IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-изгодни условия за COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Brain, уважавам сериозното ти присъствие из темите във форума на Investor и съм сигурен, че знаеш че всеки "калпав" или не инвеститор предпочита да плаща колкото се може по-малко от своите пари.

Коментар

• Борсата верно сваля комисионните, но гаранционния фонд ще неутрализира този ефект, че даже и отгоре според мен.

Коментар

• На калпав инвеститор комисионните му виновни. Нали трябва да има за всички.

Коментар

• Ха дано

Коментар

• Здравеите инвеститорчета!
            БФБ намали комисионните си с цел търговията да стане по атрактивна за по-голям брой инвеститори. Това дали обаче ще накара посредниците да намалят своите комисионни за Кобосчетата? Какво мислите???

Коментар

• Като чета постингите в тази тема, се чувствам задължен да благодаря на Карол за това, че особено приятно ме изненадаха един ден, когато сбърках при една поръчка за продажба да сложа "BUI" Не минаха и десет секунди, звъннаха ми - "Нещо да си сбъркал?"Спестиха ми грешни парици, но повече ме зарадваха с това, че мога да разчитам на тях дори и в пропуските си. Инак обслужването им като скорост, точност и пр. наистина е безупречно.
              Подходящ момент в тази тема е да обсъдим и това, дали многото криенти не пречат на посредника да реагира бързо и да бъде адекватен. Според мен това е въпрос на софтуер, на програма. Имам пред вид отново Карол, тяхната бързина на реагиране.
              Нека спомена и едно общо взето не обсъждано досега предимство за нас, когато сме при посредник с повечко клиенти.Там всеки клиент остава анонимен, защото няма как го следят какво какво точно върши. А всеки от нас си има своите дребни търговски похвати и шмекерии, които не би желал да ги се научават от когото които и да било. Всъщноста само посредникът има възможност за такъв шпионаж, особено ако дреме на монитора само с няколцина клиенти.

Коментар

• Re: Скъпи на триците, евтини на брашното

Първоначално изпратено от dragster
                Защо си губите времето да сравнявате комисионните на различните посредници, ако сте сериозен инвеститор, с приличен портфейл, навсякъде ще ви дадат добри комисионни. Аз лично търгувам при посредника с най-много клиенти на платформата и съм повече от доволен, няма да му правя реклама. Нека мислим как да направим някой процент доходност, а не как да спестим някой промил комисионна.
                Напълно подкрепям мнението ти Dragster, и аз търгувам чрез лидера в COBOS - това са Карол, защо да не им направя реклама, статистиката сама говори http://investor.bg/article.php?id=29731 Имат си директен телефон за кобос клиенти, супер бързо потвърждават поръчките и адски добре се държат с клиентите, просто пичове. А и имат офиси в цялата страна ...

Коментар

• Da oba4e EVER imat ofis samo v Sofiq.Az ako sam,primerno v Plovdiv?
                  Всичко е възможно,само желание да има!
                  Делян Костов ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от svetla_r
                    не знам за сист1, но аз преди седмица сключих договор с евър за кобос и служителите им бяха много учтиви и експедитивни. вече имам десетина подадени поръчки и доста бързо ги потвърждават и пращат към борсата - за по малко от 10 секунди, това едва ли може да се случи при посредник със 100 или 200 клиента. не мисля че е важно един посредник да има най-много клиенти на кобос, а да им изпълнява бързо и коректно поръчките.
                    Karoll imat nai-mnogo COBOS klienti, i potvarjdavat porachkite mnogo barzo - pod 5 sekundi obiknoveno...

Коментар

• не знам за сист1, но аз преди седмица сключих договор с евър за кобос и служителите им бяха много учтиви и експедитивни. вече имам десетина подадени поръчки и доста бързо ги потвърждават и пращат към борсата - за по малко от 10 секунди, това едва ли може да се случи при посредник със 100 или 200 клиента. не мисля че е важно един посредник да има най-много клиенти на кобос, а да им изпълнява бързо и коректно поръчките.

Коментар

• тогава действай
                        , че не се изкарва лесно куфар с пари

Коментар

• Вярно е аз не разбирам нищо , но как ще печелите Вие ако няма такива като мен .Колкото до промоции аз не се интересувам от това моята цел е на лято с куфар пари към Карибите .Така че помогнете моля!
                          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Скъпи на триците, евтини на брашното

Защо си губите времето да сравнявате комисионните на различните посредници, ако сте сериозен инвеститор, с приличен портфейл, навсякъде ще ви дадат добри комисионни. Аз лично търгувам при посредника с най-много клиенти на платформата и съм повече от доволен, няма да му правя реклама. Нека мислим как да направим някой процент доходност, а не как да спестим някой промил комисионна.

Коментар

• Бихте ли ми казали кои посредници и какви комисиони взимат "за централен депозитар". Ама много ми е интересно.

Коментар

• за никой не пропагандирам
                                просто съм се поинтересувал и съм проверил,
                                всеки говори според своя личен опит

Коментар

Working...
                                X