Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се подготвим за следващата криза
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Каква криза да очакваме ? Тогава да гледаме и какви пари ще изчезнат. Какво мислиш ? Каква криза очакваме ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
И опираме до въпроса-КОИ ПАРИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ СЛЕД ТАЗИ КРИЗА?Кои пари ще изчезнат?Кои стоки и групи стоки ще са от жизненоважно значение?
леща
Ориз
Опушено месо
Брашно
Въобще всичко дълготрайно без хладилник
Водни филтри
Цигари
Бутилки всякакви с алкохолен концентрат
Всякакви медикаменти
Колкото до парите...иска ли питане?
- 1 like
Коментар
-
И опираме до въпроса-КОИ ПАРИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ СЛЕД ТАЗИ КРИЗА?Кои пари ще изчезнат?Кои стоки и групи стоки ще са от жизненоважно значение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мдъъъ, нали и аз това казвам - парите са водещи. Наличието им би ти помогнало да станеш пригодим.Last edited by Todor Sabev; 09.12.2018, 00:01.
Коментар
-
Карабина с оптика!? Хвала!
П.П. И аз имам такава в касата
Коментар
-
Мдъъъ, нали и аз това казвам - парите са водещи. Наличието им би ти помогнало да станеш пригодим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДа напрегнем още малко картинката. Варвари - канибали
Да не дава Господ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Винаги го има и тоя риск...И него съм предвидил...В касата ,зазидана в стената имам две джепанета...Едното е за "нормален" лов,а другото за подборен отстрел....Все ще се мре,та се надявам да е достойно - с пушка в ръка.....
П.П. И аз имам такава в касатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Това правило важи и с пълна сила при финансови кризи и катастрофи.........Правенето на пари много прилича на воденето на воини..........Винаги и във всичко има такива които с удоволствие биха те премахнали било то финансово било физически.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това добре. Докато не ти я превземат варварите. Опазил Бог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това добре. Докато не ти я превземат варварите. Опазил Бог.
- 1 like
Коментар
-
Това правило важи при естествения подбор. След ядрена война /да не чува Господ, ще е решаващо/. Но сега, при наличието на достатъчно финансови средства всеки може да стане приспособим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Затова си поддържам каменната къщичка на село ,с дворче два декара,за каменната ера....А пък ,ако преминете в света на научната фантатика,пак ще си седа под навеса на каменната къщичка на село и ще ви се любувам....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНай-големия актив при криза винаги е бил и ще бъде един-ПРИСПОСОБИМОСТ.Оцеляват най-приспособимите а не най-силните.............Едно е сигурно.Светът ще е много по-различен след МАЙКАТА НА ВСИЧКИ КРИЗИ.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар