IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е най-изгодно да инвестирам 10 000$

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде е най-изгодно да инвестирам 10 000$

подскажи малко де... в коя сфера?

Коментар

"Търси и ще намериш"
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Имитаторът - мислиш ли че точно чрез symantec.com ще атакувам някого???

Коментар

в първата полвина на деня да не ти липсва чувството за хумор?
          след като си купил, сподели ;-)
          успешен ден

Коментар

Сянко моя, докато ми казваш добро утро, аз вече си купих едно нещо...

Коментар

Дубрутру... абе импи този валентин да не те атакува, пази файловете си???
              ко ша купуаме днес???

Коментар

Колко % си склонен/а да рискуваш ????

Коментар

do imitator:
                  50% - nedvijimost
                  50% - BFB dvijimost(turizum,industria,hodings)

Коментар

Императоре пак си болен. Страдаш от Virus"W32.Lovgate.Y@mm. Моля виж на
                    http://securityresponse.symantec.com...gate.y@mm.html
                    за лекарство.
                    Поздрави.

Коментар

Че Фондовата борса на Науру не е хич лоша идея... ама само ако има такава.

Коментар

на Z4 : На БФБ -никьде ! Мойе би на Украинската ФБ (ако вярваш че до тогава Украина ще влезе в НАТО и в ЕС. Или на някоя екзотична като Индийската или Науру.

Коментар

Това никак не е почтенно от твоя страна, Z4. Сподели какво реши, хората който ти даваха съвети биха искали да видят как деферсифицира портфейла си ;-)
                          успех

Коментар

blagodaria mom4eta!
                            informaciata vi ne beshe ne dotam iz4erpatelna, no sus sigurnost polezna...
                            mislia,4e imam predstava, kak shte razpredelia predstoiashtoto investirane!
                            uspeh vi pojelavam i kudeto moje, oshte 5-9 kratni narastvania da realizirame!

Коментар

student priemam napulno:-)) az opredeleno sum na mnenie, che v tremite tryabva da se pishe po sushtestvo. za jalost mnogo ryadko se sluchva puk ako se sluchi, nyakoi kato vincent pochva da iska pari:-))) az kato pochnah da vlizam v tozi forum(predimno cheta) ochakvah, hora koito iskat da se izyavyat sus sposobnostta si da analysirat companies. nyakolko puti predlagah na pisheshti vuv foruma da izyavyat sposobnostite si, shtom tolkova pretendirat, pri koeto zapochvaha da mi obyasnyavat, che info-to struvalo pari. napulno sum suglasen, che info-to struva pari, no pri polojenie, che idva ot nedokazal sebesi "avtoritet", zvuchi smeshno. az lichno sum gotov da davam pari za svestni analysi i razrabotki, neshto ot sorta na tova koeto predlaga vincent, no purvo iskam da se ubedya, che naistina si struvat. no stiga tolkova sum pisal, che si imam i druga rabota:-)) aide uspeh na vsichki i sus zdrave:-))

Коментар

XX: mai problema produljava. ne sum polu4il nishto ot v4era.
                                ti ot mene polu4ili dnes eein?

Коментар

Working...
                                X