If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Роден и израсъл във Варна. 5-6 клас. Ловим гларуси в училище на казанлъшка поничка. Както си му е реда, корда, кукичка, поничка. Всичко купено от риболовния магазин, а поничките от пазара. Да ама не. Гларусът се хвана, излетя барабар с макарата от ръцете ми. Качи се на покрива на училището закачи се на един от комините и увисна грачейки с пълно гърло.
След 10 минути картинката. Аз надупен на покрива опитвам да откача гларуса. Над мен 200 гларуса пикират грачат и ми мислят злото. Цялото училище по прозорците барабар с учителите и директорката.
След още 10 минути. Гларусът е откачен. Полетната обстановка се нормализира. Аз слизам победоносно. И О, ужас. Насреща ми директорката и майка ми, своевременно повикана от нея.
По нататък е ясно
Заболя ме корема,Византиецо
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Преди много години, когато се наложи да се местя от Варна в София бях хванал малък гларус и го отглеждах на терасата. Идеята ми беше да го пускам в столицата да ми събира луканки от балконите- с пръстен на шията... В крайна сметка гларуса избяга (впоследствие разбрах , че майка го е пуснала) и нямах време да ловя и дресирам друг ... Години по- късно разбрах, че можеш да събираш луканки мнооого по-лесно ...
п.с. Уточнение - израстнах във Варна, не не ми викат НикитУ ...
Да обобщим: Инвестиции във въдици. За луканката. ;-/
Роден и израсъл във Варна. 5-6 клас. Ловим гларуси в училище на казанлъшка поничка. Както си му е реда, корда, кукичка, поничка. Всичко купено от риболовния магазин, а поничките от пазара. Да ама не. Гларусът се хвана, излетя барабар с макарата от ръцете ми. Качи се на покрива на училището закачи се на един от комините и увисна грачейки с пълно гърло.
След 10 минути картинката. Аз надупен на покрива опитвам да откача гларуса. Над мен 200 гларуса пикират грачат и ми мислят злото. Цялото училище по прозорците барабар с учителите и директорката.
След още 10 минути. Гларусът е откачен. Полетната обстановка се нормализира. Аз слизам победоносно. И О, ужас. Насреща ми директорката и майка ми, своевременно повикана от нея.
По нататък е ясно
Преди много години, когато се наложи да се местя от Варна в София бях хванал малък гларус и го отглеждах на терасата. Идеята ми беше да го пускам в столицата да ми събира луканки от балконите- с пръстен на шията... В крайна сметка гларуса избяга (впоследствие разбрах , че майка го е пуснала) и нямах време да ловя и дресирам друг ... Години по- късно разбрах, че можеш да събираш луканки мнооого по-лесно ...
п.с. Уточнение - израстнах във Варна, не не ми викат НикитУ ...
Роден и израсъл във Варна. 5-6 клас. Ловим гларуси в училище на казанлъшка поничка. Както си му е реда, корда, кукичка, поничка. Всичко купено от риболовния магазин, а поничките от пазара. Да ама не. Гларусът се хвана, излетя барабар с макарата от ръцете ми. Качи се на покрива на училището закачи се на един от комините и увисна грачейки с пълно гърло.
След 10 минути картинката. Аз надупен на покрива опитвам да откача гларуса. Над мен 200 гларуса пикират грачат и ми мислят злото. Цялото училище по прозорците барабар с учителите и директорката.
След още 10 минути. Гларусът е откачен. Полетната обстановка се нормализира. Аз слизам победоносно. И О, ужас. Насреща ми директорката и майка ми, своевременно повикана от нея.
По нататък е ясно
Инвестирайте в мамуни. Специално обучени, с нужната квалификация. Те ще се качват на клон за банана.
