Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В какво да инвестирам 20 000 лв.?
Collapse
X
-
"Всъщност пропуснах най-важното НЮХ, а това или го имаш или го нямаш и НЕМА ДА СЕ ПЛАШИШ,КОПЕЛЕ, също като на борсата"
Все пак намерих две печатни грешки в анализа. Това ми говори, че дори и най-добрите екземпляри от нежния пол не са съвършени до край (вдигна ми се самочувствието)!!!
Автентичният израз е: "... нема да се пУашиш копеУе..." ;-)
Коментар
-
Затова хората с по две дипломи от години работят при нас и когато си мислят, че са му схванали цаката и се отделят (с част от излъганите от тях клиенти) след два-три месеца фалират или го карат кокошкарската... В последствие клиентите се връщат, разбира се...
Печеливш бизнес (вече) се прави:
1. С много пари, недостатъчното количество те обрича винаги да си на ръба на оцеляването, дори само ако разчиташ на търговските отстъпки, камо ли на оборот... Като примар малка книжарница и Ориндж център, Офис 1 и т.н. бакалия и Метро и т.н.
2. С много късмет (вече) защото от фирми се прескачаме, а като се има предвид, че пазара у нас е ограничен т.е. трябва да предлагаш на много хора оригинален продукт, да ама откъде да го вземеш е въпросът...
3. Да плащаш добре на хората си, за да имат интерес да работят за теб - отново се връщаме на парите, нали ...
4. Абсолютно здрави нерви, липса на свободно време, няма те в къщи до по нощите, докато копаш и налучкваш нов продукт или смяташ как ти излиза номерът, телефонът звъни когато трябва и когато не - делник, празник, отпуска, няма такъв филм като отпуска,
да имаш подкрепата на семейството или най-добре и то да е в кюпа, за да не мрънка, приятелите от бранша не са без значение, да членуваш във всички браншови организации, да имаш връзки, където трябва и т.н. т.н.
С две думи няма училище за тази работа, мен ако питате и ако си мислите за онези с червените пари, да при тях може и да е било лесно, но в повечето случаи това е рецептата на редовия български предприемач от средния ешалон.
И не на последно място да си в час!!!
Всъщност пропуснах най-важното НЮХ, а това или го имаш или го нямаш и НЕМА ДА СЕ ПЛАШИШ,КОПЕЛЕ, също като на борсатаtya
Коментар
-
Изясни се, че въпросът е не дали да инвестира на БФБ, а как точно да го направи!!
Частен “бизнес” с 20 бона ..... като тегли на края чертата и си калкулира собствения труд в 90% от случаите ще се окаже, че следващата най-добра възможност (акции, влог или ЦК) е доста по печеливша.
Успех на тези които играят
Коментар
-
Kefal, ти как мислиш , партийните куфари стари ли са или нови са?
По втория въпрос- знаеш ли историята за лисицата , която ходела след коча и чакала да му паднат мъдурките .
По третия въпрос - това/ борсата/ била наложена от живота.
Да така е , но на Запад.
Колко от мажоритарите са доброволно листвани на борсата?
По 4 тия въпрос- Току така не се прави печеливш бизнес.
Да така е , но за новака- БФБ не е най- удачното вложение на парите му докато се учи на печеливш бизнес.
Коментар
-
Куфаров,от старите или от новите куфари си.Това едно.Второ,аз специално разчитам на някой мажоритар да му писне за да си купя една малка частица от дела му.Трето ,тази игра не е измислена случайно.Той живота си я е наложил.И четвърто,не мисля че можеш ей така да почнеш да правиш веднага печеливш бизнес.Защо парите ти да не работят и по друг начин.
Коментар
Коментар