IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julia75
    Ех, а за Level III няма ли нещо, Boshko не можеш ли да измислиш и за нас нещо?
    Не, само това съм намерил засега.

Коментар

• Ех, а за Level III няма ли нещо, Boshko не можеш ли да измислиш и за нас нещо?

Коментар

• [quote="boshko"] Вариант 1: Цъкаш на PDF файла и те пита къде да го и запазиш.
        Вариант 2: Цъкаш на PDF файла и се отваря в Acrobat Reader, тогава в него цъкаш дискетката (Save...)
        Вариант 3: Цъкаш върху и иконката на PDF файла с десен бутон и избираш Save target as... [quote="boshko"]

Кефиш ма, шти звънна,
        мерси много ;-)

Коментар

• Намеих и CFA 2008 Level 1 към който има и някаква програма. Ако някой има желание да я пробва, нека да каже дали си заслужава (сканирал съм я за вируси, но това не гарантира 100% безопастност - пробрайте на ваша отговорност!)
          Mersi mnogo, boshko ...

Коментар

• Вариант 1: Цъкаш на PDF файла и те пита къде да го и запазиш.
            Вариант 2: Цъкаш на PDF файла и се отваря в Acrobat Reader, тогава в него цъкаш дискетката (Save...)
            Вариант 3: Цъкаш върху и иконката на PDF файла с десен бутон и избираш Save target as...

Първоначално изпратено от Кака Дечка
            Първоначално изпратено от boshko
            Намеих и CFA 2008 Level 1 към който има и някаква програма. Ако някой има желание да я пробва, нека да каже дали си заслужава (сканирал съм я за вируси, но това не гарантира 100% безопастност - пробрайте на ваша отговорност!)
            аз съм проста кака, някой може ли да ми каже, как точно да си ги сваля? Благодаря му предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
              Намеих и CFA 2008 Level 1 към който има и някаква програма. Ако някой има желание да я пробва, нека да каже дали си заслужава (сканирал съм я за вируси, но това не гарантира 100% безопастност - пробрайте на ваша отговорност!)
              аз съм проста кака, някой може ли да ми каже, как точно да си ги сваля? Благодаря му предварително.

Коментар

• njakvi mnenija za:

Applied Equity Analysis
                http://www.amazon.com/Applied-Equity...3435074&sr=1-1

Коментар

• Намеих и CFA 2008 Level 1 към който има и някаква програма. Ако някой има желание да я пробва, нека да каже дали си заслужава (сканирал съм я за вируси, но това не гарантира 100% безопастност - пробрайте на ваша отговорност!)

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                    Първоначално изпратено от Боримечката
                    Бошко, имам една молба към теб, като наш гуру и доставчик на качествена литература

готвейки се за второто ниво на ЦФА-то виждам, че много ми липсва сбитата и добре поднесена информация от Schweser ...

дали не могат да се намерят някъде сканираните им материали за 2008?
                    Заповядай. Напоследък почти не ми остава никакво свободно време и затова не ги бях качил.
                    CFA 2008 Level 2
                    иееееееееееей, Бошко ти си феноменален

много ти благодаря ... и някога ще трябва да те черпя много сериозно!

Коментар

• http://boshko.epac.to/ си го махнете от Bookmarks и позлвайте http://boshko.com/
                      В този случай работещия линк е:
                      http://boshko.com/download/index.php...ental+analysis

Първоначално изпратено от k.arni
                      mojesh da si ia svalish
                      http://boshko.epac.to/download/index...ental+analysis

Първоначално изпратено от stormo
                      Zdraveite, iskam da popitam nqkoi znae li kude bih mogul da kupq knigata na Benjamin Gream-"Inteligentniqt Investor".Blagodarq predvaritelno.

Коментар

• mojesh da si ia svalish
                        http://boshko.epac.to/download/index...ental+analysis

Първоначално изпратено от stormo
                        Zdraveite, iskam da popitam nqkoi znae li kude bih mogul da kupq knigata na Benjamin Gream-"Inteligentniqt Investor".Blagodarq predvaritelno.

Коментар

• Първоначално изпратено от stormo
                          amazon.co.uk

The Intelligent Investor by Benjamin Graham

Коментар

• Zdraveite, iskam da popitam nqkoi znae li kude bih mogul da kupq knigata na Benjamin Gream-"Inteligentniqt Investor".Blagodarq predvaritelno.

Коментар

• Коя книга според вас би се котирала на българския пазар, ако се преведе, нещо, което го няма на български и бибило ценно за специалисти
                              Ще се радвам да ми пишете на профила или на адрес
                              educationofyou@abv.bg
                              Благодаря предварително

Коментар

• Ще ми препоръчате ли книга, която би била ценна за специалисти и би се продавала, но не е превеждана
                                бих се радвала да ми пратите на профила или на адрес
                                educationofyou@abv.bg

Коментар

Working...
                                X