А бе вижте какви филмчета прави ИИ https://www.facebook.com/reel/1705390377047524, хайде направете и вие нещо такова
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диалози с ИИ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТвоят ИИ е тотал щета.
Купи по неговите препоръки и догодина ще се смеем заедно с целия форум ....
днес се присмива на разни Изкуствени Интелекти,
утре сигурно ще се присмива на Айнщайн
Last edited by barbaron; 31.01.2025, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronАз не ползвам българската борса, затова няма да проверявам този път отговора на ИИ1
----------------------------
Въз основа на актуалните анализи и прогнози, ето няколко препоръки за акции на Българската фондова борса (БФБ) за 2025 г.:
......
Купи по неговите препоръки и догодина ще се смеем заедно с целия форум ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеАз имах проект да обучавам модел на българските закони и да е нещо като адвокат, но българския език се оказа проблем, за това ни трябват институции като БАН да обучат български модел който може да се тренира.
Първоначално изпратено от barbaronУважаеми модератори,
Pyramid, dmm, supertraderзамърсяват всяка тема с безсмислени, несвързани с темата реплики.
Моля Ви, не им позволявайте да замърсяват една от малкото сериозни теми във Вашия форум
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз имах проект да обучавам модел на българските закони и да е нещо като адвокат, но българския език се оказа проблем, за това ни трябват институции като БАН да обучат български модел който може да се тренира.
Първоначално изпратено от barbaronЕдин ЕГГ пак се обади, без да разбира за какво става дума в тази тема
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРазбира се, тъй като нищо няма да разбереш,
няма да ти описвам каква инфраструктура съм си направил
от машините с Nvidia и дисковете, които ползвах за Crypto-Coin-Mining
както и Cloud Services, които ползвам сега
Нито пък ще споделям с теб, че съм пред няколко компютри
7/7, 14/24, от 1969 г. до днес
Нито, че бях един от първите Internet Providers във Франция 1995 г.
И почти безброй други неща
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
И локално с какви данни работи?
С кеш от инвестора ли?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЗа другите не знам, но моите забележки са дълбоко смислени и във всяко изречение са концентрирани две страници ИИ плява. Най-малко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronУважаеми модератори,
"Pyramid" замърсява всяка тема с безсмислени, несвързани с темата реплики.
Моля Ви, не му позволявайте да замърсява една от малкото сериозни теми във Вашия форум
Можете да добавите в списъка Pyramid, vikhunter, dmm, supertrader
За другите не знам, но моите забележки са дълбоко смислени и във всяко изречение са концентрирани две страници ИИ плява. Най-малко.
- 1 like
Коментар
Коментар