IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е най-изгодно да инвестирам 10 000$

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде е най-изгодно да инвестирам 10 000$

XX: mai problema produljava. ne sum polu4il nishto ot v4era.
    ti ot mene polu4ili dnes eein?

Коментар

mai tova 6te e nai dobre, ve4e mi pisna da va slu6am :-)

Коментар

doc, съгласен съм със всичко, което казваш за имп., освен с това че страда от липса на хитроумност... ако наистина е влязъл на БФБ достатъчно рано и досега не е продал, това за мене си е доста хитроумно, да купиш някакви нисколиквидни хартийки, които никой не иска и след това да имаш нервите да не ги продадеш при всеки нов връх, определено се изискват качества и визия... хайде да не казваме на черното бяло!

надявам се само да си касира част от печалбите преди да стане време за пазаруване, както той казва ))

и най-добре да спрем да го обсъждаме, че става неуместно!

Коментар

Z4, polu4ava6 li emaili ot men, 4e mai imam nqkakyv problem?

Коментар

mi predi izborite kato gledam nastroeniata mai 6te padne golyama razprodazhba, no na malki packeti, 6toto 6te prodavat predimno 4astnite investitori. togava 6te e podhodya6t moment za spekulacii, no pri polozhenie, 4e ne e yasno koi 6te spe4eli, ne e i yasno koya cena e premerena;o)

Коментар

А може би Кога? Преди изборите, по коледа.... :-) т.е в мътни води и на разпродажби!

Коментар

Aleator, blagodaria.
                tova predelno mi e iasno!
                mislia,4e poznavame diversifikacia na portfolioto
                vuprosut e V KOI, PO KOLKO(% ot sumata) i ZA KOLKO VREME .... orientirovu4no

Коментар

Z4,
                  С активна търговия това можеш да го направиш, но да купиш и да чакаш 300% ръст...... трудно! Има компании, които ще го направят през този период, но за тях 100К /и то евро/ са повече от годишния оборот на позицията. Т.е. няма как да се сдобиеш с такъв пакет. Не и през борсата.

Коментар

studenta, propuskash sushto taka dosaden, elementaren, natrapchiv, davasht suveti bez nikoi da mu gi e iskal i vupreki nekompetentnostta si, opredeleno neskromen i stradasht ot mania za izvestnost, populyarnost i sushto taka za izkljuchitelna hitroumnost, chato izostrena lipsa se zabelyazva dori i s prosto oko ot samolet. teb kato te kefi si go hvali, koito ne mu haresva mozhe sushto da si kazhe mnenieto.

Коментар

blagodaria!
                      za Imperatora iskam da kaja(bez da go poznavam),4e spodeliam mnenieto na "student".
                      e, poniakoga i Imp. se poizhvurlia v izkazvaniata si, no koi li ne go pravi?!

ina4e smiatam,4e osnovni iziskvania za edin investitor(kakto sum go spomenaval ve4e ne vednaj tuka) sa:
                      zdravi nervi, disciplina i metodi4nost. kakto i NO PAIN - NO GAIN!

a drugoto se podrejda po poznatite DEMAND and SUPPLY
                      nali taka Imperatore!? :-))
                      cheers

Коментар

naprotiv, za druzhestva kato ALB, ORGH, BTC tova sa ceni, koito sa absolyutno resonni, 4e ako ne sa i malko pod iz4islimite ravnovesni takiva. Za drugite druzhestva, cenite sa malko nad o4akvaniata, no vuprosa, e 4e edno vreme potencialut za raztezh be6e na lice, a sega prosto e ostanalo suvsem o6te malko megdan, deto ima edna prikazka;o))

Коментар

а на Сюприйм Чансълър от по-долу искам да му кажа да не се заяжда с Императора, защото последния може да е всякакъв, но съм сигурен, че е много точен тип... досега не съм видял веднъж да е проявил някоя от толкова типичните недостатъци на повечето хора - завист, злоба, пезисмизъм, самовлюбеност, егоцентризъм... напротив - той е търпелив, скромен, честен пред себе си, дава съвети доколкото може... впрочем, търпението и това да си честен пред себе си са едни от най-важните качества на добия инвеститор...

да уточня само че не го познавам лично, а само от постовете му тука

Коментар

То малцина допускали са, че и сегашните цени възможни са...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

300% za 1,5g. mai ne ostana druzhestvo, koeto da e sposobno na takova ne6to, ili burkam? ne sum smyatal, no mislya 4e srednia P/E na aktivno turguva6tite se druzhestva, leka poleka e stignal ve4e niva mezhdu 8 i 12. a s takiva ceni, tazi pe4alba spored men e nevuzmozhna, osven ako ne izleze novia microsoft ot sirma primerno, ama kato gi znam zavaliite sus sigurnost nema da stane ;o)))

Коментар

т.е. имам предвид, че даже и да получиш добър съвет, той може да ти донесе загуба, ако не прецениш правилно риска... но предполагам че щом разполагаш с такива средства си наясно с управлението на риска

Коментар

Working...
                                X