар

• Правилно - да ги нюхаш работите трябва - интуицията често струва повече от 18 тона емпирични познания...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Всъщност пропуснах най-важното НЮХ, а това или го имаш или го нямаш и НЕМА ДА СЕ ПЛАШИШ,КОПЕЛЕ, също като на борсата"

Все пак намерих две печатни грешки в анализа. Това ми говори, че дори и най-добрите екземпляри от нежния пол не са съвършени до край (вдигна ми се самочувствието)!!!

Автентичният израз е: "... нема да се пУашиш копеУе..." ;-)

Коментар

• Затова хората с по две дипломи от години работят при нас и когато си мислят, че са му схванали цаката и се отделят (с част от излъганите от тях клиенти) след два-три месеца фалират или го карат кокошкарската... В последствие клиентите се връщат, разбира се...

Печеливш бизнес (вече) се прави:

1. С много пари, недостатъчното количество те обрича винаги да си на ръба на оцеляването, дори само ако разчиташ на търговските отстъпки, камо ли на оборот... Като примар малка книжарница и Ориндж център, Офис 1 и т.н. бакалия и Метро и т.н.

2. С много късмет (вече) защото от фирми се прескачаме, а като се има предвид, че пазара у нас е ограничен т.е. трябва да предлагаш на много хора оригинален продукт, да ама откъде да го вземеш е въпросът...

3. Да плащаш добре на хората си, за да имат интерес да работят за теб - отново се връщаме на парите, нали ...

4. Абсолютно здрави нерви, липса на свободно време, няма те в къщи до по нощите, докато копаш и налучкваш нов продукт или смяташ как ти излиза номерът, телефонът звъни когато трябва и когато не - делник, празник, отпуска, няма такъв филм като отпуска,
          да имаш подкрепата на семейството или най-добре и то да е в кюпа, за да не мрънка, приятелите от бранша не са без значение, да членуваш във всички браншови организации, да имаш връзки, където трябва и т.н. т.н.

С две думи няма училище за тази работа, мен ако питате и ако си мислите за онези с червените пари, да при тях може и да е било лесно, но в повечето случаи това е рецептата на редовия български предприемач от средния ешалон.

И не на последно място да си в час!!!

Всъщност пропуснах най-важното НЮХ, а това или го имаш или го нямаш и НЕМА ДА СЕ ПЛАШИШ,КОПЕЛЕ, също като на борсата
          tya

Коментар

• http://blog.bg/viewpost.php?id=560
            МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• УНСС

Коментар

• А как може някои да се научи да прави печеливш бизнес ?

Коментар

• Именно... за някои с 20 бона може да се направи "бизнес", но това ще е кокошкарска работа...

Коментар

• Изясни се, че въпросът е не дали да инвестира на БФБ, а как точно да го направи!!
                    Частен “бизнес” с 20 бона ..... като тегли на края чертата и си калкулира собствения труд в 90% от случаите ще се окаже, че следващата най-добра възможност (акции, влог или ЦК) е доста по печеливша.

Успех на тези които играят

Коментар

• Хе-хе, че те канибалите (истинските поне) не ядат други човеци от глад и постоянно, а само с ритуална цел... :-)

Коментар

• Kefal, ти как мислиш , партийните куфари стари ли са или нови са?
                        По втория въпрос- знаеш ли историята за лисицата , която ходела след коча и чакала да му паднат мъдурките .
                        По третия въпрос - това/ борсата/ била наложена от живота.
                        Да така е , но на Запад.
                        Колко от мажоритарите са доброволно листвани на борсата?
                        По 4 тия въпрос- Току така не се прави печеливш бизнес.
                        Да така е , но за новака- БФБ не е най- удачното вложение на парите му докато се учи на печеливш бизнес.

Коментар

• Някой журналист може да пусне нещо от сорта:

За канибалите темата "В какво да инвестирам 2000 лв." има нови измерения. Тя третира тяхната психология и взаимоотношенията между тях, както и жизненоважният за тях въпрос: ядат ли (и ако -да, тогава ловят ли си сами-) риба канибалите... ;-)

Коментар

• Първия канибал няма да лови риба ,защото е канибал.
                            Та ще поиска да изяде втория канибал.
                            Но втория канибал понеже има по- висша цел ,ще убеди някак си първия ,че не е много вкусен , но с сигурност знае къде има много и вкусни субекти :-)

Коментар

• Куфаров,от старите или от новите куфари си.Това едно.Второ,аз специално разчитам на някой мажоритар да му писне за да си купя една малка частица от дела му.Трето ,тази игра не е измислена случайно.Той живота си я е наложил.И четвърто,не мисля че можеш ей така да почнеш да правиш веднага печеливш бизнес.Защо парите ти да не работят и по друг начин.

Коментар

• Първия канибал ще си направи въдица и ще клекне край реката, надявайки се да улови някой рибок.
                                Вторият канибал ще откърши една суровица и ще почне да бие първият по мозъкът, за да го признае за шеф.
                                Да.

Коментар

Working...
                                X