Преди много години, когато се наложи да се местя от Варна в София бях хванал малък гларус и го отглеждах на терасата. Идеята ми беше да го пускам в столицата да ми събира луканки от балконите- с пръстен на шията... В крайна сметка гларуса избяга (впоследствие разбрах , че майка го е пуснала) и нямах време да ловя и дресирам друг ... Години по- късно разбрах, че можеш да събираш луканки мнооого по-лесно ...
п.с. Уточнение - израстнах във Варна, не не ми викат НикитУ ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Подсещаш ме за едно посещение в Турция... /първо и последно... /
Предлагат ми вино в пласТмасарки... Вдигнах скандал... и за всички клиенти на хотела, изведнъж алкохола започнаха да го поднасят в стъклени чаши...
Не съм имал такова приключение там, но виното им поне което го сервират в хотелите към храната е гола вода. Нещо като нашия наливен алкохол. Което ми е правило впечатление, че бяло и червено е почти винаги с едни и същи етикети.
Подсещаш ме за едно посещение в Турция... /първо и последно... /
Предлагат ми вино в пласТмасарки... Вдигнах скандал... и за всички клиенти на хотела, изведнъж алкохола започнаха да го поднасят в стъклени чаши...
Ми искаш директ шишето ве пич ...и на туй ли да те уча ... шише си е шише и на турски !
Подсещаш ме за едно посещение в Турция... /първо и последно... /
Предлагат ми вино в пласТмасарки... Вдигнах скандал... и за всички клиенти на хотела, изведнъж алкохола започнаха да го поднасят в стъклени чаши...
В Турция алкохола не е на почит. Поне официялно. Пресъхна ми устата да ям перфектна скара ала" Кюфтеджи Осман" или "тава джигер" без да има бира или вино за да се преглътне:-(
На турски чаша е бардак...абе пълен бардак:-)
По темата: инвестирайте на сигурно!
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
... Скоро на едно барбекю отказах питие, защото бе в картонени чаши. Като ще е гарга, трябва да е рошава. Накрая някой се сети, защо отказвам и ми донесоха стъклена чаша за уиски.
Подсещаш ме за едно посещение в Турция... /първо и последно... /
Предлагат ми вино в пласТмасарки... Вдигнах скандал... и за всички клиенти на хотела, изведнъж алкохола започнаха да го поднасят в стъклени чаши...
Като проучвах Suntory Holdings бях шашнат с каква прецизност са разположили производството си, за да има подходящ климат. Не ставало хубаво уиски в сух, прекалено студен или прекалено топъл климат.
на никка пих едно по-евтино преди време all malt, към 46-49 лв беше в аванти, добре е, но ми беше далече от хибикито / 90лв пак в аванти/пробвай, така е най-сигурно. не съм никакъв експерт, това е ясно. пп като гледам как си напълнил чашата с лед....
тези се пият чисти.
Тая Никка Голд е доста повече, не е от обичайните уискита, а се продава само по фри шоповете, което значи, че въпреки дебелата цена, никой уважаващ себе си японец, не би пил вероятно подобно уиски от такава кичозна бутилка. А и вкусът му е прекалено тежък за мен.
В нета видях, че имат по-евтина версия с пластмасов, а не метален самурай, както и че има няколко вида от него. Обаче си е кич, ако ще и от злато да бе. Определено за мен, не си струва цената.
Бях пил преди година едно уиски на Сънтори (те май купиха Джим Бим скоро или щяха да ги купуват) и ме бе очаровало, но дори нямам идея колко струваше и точно какво бе, за съжаление - трябваше да запомня точно марката.
ПС: Всичко освен коняк, пия с лед, дори ракия за салатата. Жълтурковците в Япония също пият уискитата си с лед и от голяма чаша. Иначе ми е много турбо-дизел без лед, все пак не съм казак или английски хулиган. Пия рядко, така че като го правя, кефът трябва де на макс. Скоро на едно барбекю отказах питие, защото бе в картонени чаши. Като ще е гарга, трябва да е рошава. Накрая някой се сети, защо отказвам и ми донесоха стъклена чаша за уиски.
Коментар