IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стратегиите в живота и вероятностите за успех

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Ми виж на кво приличат - начело с Мариан, измамника в сделките с книжа на Тиквестора Сега седнал да пробутва свободни съчинения.

Българина е с манталитет на хазартен тип, чакащ шестицата от тото. Няма стратегии въобще щото не може да задържи едно мнение по темата повече от 3 седмици. Затова и не може да постигне нищичко по-сериозно, изисква се време и разбиране какво става.

Това хаотично оцеляване е възможно само в Африка и България, щото са на едно ниво. В места с реална конкуренция става друго, Ванката е почнал да напипва как изглежда погледнато отгоре

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
      С 24 еврака ше му е малко трудно да си купи билет , тъй че мое пк да ги завърти в бира.
      Таман стигат за еднопосочен с УизЕър

Коментар

Купуваш 300 бири. Изпиваш ги. Връщаш бутилките. С парите си купуваш билет и отпътуваш от Терминал 1 или 2 (по избор)
        С 24 еврака ше му е малко трудно да си купи билет , тъй че мое пк да ги завърти в бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Я дайте някоя стратегия за успех в живота хахахха
          Купуваш 300 бири. Изпиваш ги. Връщаш бутилките. С парите си купуваш билет и отпътуваш от Терминал 1 или 2 (по избор)

Коментар

Да , Виденов ще е пример за учебниците. Масов обир на цял народ.
            Ама тоя овчи народ пак си го търси. Наскоро стана аферата КТБ и пак нищо. Може би подготвят и по - голям обир , но кел файда. Народа обича да гладува и е.ан от неуки и нагли политици и мафиоти

Коментар

Я дайте някоя стратегия за успех в живота хахахха
              Рецепти няма . Всеки сам избира . Понякога е като руска рулетка .

Коментар

• Я дайте някоя стратегия за успех в живота хахахха
                Custodite sortem vestram

Коментар

Не съм съгласен, да си чувал за Виденова зима през турско робство примерно?
                  От 40-те години на 20ти век насам си нямахме късмет и тва е, преди това не че е китка - цвете ама поне сравнително стабилна средата.
                  Да , Виденов ще е пример за учебниците. Масов обир на цял народ.

Коментар

По скоро през столетията , защото това е манталитет на много поколения.
                    Да не забравяме и предателството като негативна черта.
                    Не съм съгласен, да си чувал за Виденова зима през турско робство примерно?
                    От 40-те години на 20ти век насам си нямахме късмет и тва е, преди това не че е китка - цвете ама поне сравнително стабилна средата.

Коментар

Аз не налучквам, установил съм поведението което описвам. Българина е такъв заради всички дето го ограбваха през десетилетията, не е до природа.
                      По скоро през столетията , защото това е манталитет на много поколения.
                      Да не забравяме и предателството като негативна черта.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Успехът е много субективно нещо. Човек не забелязва това, което има и се фокусира върху това което няма, а иска. С хубавото се свиква, само лошото дразни постоянно.

Чисто материалното е лесния път. Човек си мисли че ако има пари ще може да си купува каквото няма. Ами не е така. То е голямо клише но най-важните работи са безплатни. А дали човек ги забелязва и се радва на тях зависи преди всичко от него самия. Не е нещо външно, не е някакъв недостиг който трябва да бъде запълнен. А е собственото му отношение към собствения му живот.

Аз за това съм много скептично настроен към такива неща като преследване на успех, преследване на щастие. Ако човек трябва да гони нещо значи го няма. Тези работи са като съня. Ако много се насилваш да заспиш най-вероятно няма да успееш.

Какво значи липса на амбиции - на някой си му липсва желание да постига повече материални неща. Че той е щастлив човек тогава. Освен ако сам не се тормози че няма амбиции. Голяма част от така наречените човешки качества са такива само от гледна точка на обществото - то ги бута в хората като качества - защото на него му изнася хората да са такива. Да са отговорни, да имат чувство за дълг, да не са егоисти.

Глупости. Особено това с чувството за дълг - аз поне не познавам щастлив човек, който да има силно чувство за дълг. Човек е длъжен към себе си - да бъде такъв че да се харесва - и към близките си за да има живот в хармония - това са хората които го правят щастлив. Отговорен - отговорен за кого - човек има една отговорност - за качеството на собствения си живот - другите да се оправят с тяхната си собствена отговорност. Или както казва Ницше на много хора живота им тежи защото носят чужди товари.

Образование, възпитание, всичко това е много повече дресура как човек да бъде добро куче. А не как да живее добре. Как да живее в хармония със самия себе си. Прави това, прави онова, падни, стани, а добро куче ето ти морковче. Ти си вече успяла каракачанска овчарка и ще живееш по добре от онези помияри дето само за ядене и чукане мислят.
                        А бе Равен,аз и ти да не би да сме близнаци бре!!!

Коментар

Значи според теб излиза , че българинът е хазартен тип , само че хаотичен и непостоянен. Това е така само че е хазартен на дребно ,ва банк за българина е нещо граничещо с лудост, а като прибавим индивидуализма и завистта става е това което сме .
                          Аз не налучквам, установил съм поведението което описвам. Българина е такъв заради всички дето го ограбваха през десетилетията, не е до природа.

Коментар

Ми виж на кво приличат - начело с Мариан, измамника в сделките с книжа на Тиквестора Сега седнал да пробутва свободни съчинения.

Българина е с манталитет на хазартен тип, чакащ шестицата от тото. Няма стратегии въобще щото не може да задържи едно мнение по темата повече от 3 седмици. Затова и не може да постигне нищичко по-сериозно, изисква се време и разбиране какво става.

Това хаотично оцеляване е възможно само в Африка и България, щото са на едно ниво. В места с реална конкуренция става друго, Ванката е почнал да напипва как изглежда погледнато отгоре
                            Значи според теб излиза , че българинът е хазартен тип , само че хаотичен и непостоянен. Това е така само че е хазартен на дребно ,ва банк за българина е нещо граничещо с лудост, а като прибавим индивидуализма и завистта става е това което сме .

Коментар

Тези селски мантри може да ги родят само семпли мозъци, за които материалното е начало и край. Как да сме били успешни? Изобщо какво е успех - това е относително понятие! За вас успех, за мен провал, за някой друг може би дори не седи на дневен ред. За какво говорим? Да сме били нормални - що за глупост, че кой нормален е успял. Така наречените нормални са средностатистическите граждани. Те ако смятате, че са успели, без коментар. Изобщо съм изумен, че е възможно такова семпло и наивно мислене. Абе хора, вие как оцелявате до зряла възраст с такъв манталитет

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Стратегиите в живота са пепел във въздуха. Животът има странното свойство да разбива стратегии на пух и прах. Живейте си живота, много е кратък
                                Не е въпрос, дали си или не си си писал, носил за подпис и печат разните там стратегии. Важното е да знаеш какво, как и защо правиш. Че може да се срути-може. Ама там, дето нямаш здрава основа, да постигнеш успех си е чист хазарт. Пък и как ще го разпознаеш, ако не знаеш какво търсиш? За краткото си прав.
                                Достатъчно кратък за успех на стратегии и достатъчно дълъг за преживяване максимум възможни разочарования, ядове и дезорганизация. Лошото е, че не винаги и не във всичко същият този и кратък и дълъг живот е под твой контрол. Колкото и готин, як, печен и т.н. да си. току се намесват разните там случайности и буквално всичко може и се преобръща.

Коментар

Working...
                                X