If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
търся си следното заглавие: r. brealey & s. myers principes de gesstion financiere 7th edition; на френски е.Благодаря предварително въпреки че не се надявам кой знае клоко!
На френски ли трябва да е?
Имам тези:
Principles of Corporate Finance
Financial Analysis with Excel
"Principles of Corporate Finance.-Presentation"
Fundamentals of Corporate Finance
търся си следното заглавие: r. brealey & s. myers principes de gesstion financiere 7th edition; на френски е.Благодаря предварително въпреки че не се надявам кой знае клоко!
Здравейте на всички,
Търся спешно на електронен формат следната книга: "Mark Grinblatt and Sheridan Titman, Financial Markets and Corporate Strategy, McGraw-Hill, Inc., 2nd Edition, 2001".
Искам да помоля ако някой я има да ми прати лично съобштение за да уточним имейлите си.
Благодаря предварително!!
kliknete na "books" sled tova red 8-me "Investenment valuation (second edition)" i ot tam "manuscript"
Коментар
Anton Chigurh
За съжаление я нямам в електронен вид. Ако има ентусиасти, които биха могли да я сканират бих я споделил. Книгата в комбинация със spreadsheetовете е доста добра комбинация.
Горещо ви препоръчвам "Investment Valuation" SE на ASWATH DAMODARAN наскоро я препрочетох много е добра.
Valuation на McKinsey & Company не е лоша. Успех.
а първата имаш ли я в електронен вид?
аз съм чел някои неща на Дамодаран, наистина е страхотно добър
има и интересни spreadsheets в сайта му
Коментар