IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Боримечката
    Бошко, имам една молба към теб, като наш гуру и доставчик на качествена литература

готвейки се за второто ниво на ЦФА-то виждам, че много ми липсва сбитата и добре поднесена информация от Schweser ...

дали не могат да се намерят някъде сканираните им материали за 2008?
    Заповядай. Напоследък почти не ми остава никакво свободно време и затова не ги бях качил.
    CFA 2008 Level 2

Коментар

• Интересувам се от специализирана литература, която да превеждам, нещо ценно, което може да заинтересува български издател

Коментар

• моля за информация за финансова литература на български език (линк)

Коментар

• Бошко, имам една молба към теб, като наш гуру и доставчик на качествена литература

готвейки се за второто ниво на ЦФА-то виждам, че много ми липсва сбитата и добре поднесена информация от Schweser ...

дали не могат да се намерят някъде сканираните им материали за 2008?

Коментар

• Georgi, писах ти на ЛС преди време относно книжката, но не получих отговор.Ако имаш някоя бройка в повече ще се радвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
              Първоначално изпратено от dimilov
              8989,в библиотеката на УНСС го има.Мисля че можеш да си купиш или поръчаш ксерокопие оттам.Нищо чудно и някой от колегите да го има в електронен вариант и да ти го даде.Успех!
              o kserokopija razprostranjavate a, ei sja ste se obdaj na Bodi i Zwi, da doidat da vi nakagat
              та ксерокопията си ги продават направо в книжарниците пред унсс - питаш ги за книгата, а те ти предлагат готово ксерокопие и обясняват, че било насметка
              ти откъде падаш?
              ако Боди и Зви искат да съдят някого, има да чакат да им дойде реда дълго време
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                8989,в библиотеката на УНСС го има.Мисля че можеш да си купиш или поръчаш ксерокопие оттам.Нищо чудно и някой от колегите да го има в електронен вариант и да ти го даде.Успех!
                o kserokopija razprostranjavate a, ei sja ste se obdaj na Bodi i Zwi, da doidat da vi nakagat

Коментар

• 8989,в библиотеката на УНСС го има.Мисля че можеш да си купиш или поръчаш ксерокопие оттам.Нищо чудно и някой от колегите да го има в електронен вариант и да ти го даде.Успех!

Коментар

• 8989, изпратил съм ти ЛС. Имаш го. Щото аз докъто стигна до 25тата стр., забравям кой е главния герой. Уа-а-а-а-уууу!!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от 8989
                      Някой може ли да ми каже от къде да си закупя "Инвестиции" на Боди, Зви, Алекс Кейн и др.
                      Благодаря предварително!
                      казват, че е изчерпана, но провери в ориндж център, хеликон или подобни

Коментар

• Някой може ли да ми каже от къде да си закупя "Инвестиции" на Боди, Зви, Алекс Кейн и др.
                        Благодаря предварително!

Коментар

• Купете си ги от амазон то по-добро от това да си купиш книга, която да ти помага в работата няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            аз пък търся Credit Derivatives Pricing Models: Models, Pricing & Implementation by Philipp J. Schonbucher мерси предварително
                            i az iskam, ama njama

Коментар

• аз пък търся Credit Derivatives Pricing Models: Models, Pricing & Implementation by Philipp J. Schonbucher мерси предварително

Коментар

• Би ли някой ми помогнал да намеря в електронен вид "Fundamentals of financial management" 12th edition на авторите: James C. Van Horne &
                                John M Wachowicz

Коментар

Working...
                                X