IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не цвети, съжалявам нямам го, мислех, че го имам но уви. ако имаш питане за някой друг кажи да потърся. иначе тази ще си я потърся и за мен четох книгите които беше казала и наистина са доста интересни, само дето с руския малко съм....))

Коментар

• ATB - nameri li u4ebnika?

Коментар

• нямам думи ами да оставим тая тема, че сигурно на всички е позната, пък и не и е мястото тука. няма да коментирам и новият ректор, и промените настъпили там от май юни месец. моето мнение е, че и задочно да си и даскалите да не си гледат работата, ти ако имаш акъл и искаш да научиш нещо повече и без тяхна помощ ще си го направил. кофти е само дето те късат по хиляда пъти заради пари, от личен опит го казвам, не се признават оценки, които са нанесени в протоколи, зам. ректори ти казват "какви са тия любовни писма дето си ги написал" (жалба относно непризнаването на моя оценка), и още много примери мога да давам. важното е ти да имаш мерак и малко късмет....

Коментар

• [quote="atb"]
          Първоначално изпратено от mysterious
          Първоначално изпратено от atb

тоя сайт докато бях студент беше актуален, сега нищо ново не са качили,
          на мен ми е много чудно има ли младежи дето да правят казусите сега ...
          Абе прав си , но пък показва точно колко "хубави" неща се случват там и продължават в момента, защото сега аз завършвам и виждам докъде са го докарали. до под кривата круша, да не казвам, че е още по-зле. за казусите н питай. по Валути беше супер казус, стига да имаше кой да обясни кое, къде, как и защо. супер, после се разбра, след изпита ни се каза, че модела го има в техния нов учебник по финансов анализ с новият му диск. супер е диска имам го ама след дъжд качулка.... правил съм още няколко казуса по портфейл и банков анализ, там нещата са по-добре абе както се казва " ще поживеем пък ще видим".
          Сестра ми завършва там, аз също съм учил в Свищов. Но като гледам нивото сега какво е и сравнявам с нас - нещата доста пропадат. И като ниво на студентите, и като ниво на преподавателите!

Коментар

• Първоначално изпратено от tsveti
            Здравейте, знае ли някой къде мога да намеря този учебник: “Traders secret code” от Мark McRae?
            абе да не ти давам големи надежди, но мислия, че я имам на компа, но вкъщи довечера ще провверя и ако е тя ще ти я пратя. ти търси през другото време

Коментар

• [quote="mysterious"]
              Първоначално изпратено от atb

Абе прав си , но пък показва точно колко "хубави" неща се случват там и продължават в момента, защото сега аз завършвам и виждам докъде са го докарали. до под кривата круша, да не казвам, че е още по-зле. за казусите н питай. по Валути беше супер казус, стига да имаше кой да обясни кое, къде, как и защо. супер, после се разбра, след изпита ни се каза, че модела го има в техния нов учебник по финансов анализ с новият му диск. супер е диска имам го ама след дъжд качулка.... правил съм още няколко казуса по портфейл и банков анализ, там нещата са по-добре абе както се казва " ще поживеем пък ще видим".

Коментар

• Napravo rename-nete temata Svishtov - reunion.

Коментар

• Първоначално изпратено от atb

Събрахме сееееееееееееееееее ааа междо другото незнам дали сте посещавали едно сайтче, пък може и някой от вас да го е правил ама си заслужава ако не сте www.paste.hit.bg enjoy!!!
                  "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Здравейте, знае ли някой къде мога да намеря този учебник: “Traders secret code” от Мark McRae?

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
                      Първоначално изпратено от rate
                      mysterious, ти кога си учил в свищов и ква спец си бил
                      Финанси,
                      2001 - Бакалавър,
                      2002 - Магистър
                      Събрахме сееееееееееееееееее ааа междо другото незнам дали сте посещавали едно сайтче, пък може и някой от вас да го е правил ама си заслужава ако не сте www.paste.hit.bg enjoy!!!

Коментар

• http://dma.masterforex-v.org/

Коментар

• Първоначално изпратено от rate
                          Всички негови сайтове са свалени от нета, не знам по каква причина. Но този за финансовия анализ беше интерес, защото ми напомни за времето, когато ние учехме анализа при Захариев.
                          Не знам дали си малоумен или на такъв се правиш, но ясно написах, че сестра МИ (моята сестра) също завърши СА. Тя му беше студентка миналата година и от нея за първи път видях сайта му по анализ. Тя твърдеше, че имал и по другите дисциплини, по които преподавал, но не ги знае.
                          кредитирането и борсовата търговия не са простили на никого ;-)
                          разбрахме се,

Коментар

• Всички негови сайтове са свалени от нета, не знам по каква причина. Но този за финансовия анализ беше интерес, защото ми напомни за времето, когато ние учехме анализа при Захариев.
                            Не знам дали си малоумен или на такъв се правиш, но ясно написах, че сестра МИ (моята сестра) също завърши СА. Тя му беше студентка миналата година и от нея за първи път видях сайта му по анализ. Тя твърдеше, че имал и по другите дисциплини, по които преподавал, но не ги знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от rate
                              www.fanalysis.blogspot.com
                              Ако имат студентчета тука сигурно знаят и другите, аз знам само за този, сестра ми му беше студентка.
                              ок, в такъв случай последната дума студентка или състудентка да се чете?
                              и линка нещо не го отворих :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
                                Първоначално изпратено от rate
                                www.fanalysis.blogspot.com
                                Ако имат студентчета тука сигурно знаят и другите, аз знам само за този, сестра ми му беше студентка.
                                не го разбрах съвсем този пост,
                                а ти по какво преподаваш
                                Че аз изобщо не преподавам!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ха-ха-ха пукнах се от смях. Ебаси тъпото. Ма ти нищо не си разбрал.

Коментар

Working...
                                X