Сиско, имам чувството, че пропагандираш за Евър. Не съм се интересувал толкова от Евър, само им погледнах сайта и мога да ти кажа, че са по-скъпички. Нека момчето да види и Бенч Марк, там са включени в офертата въпросните по-дребни такси.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-изгодни условия за COBOS
Collapse
X
-
Приятелю, какво си се хванал толкова за Евър, като Бенч Марк ти дава по-добра оферта. Работя /не много интензивно/ с вторите, не мога да се оплача. Все пак Бенч Марк не взема комисионна за покупки. На Евър офертата е малко мъглява. И при покупка, и при продажба ли вземат обявената комисионна?
Коментар
-
Тази статистика, не е вярна и актуална. Попитах приятели в два посредника от класацията и ми казаха, че посочения брой клиенти е на всички сертификати издадени от БФБ на ИП-то през годината, а голяма част от клиентите, които са ги получили, отдавна са си закрили сметките, други са прехвърлили парите си на форекс, доверително и т.н.
Друг момент е че посредниците вадят сертификати за себе си. Дават ги по офисите, главно в провинцията за да могат тамошните служители да следят къде е пазара, при приемане на поръчки. Отделно и шефовете на ИП-та имали COBOS-и, за да следят и те пазара.
Коментар
Коментар