Само да не се окаже че колегата мисли за стоки, пък то да е stocks - иначе си има CFD за тази работа и малко повечко единици ще купи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Day Trading от България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе бери грижа. Сметкара и банкара автоматично смятат. Ти какви евтини стоки искаш да търгуваш??? Имам болтове и гайки по 30 стинки парчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boris777 Разгледай мнениеЗдравейте, имам много въпроси относно дейтрейдинга. Нямам опит и искам да разбера какво трябва да направя за да започна.
Кои платформи за търговия да ползвам?
Трябва ли да си откривам нова по-специална банкова сметка, чрез която ще мога да купувам и продавам?
Ако търгувам със стоки които са в долари, трябва ли да си обърна левовете в сметкара или банкара автоматично пресмята?
Искам да търгувам с по-евтини стоки. Имам заделени 1800 лева.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boris777 Разгледай мнениеЗдравейте, имам много въпроси относно дейтрейдинга. Нямам опит и искам да разбера какво трябва да направя за да започна.
Трябва ли да си откривам нова по-специална банкова сметка, чрез която ще мога да купувам и продавам?
Ако търгувам със стоки които са в долари, трябва ли да си обърна левовете в сметкара или банкара автоматично пресмята?
Искам да търгувам с по-евтини стоки. Имам заделени 1800 лева.
Коментар
-
Day Trading от България
Здравейте, имам много въпроси относно дейтрейдинга. Нямам опит и искам да разбера какво трябва да направя за да започна.
Искам да търгувам с по-евтини стоки. Имам заделени 1800 лева.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар