аз малко по-рисково на своя глава, но и замислям да инвестирам в стандарт инвестмънт или в юг маркет като везната клони към пътрвите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от atbцвети, личи си че си една от просветените, чела доста книжки, я да те питам аз нещо, тъй като ти обесняваш за валутната търговия, мен повече ме интересува капиталовия пазар. кажи ми кои показатели гледаш, спекулираш ли само или правиш диверсифицирани портфеили. и ако да кажи някои нови методи,, че тия които знам аз не че не вършат работа, но не са чак толкова точни или колкото на мен ми се иска да бъдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersДа, тази е много хубава, по нея цяла дисертация написах.
http://www.stern.nyu.edu/%7Eadamodar...ln2ed/ch15.pdf.
Коментар
-
Идеята е, че за да има съществено ценово движение зад него трябва да стоят много пари. С този индекс MFI виждаме накъде отиват парите:
ако цената тръгне нагоре, MFI достигне ниво 80, болинджър бандс се отворят след като са били стеснени (10 и 20 периодните болинджър бандс следва да са били приблизително с еднаква ширина, т.е. пазарът е бил в консолидация), стандартното отклонение от права линия тръгне нагоре , АXD тръгне нагоре и достигне 20-25 , следователно купувай,но
Ако: цената тръгне надолу, MFI достигне ниво 20, болинджър бандс се отворят след като са били стеснени, стандартното отклонение от права линия тръгне нагоре , АXD тръгне нагоре и достигне 20-25 , следователно продавай.
Коментар
-
цвети, личи си че си една от просветените, чела доста книжки, я да те питам аз нещо, тъй като ти обесняваш за валутната търговия, мен повече ме интересува капиталовия пазар. кажи ми кои показатели гледаш, спекулираш ли само или правиш диверсифицирани портфеили. и ако да кажи някои нови методи,, че тия които знам аз не че не вършат работа, но не са чак толкова точни или колкото на мен ми се иска да бъдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysteriousЦвети,
направо се изкушавам да те поканя на едно малко да ми ги обясниш тези работи дето не ги разбирам ...
cases@abv.bg
Коментар
-
Цвети,
направо се изкушавам да те поканя на едно малко да ми ги обясниш тези работи дето не ги разбирам ...
cases@abv.bg"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
За ATB: Аз търгувам като гледам следните неща: 4h, Bollonger bands за 20 и 10 периода, Money Flow Index за 10 периода, AXD за 14 периода, стандартно отклонение за 20 периода. Чакам да се оформи някой тренд, не търгувам на 5-15 минутни. Търгувам само, когато цената излезе от канала. Там се правят истинските пари.
Коментар
-
абе цвети ти си жестока бе аз преди време го гледах този сайт ама като знам колко пъти съм се регистрирал на различни места и почти нищо не пращат се бях отказал да се регна и тук ама сега щом казваш го направих и съм доволен. като заговорихме за литература, има една нова книжка "Корпорадивен анализ" на Боб Вос. добра е, съшо за пазара има една много добра според мен Живея в България, печеля в Ню Йорк
Ивайло Груев, Даниел Кръстев, Как да търгуваме на финансовите пазари
Светлин Минев, жалко само, че тези книги ги няма в електронен формат и трябва да се закупят, но ги има, аз най-често проверявам в офиса на сиела, ако си от ВТ той е в съдебната палата, ако не незнам ))))))))
Коментар
-
http://www.tradeology.com/
АТB, регистрирал ли си се в този сайт? Изпращат безплатни уроци, базирани на учебника.
Коментар
Коментар