If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Brain, уважавам сериозното ти присъствие из темите във форума на Investor и съм сигурен, че знаеш че всеки "калпав" или не инвеститор предпочита да плаща колкото се може по-малко от своите пари.
Здравеите инвеститорчета!
БФБ намали комисионните си с цел търговията да стане по атрактивна за по-голям брой инвеститори. Това дали обаче ще накара посредниците да намалят своите комисионни за Кобосчетата? Какво мислите???
Като чета постингите в тази тема, се чувствам задължен да благодаря на Карол за това, че особено приятно ме изненадаха един ден, когато сбърках при една поръчка за продажба да сложа "BUI" Не минаха и десет секунди, звъннаха ми - "Нещо да си сбъркал?"Спестиха ми грешни парици, но повече ме зарадваха с това, че мога да разчитам на тях дори и в пропуските си. Инак обслужването им като скорост, точност и пр. наистина е безупречно.
Подходящ момент в тази тема е да обсъдим и това, дали многото криенти не пречат на посредника да реагира бързо и да бъде адекватен. Според мен това е въпрос на софтуер, на програма. Имам пред вид отново Карол, тяхната бързина на реагиране.
Нека спомена и едно общо взето не обсъждано досега предимство за нас, когато сме при посредник с повечко клиенти.Там всеки клиент остава анонимен, защото няма как го следят какво какво точно върши. А всеки от нас си има своите дребни търговски похвати и шмекерии, които не би желал да ги се научават от когото които и да било. Всъщноста само посредникът има възможност за такъв шпионаж, особено ако дреме на монитора само с няколцина клиенти.
Защо си губите времето да сравнявате комисионните на различните посредници, ако сте сериозен инвеститор, с приличен портфейл, навсякъде ще ви дадат добри комисионни. Аз лично търгувам при посредника с най-много клиенти на платформата и съм повече от доволен, няма да му правя реклама. Нека мислим как да направим някой процент доходност, а не как да спестим някой промил комисионна.
Напълно подкрепям мнението ти Dragster, и аз търгувам чрез лидера в COBOS - това са Карол, защо да не им направя реклама, статистиката сама говори http://investor.bg/article.php?id=29731 Имат си директен телефон за кобос клиенти, супер бързо потвърждават поръчките и адски добре се държат с клиентите, просто пичове. А и имат офиси в цялата страна ...
не знам за сист1, но аз преди седмица сключих договор с евър за кобос и служителите им бяха много учтиви и експедитивни. вече имам десетина подадени поръчки и доста бързо ги потвърждават и пращат към борсата - за по малко от 10 секунди, това едва ли може да се случи при посредник със 100 или 200 клиента. не мисля че е важно един посредник да има най-много клиенти на кобос, а да им изпълнява бързо и коректно поръчките.
Karoll imat nai-mnogo COBOS klienti, i potvarjdavat porachkite mnogo barzo - pod 5 sekundi obiknoveno...
не знам за сист1, но аз преди седмица сключих договор с евър за кобос и служителите им бяха много учтиви и експедитивни. вече имам десетина подадени поръчки и доста бързо ги потвърждават и пращат към борсата - за по малко от 10 секунди, това едва ли може да се случи при посредник със 100 или 200 клиента. не мисля че е важно един посредник да има най-много клиенти на кобос, а да им изпълнява бързо и коректно поръчките.
Вярно е аз не разбирам нищо , но как ще печелите Вие ако няма такива като мен .Колкото до промоции аз не се интересувам от това моята цел е на лято с куфар пари към Карибите .Така че помогнете моля!
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Защо си губите времето да сравнявате комисионните на различните посредници, ако сте сериозен инвеститор, с приличен портфейл, навсякъде ще ви дадат добри комисионни. Аз лично търгувам при посредника с най-много клиенти на платформата и съм повече от доволен, няма да му правя реклама. Нека мислим как да направим някой процент доходност, а не как да спестим някой промил комисионна.
Коментар